Νέα

Μισανδρισμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 730
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
618
Πόντοι
246
αυτο  κανω κ εγω
πιστευω μεχρι τα 40 να βρω αυτο π θελω
το να βρεις αυτο που θες και να σε θελει κι αυτο, ειναι πιο απιθανο κι απο το να σου πεσει το τζοκερ

τωρα λες θα το βρεις ως τα 40 σου, μετα θα λες ως τα 50 σου, μετα ως τα 60 σου, μετα θα τρεχεις εκδρομες με τα ΚΑΠΗ για να το βρεις μεχρι που θα σε προλαβουνε τα κολυβα

μονη λυση να ριξεις δραματικα τα στανταντς σου και να δεις με αλλο ματι τον μουροχαυλο, χοντρουλη, βασικο αντρα διπλα σου που μπορει να στραβωθει και να σε παρει

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
828
Πόντοι
146
κλικ = ομορφος, ψηλος, γυμνασμενος, οικονομικα ανεξαρτητος, που να γουσταρει χοντρα μπαζα

Του χρονου ξανα, στην ιδια ταξη τυπε.

Ουτε καν στα δεκα χιλιομετρα δεν εισαι απο το στοχο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
828
Πόντοι
146
να εχουμε χημεια ρε φιλε
να μ αρεσει η φατσα του και η αυρα του
να ειναι down to earth
γλυκος ρομαντικος αλλα και κινκυ
εξυπνος δραστηριος να μας αρεσουν τα ιδια πραγματα
να κανουμε πραγματα μαζι να εχουμε κοινωνικη με ζωη με φιλους εξω αλλα κ στο σπιτι μας
να μην ψαχνει για νοικοκυρα γτ δεν ειμαι
να μην ειμαστε συνεχεια κολλητοι γτ θελω κ χρονο μονη μου
να ειναι οκ αν θελω να παω διακοπες με τις φιλες μ οπως κ αυτος να παει με τους φιλους του
και εννοειται να ειμαστε τρελοι ο ενας για τον αλλον
αν βρω εναν τετοιον τοτε θα παντρευτω!

Πες τα σε αυτους που τρωνε τετοιες μαλακιες και ειναι ασχετοι με το καριολικι, δοκιμασε ξανα.

Ελα, αν ντρεπεσαι να πεις την αληθεια δημοσια, πες το σε πμ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.480
Πόντοι
33.405
Φρέσκο κρέας είναι και τα σφαχτα στο τσιγκελι του χασάπικου...για ποιο λόγο ενας  νορμάλ 50αρης να επιλέξει την 5ι από το χασάπικο?  :S

Υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί 50-60άρηδες που κυκλοφορούν 20-25 χρονών φακλανάκια, μόνο και μόνον για να δείξουν  ότι ακόμα περνάει η "μπογιά" τους, και ότι είναι ακόμα σεξουαλικά ενεργοί σαν νεαροί. :S

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.390
Πόντοι
2.586
να εχουμε χημεια ρε φιλε
να ειναι down to earth
να κανουμε πραγματα μαζι να εχουμε κοινωνικη με ζωη με φιλους εξω αλλα κ στο σπιτι μας
να ειναι οκ αν θελω να παω διακοπες με τις φιλες μ οπως κ αυτος να παει με τους φιλους του

Σε ολα κομπλε σε βρισκω εκτος απο αυτο. Για μενα ειναι μεγαλο μειον. Οπως και να εχει για γυναικα περιμενω το κατι παραπανω σε αυτον τον τομεα γιατι το βαρος ανατροφης των παιδιων πεφτει πανω σας θελοντας και μη.
Επισης αν θεωρω εμενα νοικοκυρη, ξερω να μαγειρευω καλα και εχω συνηθισει να ζω μονος σε τετοια στανταρ πως να δεχθω η αλλη να ...μου ριχνει το επιπεδο;
Τωρα αν εννοεις να μην τα κανεις μονο εσυ αλλα να τα μοιραζεστε τοτε κ εκει συμφωνω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.007
Πόντοι
2.606
να εχουμε χημεια ρε φιλε
να ειναι down to earth

Και άμα τα έχει αυτά αλλά είναι άφραγκος,άνεργος,μπορδελιάρης,γκομενιάρης,τζογαδόρος,αλκοολικός,βρωμύλος και μικροτσούτσουνος,σου κάνει?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
618
Πόντοι
246
Υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί 50-60άρηδες που κυκλοφορούν 20-25 χρονών φακλανάκια, μόνο και μόνον για να δείξουν  ότι ακόμα περνάει η "μπογιά" τους, και ότι είναι ακόμα σεξουαλικά ενεργοί σαν νεαροί. :S
ειναι οι γνωστοξ μπαρμπα τζοβενοι
συνηθως εχουν καμπριο αυτοκινητο και βγαζουν τη χοντρη σαββατοβραδο για τσιμιτσαγκας και τεκιλα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
828
Πόντοι
146
Σε ολα κομπλε σε βρισκω εκτος απο αυτο. Για μενα ειναι μεγαλο μειον. Οπως και να εχει για γυναικα περιμενω το κατι παραπανω σε αυτον τον τομεα γιατι το βαρος ανατροφης των παιδιων πεφτει πανω σας θελοντας και μη.
Επισης αν θεωρω εμενα νοικοκυρη, ξερω να μαγειρευω καλα και εχω συνηθισει να ζω μονος σε τετοια στανταρ πως να δεχθω η αλλη να ...μου ριχνει το επιπεδο;
Τωρα αν εννοεις να μην τα κανεις μονο εσυ αλλα να τα μοιραζεστε τοτε κ εκει συμφωνω.

