Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Ναι milfάρα μελαχροινή, είχε δουλέψει και λίγο στη Βάσια. Η οποία by the way έκλεισε δια παντός. Ξέρεις τίποτα?

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Ψηλή, λίγα πιασίματα, βυζι στητό, γενικά μια milf που θες να ξεσκίσεις

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στο  crystal οι τιμές είναι 30€ με φραπέ ;και όταν κάτσω κάθομαι γυμνός χωρίς πετσέτα ; Είναι να πάω αύριο και το σκέφτομαι

arxidamos2019

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
94
Πόντοι
1
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στο  crystal οι τιμές είναι 30€ με φραπέ ;και όταν κάτσω κάθομαι γυμνός χωρίς πετσέτα ; Είναι να πάω αύριο και το σκέφτομαι
30+20..βάλε πετσέτα κι όταν μπει στο δωμάτιο πετα την πετσέτα να δει το εργαλείο και να τρομάξει..

• Like
Αντιδράσεις: thesp

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Εγώ θέλω 30€ σκέτο θα μ κάνει τίποτα κ χωρίς πετσέτα ;

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Τέλος πάντων 30€  γυμνός θα κάτσω κ ότι γίνει

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
790
Πόντοι
901
Μήπως ρε παιδιά πρέπει να γίνει ένα άλλο thread με αποκλειστικά με μασατζίδικα που γαμας. Τι είναι αυτό το πράμα, παλιότερα μόνο γι'αυτά αναφερόμαστε!  Τώρα εγώ τουλάχιστον κουράζομαι να σκανάρω τις σελίδες για το τίποτα!
Ας λέμε μόνο για Εβίτα, Μαριάννα και Ζέση!  Τι να κάνουμε!

arxidamos2019

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
94
Πόντοι
1
Μήπως ρε παιδιά πρέπει να γίνει ένα άλλο thread με αποκλειστικά με μασατζίδικα που γαμας. Τι είναι αυτό το πράμα, παλιότερα μόνο γι'αυτά αναφερόμαστε!  Τώρα εγώ τουλάχιστον κουράζομαι να σκανάρω τις σελίδες για το τίποτα!
Ας λέμε μόνο για Εβίτα, Μαριάννα και Ζέση!  Τι να κάνουμε!
"Προτιμω μια μαλακια απο εμφάνισημο μωρό παρα καρφιτσα με ενα κροκοδειλο." τάδε έφη Χυσέας

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
"Προτιμω μια μαλακια απο εμφάνισημο μωρό παρα καρφιτσα με ενα κροκοδειλο." τάδε έφη Χυσέας

Υπαρχουν και αυτοι που γαμανε εμφανισημα μωρα και δεν πληρωνουν τα ιδια που πληρωνουν αλλοι απλα για μια μαλακια. Ταδε εφη GetYouBarbara

arxidamos2019

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
94
Πόντοι
1
Υπαρχουν και αυτοι που γαμανε εμφανισημα μωρα και δεν πληρωνουν τα ιδια που πληρωνουν αλλοι απλα για μια μαλακια. Ταδε εφη GetYouBarbara
ωραία φάση αυτό που περιγράφεις..γκουντ τζομπ γκετ γιου μπάρμπαρα..να υποθέσω ότι το κλαμπ αυτό, των τυχερών, είναι κλειστό..

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.532
Πόντοι
216
Οτι δεν πληρωνουν τα ιδια ειναι το μονο σιγουρο πρέπει να πληρωσεις αρκετά περισσότερα.Το θεμα όμως δεν ειναι εκει.Το θεμα ειναι οτι εγω που έχω πρόσβαση σε ελεύθερα μασαζ λιγο δυσκολα να βρεις και μωρο και εμφανησιμο και με φουλ πρόγραμμα.Το Ζεσι και η Νταμες που έχουν φουλ πρόγραμμα δυσκολευονται να φέρουν εμφανησιμα μωρα το Βανα και το Βενους που έχουν ομορφα μωρα δεν κανουν φουλ.Τουλάχιστον επισημα.Απο αυτη την άποψη και μονο κάποιες φορές προτιμω να δοσω 50 ευρώ για μια μαλακια απο όμορφο μωρο παρα 80 για φουλ πρόγραμμα με ενα μιλφ.Ήθελα να πω οτι δεν παίζει για μενα προσωπικα τοσο μεγαλο ρολο αν θα τελειοσω με μαλακια κε πιπα η με γαμησι οσο το αν θα απολαυσω ενα καλο μασαζ με χυσιμο με ενα ωραιο μωρο.Φυσικα γουστα ειναι αυτα και ο καθενας μας επιλεγει αυτο που αρεσει στον ιδιο.Όπως τα δαχτυλα ενος χεριου δεν ειναι ιδια και τα γουστα δεν είναι ολα ιδια.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.532
Πόντοι
216
Το ιδανικο θα ηταν ολα τα μαγαζια και ολες οι κοπελες που εργάζονται να κανουν ολα τα πρόγραμματα και ο καθενας μας να μπορουσε να διαλεξει αυτο που ηθελε η αυτο που του επιτρέπει το πορτοφολι του.Υπάρχουν όμως και τα μαγαζιά που προσφέρουν μονο μεχρι χειρομαλαξη πεους.Και συνήθως αυτα φέρνουν τα πιο εμφανησιμα μωρα.Δυστυχώς για μας.Τώρα αν καποιος απο μας καταφερει με την μαγκια του κατι περισσότερο μπραβο του.Όπου γραφω μαγκια διαβαζε πορτοφολι εμφάνιση και νιατα.

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
301
Αν και είχα κάνει παρόμοια ερώτηση πριν 1 μήνα και απάντηση δεν πήρα, θα δοκιμάσω πάλι την τύχη μου, ίσως βοηθήσει το πνεύμα των Χριστουγέννων. Θέλω να πάω για πρώτη φορά σε free με foul πρόγραμμα. Ποια κοπέλα μου προτείνετε; Τα κριτήρια μου πάνε με την εξής σειρά: Εμφάνιση, συμπεριφορά, υπηρεσίες, εθνικότητα, ηλικία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom