Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Kαι ενα αν ειναι απο καλη οικογενεια και με ηθοςΣιγά τα σάλια εσύΠέντε

Καλησπερα ολουθε

Kαι ενα αν ειναι απο καλη οικογενεια και με ηθοςΣιγά τα σάλια εσύΠέντε

Τετοιος![]()
... Τείνει να γίνεται ΜΥΘΟΣ αγαπητή κυρία.

Έλενα σου αρέσουν οι μικρότερης ηλικίας από εσένα ή μεγαλύτερης;

Καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα μας .... TiptafΚαλησπέρα σε όλους και φυσικά στην Έλενα.
Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ οπότε υποθέτω αν θελήσω κάποια στιγμή να κανονίσω μια συνάντηση μαζί σου Έλενα θα πρέπει να πιάσω τα 10 ποστ στο φόρουμ και μετά να σου στείλω προσωπικό μήνυμα για να επικοινωνήσουμε αν φυσικά θες κι εσύ;

Καλησπέρα κι από εμένα στην Έλενα, τους φίλους και τους μύθους ;)καλησπεριζω Ελενα και και κοσμο του νηματος![]()
Καλησπέρα κι από εμένα στην Έλενα, τους φίλους και τους μύθους ;)

Καλησπέρα καλή εβδομάδα σε εορταστικό κλίμα πλεον.στολισατε στολισατε?![]()
γεια σου ρε ΠαναγοΚαλησπέρα καλή εβδομάδα σε εορταστικό κλίμα πλεον.στολισατε στολισατε?![]()
Στολίσαμε. Βάλαμε λαμπάκια στην κωλάθρα του Πίκη.![]()

Στολίδια είμαστε μόνοι μας φίλεΚαλησπέρα καλή εβδομάδα σε εορταστικό κλίμα πλεον.στολισατε στολισατε?![]()

Στολίδια είμαστε μόνοι μας φίλε![]()
![]()
![]()
Σωστά.
Η κοιλιά και τα αρχίδια, είν' του άντρα τα στολίδια. ;)

υπαρχει περιπτωση,να κανουμε κατι εορταστικο ,αμα τη αφιξη μου στην πρωτευουσα εντος των επομενων ημερων?και εννοω εορταστικο![]()
![]()
,με τα ολα του.
την διδα ελενα φυσικα,παραληψης μου που ξεχαστηκα.τον κυριο λιακουρα τον εκτιμω δεοντος και επουδενι θα σκεφτομουν τετοιο σκηνικο.καμια παρτουζιτσα με δυο τρεις κυριες ισως.Ρωτάτε τον Λιάκουρα; Ή την διδα Έλενα.
με τα όλα του δηλαδή κωλοςυπαρχει περιπτωση,να κανουμε κατι εορταστικο ,αμα τη αφιξη μου στην πρωτευουσα εντος των επομενων ημερων?και εννοω εορταστικο![]()
![]()
,με τα ολα του.

εγώ να ρθω και να φέρω μια ακόμα?την διδα ελενα φυσικα,παραληψης μου που ξεχαστηκα.τον κυριο λιακουρα τον εκτιμω δεοντος και επουδενι θα σκεφτομουν τετοιο σκηνικο.καμια παρτουζιτσα με δυο τρεις κυριες ισως.
Ούτε παράθεση δεν με έκανε ο άνθρωπος, αμέσως εσείςΡωτάτε τον Λιάκουρα; Ή την διδα Έλενα.