Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.971
- Πόντοι
- 3.936
Ακομα χειρότερα αν είναι 50
αντιστρες εννοει τον μακη η στελιο παντελη χορν με καραμανληόταν εννοείς αντιστρές, εννοεις dames τσιμισκη? γιατί, σορρυ, κιόλας αλλά όσο αφορά τον χώρο, κατ εμέ, είναι ότι χειρότερο έχω δεί...!!
για υπηρεσίες και όλα τα υπόλοιπα, οκ γούστα είναι αυτά!
έχω περάσει και καλα, και πολυ καλα και χάλια!!!
εαν λέμε για το dames ξαναλέω...!!!!
για να στείλεις μήνυμα σε κάποιον πρέπει να έχεις πάνω από 10 ποστΠως θα στειλω προσωπικο μηνυμα και σε ποιο λογαριασμο για ζωη δαναη κλπ
Εγώ μία φορά την πήρα όταν πήγε στην Μαριάννα στις αρχές κ δε με έβγαλε κάτι το στάνταρακι μου ήταν η ΦαίδραΤι να πουμε για δαναη ρε παιαδια ολα τα λεφτα δεν εχω λογια και σωματαρα
Εγώ μία φορά την πήρα όταν πήγε στην Μαριάννα στις αρχές κ δε με έβγαλε κάτι το στάνταρακι μου ήταν η Φαίδρα
Πάντως τελευταία εθεάθη στον Στέλιο δε ξέρω αν είναι ακόμα εκεί
υγ οποίο καλό παιδί θυμάται την Φρύνη στην Μαριάννα πού εμφανίστηκε πάλι πριν κανένα τρίμηνο κ μου δώσει Πληροφορίες από μένα ότι θέλει
Τη θυμάμαι. Την 20χρονη πλέον φοιτητριουλα λες. Τι πληροφορίες θες?υγ οποίο καλό παιδί θυμάται την Φρύνη στην Μαριάννα πού εμφανίστηκε πάλι πριν κανένα τρίμηνο κ μου δώσει Πληροφορίες από μένα ότι θέλει[/b][/color]
Παντρεύεται.Φαίδρα που είναι τώρα?
Τη θυμάμαι. Την 20χρονη πλέον φοιτητριουλα λες. Τι πληροφορίες θες?
Εγκατέλειψε! Μην με ρωτήσετε πως το ξέρω! Είναι σίγουρο! Δεν ασχολείται πια!Φαίδρα που είναι τώρα?
Στο Στέλιο ήταν με το όνομα "Ζωή" και γω δε ξέρω αν είναι ακόμα εκεί!!
Αν ξέρει κάποιος που είναι ας ενημερώσει παρακαλώ!
Παρομοίως! Η Δανάη εντελώς διεκπεραιωτική ήταν! Καλύτερα να τον έπαιζες για μένα τόσο παλτό!Εγώ μία φορά την πήρα όταν πήγε στην Μαριάννα στις αρχές κ δε με έβγαλε κάτι το στάνταρακι μου ήταν η Φαίδρα
Πάντως τελευταία εθεάθη στον Στέλιο δε ξέρω αν είναι ακόμα εκεί
υγ οποίο καλό παιδί θυμάται την Φρύνη στην Μαριάννα πού εμφανίστηκε πάλι πριν κανένα τρίμηνο κ μου δώσει Πληροφορίες από μένα ότι θέλει
ξέρεις πού βρίσκεται τώρα αν δουλεύει κάπουΤη θυμάμαι. Την 20χρονη πλέον φοιτητριουλα λες. Τι πληροφορίες θες?