eisodimatias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
νεος εδω αν γινεται μπορειτε να με προτεινετε καποιο καθαρο μασατζιδικο κεντρο και ανατολικα?
venus,aqua,body free
νεος εδω αν γινεται μπορειτε να με προτεινετε καποιο καθαρο μασατζιδικο κεντρο και ανατολικα?
Παράθεση από: madness_85 (04/12/19, 20:08)
"To DAMES μεταφέρθηκε ανατολικά Ισχύει! Πέρασμα με την Ράνια . Σταθερή αξία!"
που κοντα πηγε παιδια??
μια φορα εχω παει σε αυτο και εφαγα ακυρο.ενω απο το τηλ μου ειπε μια τυπισσα οτι κανουν τα παντα, οταν πηγα εκει , μιλησα με τα κοριτσια και μου ειπαν ουτε πιπα!!ετσι σηκωθηκα και εφυγα.οταν το μαγαζι ηταν στην Μητροπολεως
¨Όταν λες Βασ. ¨ολγας σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι αν επιτρέπεται?Συναγωνιστές καλησπέρα. Έχω καιρό που έκανα λογαριασμό και σας παρακολουθώ. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσω και εγώ τις ενημερώσεις. Πέρασμα από Βίκη δίπλα στην βας ολγας. Πολλοί λένε από παλιά post ότι είναι ξεπέτα αλλά εγώ εδώ και 1,5 χρόνο είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Πολύ ευγενική κοπέλα δεκτική σε αρκετά πράγματα. ομορφη κοπέλα γύρω στα 27 . Ωραίο μεγάλο βυζακι πλαστικό μεν αλλά δεν βαριεσαι. Γαμησακι σε αρκετές στάσεις και χυσιμο στο στόμα. Από άποψη χρόνου δεν βιάζεται καθόλου τιμή 70 η ώρα + δεύτερη εκτόνωση 20 . Ντουζακι πριν και μετά και μυρωδάτη όπως πάντα. Μόνο η πίπα θα έλεγα είναι μέτρια δυστιχως.
Συναγωνιστές καλησπέρα. Έχω καιρό που έκανα λογαριασμό και σας παρακολουθώ. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσω και εγώ τις ενημερώσεις. Πέρασμα από Βίκη δίπλα στην βας ολγας. Πολλοί λένε από παλιά post ότι είναι ξεπέτα αλλά εγώ εδώ και 1,5 χρόνο είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Πολύ ευγενική κοπέλα δεκτική σε αρκετά πράγματα. ομορφη κοπέλα γύρω στα 27 . Ωραίο μεγάλο βυζακι πλαστικό μεν αλλά δεν βαριεσαι. Γαμησακι σε αρκετές στάσεις και χυσιμο στο στόμα. Από άποψη χρόνου δεν βιάζεται καθόλου τιμή 70 η ώρα + δεύτερη εκτόνωση 20 . Ντουζακι πριν και μετά και μυρωδάτη όπως πάντα. Μόνο η πίπα θα έλεγα είναι μέτρια δυστιχως.
φίλε η Βίκη είναι ανεξάρτητη κάνει μασάζ και φουλ στο σπίτι της. Αγγελία της θα βρεις στο κάνε σεξΚαλως ήρθες φίλε. Ποια είναι η Βίκη που αναφέρεις;
Δεν είναι μαγαζί φίλε. ανεξάρτητη στο σπίτι της είναι . Αγγελία στο κάνε σεξ με μασάζ¨Όταν λες Βασ. ¨ολγας σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι αν επιτρέπεται?
Συναγωνιστές καλησπέρα. Έχω καιρό που έκανα λογαριασμό και σας παρακολουθώ. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσω και εγώ τις ενημερώσεις. Πέρασμα από Βίκη δίπλα στην βας ολγας. Πολλοί λένε από παλιά post ότι είναι ξεπέτα αλλά εγώ εδώ και 1,5 χρόνο είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Πολύ ευγενική κοπέλα δεκτική σε αρκετά πράγματα. ομορφη κοπέλα γύρω στα 27 . Ωραίο μεγάλο βυζακι πλαστικό μεν αλλά δεν βαριεσαι. Γαμησακι σε αρκετές στάσεις και χυσιμο στο στόμα. Από άποψη χρόνου δεν βιάζεται καθόλου τιμή 70 η ώρα + δεύτερη εκτόνωση 20 . Ντουζακι πριν και μετά και μυρωδάτη όπως πάντα. Μόνο η πίπα θα έλεγα είναι μέτρια δυστιχως.
Φίλε δεν ξέρω τι άλλη πληροφορία θες να μάθεις μπορείς να μου πεις ακριβώς τι θες για να σε βοηθήσω . Η κοπέλα κάνει μασάζ και φουλ στον χώρο της. Υπάρχει αγγελία της στο κάνε σεξ με όνομα χρήστη blonde girl. Δέχεται άτομα πάνω από 35 χρόνων. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και στο μασάζ και στο σεξ. Για τα λεφτά που ζητάει την θεωρώ εγγύησηΝομίζω πως θα πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη Βίκυ που ανέφερες.
Νομίζω πως θα πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη Βίκυ που ανέφερες.
Απλά αδερφέ η Βίκυ είναι call girl, όχι μασατζου. Κατά τα άλλα πολύ vfm, εχεμυθη και καθαρός χώρος.Νομίζω πως θα πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη Βίκυ που ανέφερες.
Δεν είναι μαγαζί , είναι ανεξάρτητη call girl.¨Όταν λες Βασ. ¨ολγας σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι αν επιτρέπεται?
Στην φώτο είναι η ίδια?![]()
![]()
![]()
Για να ειναι κοντα πρεπει να εχει χασει κιλα που δε το νομιζωόχι, αλλά είναι κοντά.
Για να ειναι κοντα πρεπει να εχει χασει κιλα που δε το νομιζω
Οχι εγω μια φορα ειχα παει δε θυμαμαι αν ηταν φετος η περυσι και δε ξαναπηγα γιατι δε μου αρεσε ουτε εμφανησιακα γιατι οκ τοφαλος δεν ηταν αλα τα εξτρα κιλακια της τα ειχε αλλα ουτε στο κρεβατι δεν ηταν κατι που θα θυμαμαιέχω κάνα 2μηνο να πάω.
Είναι κοντά στη κοπέλα με το μπλε μαγιό μεσιέ!
Εκτός αν πήγες τελευταία και άρπαξε κιλογκραμ... :o