Δηλαδη εαν ηταν νοικοκυρα, θα το επαιρνες το κοριτσι τυπε;

Τσαμπα το σπανακι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.480
Πόντοι
33.405

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
828
Πόντοι
146
Και άμα τα έχει αυτά αλλά είναι άφραγκος,άνεργος,μπορδελιάρης,γκομενιάρης,τζογαδόρος,αλκοολικός,βρωμύλος και μικροτσούτσουνος,σου κάνει?

Ομολογια και αποπειρα ευρεσης χορηγου τυπε;

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
219
Πόντοι
346
K που ξες εσυ η μαλλον πως καταλαβαινεις εναν που θα δεις εξω εαν ειναι μπουρδελιαρης η οχι?

οχι δε καταλαβες δεν εννοω ολους αλλα μονο αυτους εδω μεσα π σχολιαζουν. Μεγαλα θυματα! Ασε!

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.390
Πόντοι
2.586
Δηλαδη εαν ηταν νοικοκυρα, θα το επαιρνες το κοριτσι τυπε;

Τσαμπα το σπανακι.

Απο αυτα που λεει στην αναρτηση σε τι να διαφωνησω; Βολτες θελω να βγαινω, τι θα κανει θα μενει η αλλη σπιτι της; Προφανως να βγει με τις φιλες της.
Διακοπες ενταξει ειναι καπως μην λεμε και ψεμματα αλλα αν παει με τις φιλες.. Ειναι θεμα εμπιστοσυνης και εχει να κανει με το ποιον εχεις απεναντι σου.
Το να μην συζεις μονιμως ειμαι επισης πολυ υπερ μεχρι την στιγμη που δημιουργεις οικογενεια.
Με το να εισαι κερβερος πανω απο το κεφαλι της δεν σημαινει οτι γλιτωνεις το κερατο. Αν ειναι ετσι ζεις με το αγχος, γινεσαι μιζερος και δυστυχης.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
219
Πόντοι
346
Πες τα σε αυτους που τρωνε τετοιες μαλακιες και ειναι ασχετοι με το καριολικι, δοκιμασε ξανα.

Ελα, αν ντρεπεσαι να πεις την αληθεια δημοσια, πες το σε πμ.

Τυπε η Πενταγιωτισσα ειμαι! Δε ντρεπομαι για τπτ π λεω η κανω στη ζωη μου!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
828
Πόντοι
146
Απο αυτα που λεει στην αναρτηση σε τι να διαφωνησω; Βολτες θελω να βγαινω, τι θα κανει θα μενει η αλλη σπιτι της; Προφανως να βγει με τις φιλες της.
Διακοπες ενταξει ειναι καπως μην λεμε και ψεμματα αλλα αν παει με τις φιλες.. Ειναι θεμα εμπιστοσυνης και εχει να κανει με το ποιον εχεις απεναντι σου.
Το να μην συζεις μονιμως ειμαι επισης πολυ υπερ μεχρι την στιγμη που δημιουργεις οικογενεια.
Με το να εισαι κερβερος πανω απο το κεφαλι της δεν σημαινει οτι γλιτωνεις το κερατο.

Τυπε γιατι το πας αλλου το θεμα και δεν μενεις στην ερωτηση;

Εαν ηταν νοικοκυρα, θα το επαιρνες το κοριτσι;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
828
Πόντοι
146
Τυπε η Πενταγιωτισσα ειμαι! Δε ντρεπομαι για τπτ π λεω η κανω στη ζωη μου!

Αφου δεν μασσας, πες μας την αληθεια λοιπον και οχι τις μαλακιες που εγραψες πριν.

Πες μας περι κλικ, περι χημειας, τι ειναι αυτα; Τι εννοεις;

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
219
Πόντοι
346

50-50 τυπε
τα θυματα ξυπνησαν
ολοι εχουν ισο δικαιωμα στις δουλειες του σπιτιου
δε καταλαβα δλδ επειδη ειμαι γυναικα σημαινει οτι ειμαι κ σκλαβα
δλδ ωραια παμε κ οι δυο στη δουλεια μετα εσυ γυριζεις κ αραζεις εγω εχω να φερω βολτα ενα σπιτι και παιδια ενδεχομενως?
αμ δε στα πανε καλα 50-50 ολαααα
αλλιως στη μανουλα σου!

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
219
Πόντοι
346
Αφου δεν μασσας, πες μας την αληθεια λοιπον και οχι τις μαλακιες που εγραψες πριν.

Πες μας περι κλικ, περι χημειας, τι ειναι αυτα; Τι εννοεις;

εγω αυτα αυτα θελω απο μια σχεση
και για κλικ κ χημεια διαβασε την ιστορια μου bs ενα ονομια μια ιστορια

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.212
Πόντοι
606
Νοικοκυρές ;;;;;;;

Οι τελευταίοι έλληνες που πήραν ελληνίδες νοικοκυρές, είχαν τέτοιο απολυτήριο σχολείου !!!!!!!!!

ceb1cf80cebfcebbcf85cf84ceaecf81ceb9cebf.jpg

Τώρα έχει μόνο βρωμόμουνα.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.519
Πόντοι
1.446
να εχουμε χημεια ρε φιλε
να ειναι down to earth

... ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ...!

... ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom