Φίλε όταν η γυναίκα έχει ωραία πόδια είτε με καλσόν είτε όχι πρέπει να τα τονίζει με καυλιάρικα τακούνια για μένα. Προσωπικά δεν έχω τίποτα με τις κάλτσες αλλά προτιμώ το γυμνό δέρμα (ειδικά αν έχει βάλει και λίγο λαδάκι να γυαλίζει...).
Λοιπόν το ερώτημά σου αν είσαι ανώμαλος δεν έχει απάντηση εδώ μέσα, πρέπει να ρωτήσεις έναν ειδικό που κι αυτός στην τελική μαλακίες θα σου πει. Άποψή μου: Μη σκας αν εσύ είσαι καλά με τον εαυτό σου (δηλ αν δεν αισθάνεσαι ανωμαλος) τότε δεν είσαι ανώμαλος. Ανώμαλος (δηλαδή για να ακριβολογούμε: παραφιλικός, δηλ φετιχιστής) θα ήσουνα αν το αντικείμενο του πόθου ήταν το καλσόν το ίδιο και όχι η γυναίκα που το φοράει. Αν δηλαδή τη βρίσκεις με καλσόν που δεν έχουν πόδια μέσα, τότε ναι, είσαι φετιχιστής. Αν τη βρίσκεις με το καλσόν ας πούμε της γκόμενάς σου επειδή την παίζεις και το μυρίζεις και σου θυμίζει την γκόμενα οκ, αν την παίζεις και τη βρίσκεις με την αίσθηση του καλσόν χωρίς να σκέφτεσαι τη γκόμενα είσαι φετιχιστής. Πιο λιανά δεν μπορώ να στο κάνω. Και δεν είμαι και αυθεντία για να σου πω πόσο ακριβή είναι αυτά που λέω.
Συμβουλή μην ντρέπεσαι να πεις στη γκόμενα να βάλει καλσόν ή κάλτσες. Πήγαινε και αγόρασέ της εσύ ο ίδιος! θα γουστάρει τρελλά αρκεί να μη σου τρέχουν τα σάλια όταν της τα δώσεις. Και πες το στα ίσα ότι σε καυλώνει και γουστάρεις καλσόν. Ντροπή είναι?
Από τσόντες, πάνε στα περίπτερα στην Ομόνοια να πάρεις την καλύτερη περιοδικάρα που βγήκε ποτέ επί του θέματος: το θεϊκό και θρυλικό LEG SHOW, τίγκα στο καλσόν και σε πικάντικες ιστορίες εκτός από φωτογραφίες.
Στο ίντερνετ υπάρχουν πολλά site, κοίτα
και τόσα άλλα