MikelThess
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα
Από την σελίδα crystal spa
Ξέρει κανείς πως την λένε ;
Καλησπέρα
Ρε φίλε δεν ξέρω.... Σε όσες αγγελίες της εχω δει δεν λέει κάτι τέτοιο... Εκτος και αν είναι πάρα πολύ παλιά... Σε εμένα ούτε γλωσσοφιλα δεν άφηνε. Δεν ξέρω αν ισχύει η αν το προσέθεσε κάποιος άλλος μετά. Πάντως κανένα μέλος δεν έχει σχολιάσει κάτι τέτοιο.Τρελάθηκε ο κόσμος. Μακριά και αλάργα. Και ήθελα να πάω ρε γαμώτο... ευτυχώς.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση αδελφέ.
Καλή σας εβδομάδα!
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανά καλό milf στην Βάσια?
Ναι σχετικά μικρούλα είναι 30 νομίζω! 70 μασαζ + πίπα καλή!!Πως είναι η ΡΕΝΑ?Μια μικρούλα είναι? και πόσο χρεώνει τη πίπα? ευχαριστώ
Νεφέλη έχω δοκιμάσει εγώ
Προσωπικά είναι ακριβώς το γούστο μου. Μικρή αδύνατη με ωραίο στήθος κ κορμάκι. Μελαχρινή περίπου 1,70 με 55 κιλά κ στήθος 1,5-2. Δυστυχώς δεν κανει τιποτα άλλο εκτός από φραπέ ενώ το μασάζ είναι οκ. Μου άρεσε κ έδωσα +30 για να βγάλει φόρεμα με τα χέρια μου να προσπαθούν να χαϊδέψουν ότι περισσότερο μπορούν.
ναι συμφωνώ!! η Ριτα η Μαργαριτα ειναι μαζι με τν Ρενα οτι καλυτερο εκει.Αδερφε μου να δοκιμασεις οπωσδήποτε και την Ριτα.Ειναι πολυ καλη.Οταν δουλευε στην Μαγκυ με το ονομα Μαργαρίτα περνουσα πολυ καλα μαζι της.Τώρα δεν με βολευει το μαγαζι που δουλευει.
Η ριτα από ακουα!!
Η ριτα από ακουα!!
Καλησπέρα
Στο crystal ο χώρος είναι οκ ή μπαίνοντας και βγαίνοντας από το δωμάτιο συναντάς κόσμο;
Λεφτά υπάρχουν!Πήρα πριν λίγο στο Crystal. Μέχρι τις 3 όλες κλεισμένες...
Φτώχεια καταραμένη
Πήρα πριν λίγο στο Crystal. Μέχρι τις 3 όλες κλεισμένες...
Φτώχεια καταραμένη