quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.437
- Πόντοι
- 12.436
Έχει κανείς εμπειρία με την Πάολα από Θησέως 40. Την είδα χθες στο Πειραιώς 193 μια άλλη μουναρα αλλά δεν μπήκα
Κοίτα απέφυγε τις Λατινοαμερικανες στην αλυσίδα αυτή είναι χαπατα στο δωμάτιο δεν αξίζουν οι περισσότεροι που έιχαν την ατυχία να ρισκάρουν απλά έχασαν τα φράγκα τους.Προτιμησε Κάλυτερα τις Ρωσσιδες από εκείΈχει κανείς εμπειρία με την Πάολα από Θησέως 40. Την είδα χθες στο Πειραιώς 193 μια άλλη μουναρα αλλά δεν μπήκα
...τι ηλικία είδες;....η σαμανθα ειναι καλή περίπτωση αλλα γενικά ειναι ρίσκο...οι περισσότερες ειναι ξεπέτεςΈχει κανείς εμπειρία με την Πάολα από Θησέως 40. Την είδα χθες στο Πειραιώς 193 μια άλλη μουναρα αλλά δεν μπήκα
Κοίτα απέφυγε τις Λατινοαμερικανες στην αλυσίδα αυτή είναι χαπατα στο δωμάτιο δεν αξίζουν οι περισσότεροι που έιχαν την ατυχία να ρισκάρουν απλά έχασαν τα φράγκα τους.Προτιμησε Κάλυτερα τις Ρωσσιδες από εκεί
Τπτ γκομενες που να σου πουλανε ερωτα στο δωματιο ξερει κανεις
μοιρασου μαζί μας το στανταρακι σου μιστερ μου ...Πήγα να δω την παολα από την λατινοαλυσιδα ....την ειδα πολυ καλή σαν την σαμανθα εμφανισιακά αλλα μου μύρισε ξεπέτα γαμωτο και...καθως ήμουνα φορτωμένος έτρεξα στο στανταρακι μου...μια άλλη φορά θα δοκιμάσω
εχει ρωσσιδες στα μασαζ φιλτατε ασε τα στουντιο πεθανανεΕιδες οτι δουλευε 48 ωρες σερι γιατι αναρτουν προγραμμα μονο 2 ημερων. Σε αυτη την αλυσιδα, απο την ωρα που φτανουν στο Ελ. Βεν τις χωνουν στα στουντιο και οσο αντεξουν. Συνηθως φευγουν τρεχοντας πριν κλεισει βδομαδα....
Το κακο ειναι οτι που και που φερνουν και ωραια κομματια αλλα τα "καινε" και πανε ασεφτα πισω.
Και μετα αναρωτιωμαστε γιατι δεν ερχονται Ρωσιδες στα μαγαζια. Με αυτα που ακουνε, ουτε απο τον εναεριο χωρο της Ελλαδας δεν περνανε.
είδε, δοκίμασε κανείς Μελίσα από τριγγεγοαλυσίδα να μας πει;
Αυτο προσπαθω να κανω σιγα - σιγα...Ειμαι σε transition periodεχει ρωσσιδες στα μασαζ φιλτατε ασε τα στουντιο πεθανανε
Το θεμα ειναι να βολευομαστε εμεις αυτες γι αυτο πληρωνονταιΑν παρεις Σοβιετικο MILF δε βολευεται με τιποτα..... Κατα τα αλλα super VFM.
Απο τα καλυτερα του 2019 το Σοφακι στο Delight Φρ. 7![]()
Δεν είναι αλήθεια αυτό, υπάρχουν επιλογές στα στούντιο, θέλω να δοκιμασω πολλές που εχω σταμπάρει αλλά δεν μου φτάνουν τα λεφτά. Απλα εδώ μέσα γίνεται λόγος συνέχεια για τις ίδιες και τις ίδιες.Δυστυχώς οι καλές επιλογές είναι πλέον πολύ λίγες και αυτές κορεσμένες.
Μία μία αποσύρεται και αντικαθίσταται από κάθε λογής σαβούρα.
Άσε που δεν ξέρεις εάν είναι και υγιείς.
Από πού έρχονται, θεός φυλάξει.
Το επίπεδο όλο και θα πέφτει και θα φανεί και στα λογιστικά τους βιβλία, εάν κρατούν τέτοια ...