pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 10.615
- Πόντοι
- 9.095
Παρών! ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΑΛΒΑΝΑ,ΤΕΛΟΣ! Ποσο μάλλον να τα πληρώσω!Κ δεν ρωτάω μόνο εσένα είναι κ άλλοι με το ίδιο θέμα
Παρών! ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΑΛΒΑΝΑ,ΤΕΛΟΣ! Ποσο μάλλον να τα πληρώσω!Κ δεν ρωτάω μόνο εσένα είναι κ άλλοι με το ίδιο θέμα
H κοπέλα είναι η ίδια με αυτή των φωτογραφιών;..η στο περίπουΧτεσινή δοκιμή,βυζάρες πολύ καλές και αληθινές,προσωπο μετριότατο,καλο και βαθυ γλύψιμο,πηδημα αδιαφορΟ,ισως και να χαλαστικα οταν εμαθα προέλευση.στο 100αρικο για μια ώρα με ανευ σκουφου δε νομιζω να ξανα επαιρνα,αν ακι εκανα μαλακια και δεν παζαρεψα καθολου δεν ξερω αν παιρνει και πιο κατω.Στην ερωτηση μου γιατι λεει η αγγελια 80 η απαντηση ηταν πως ειναι για ενα τελειωμα και πιπα με προφυλακτικο
αν σου καθόταν ας έλεγες οχιΠαρών! ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΑΛΒΑΝΑ,ΤΕΛΟΣ! Ποσο μάλλον να τα πληρώσω!
με καλέσανε σε τηλεοπτικό πάνελ.να πάω?....Παρών! ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΑΛΒΑΝΑ,ΤΕΛΟΣ! Ποσο μάλλον να τα πληρώσω!
οοοοοοοοχχχχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιαν σου καθόταν ας έλεγες οχι![]()
γαμαω μονο λατινες κ μιςς απο καλλιστεια του 1800! νταλε νταλεεεεεεεεεεμε καλέσανε σε τηλεοπτικό πάνελ.να πάω?....
κανα λινκ μπας κ καταλάβουμε ποια λες?Παλικάρια μια ερωτηση... Μήπως ξέρουμε που βρίσκουμε την «Αγγελική» ή «Αφροδίτη», αυτη που εχει και πολλα βιντεάκια και φωτογραφιες στο διαδίκτυο, που εχει και κανάλι στο chat urbate... Θα ήμουν υπόχρεος και εννοείται μολις «καταθέσω» θα ενημερώσω...
Ευχαριστώ!
Αν κοιτάξεις στις κοπέλες που έχουν σελίδα εδώ μέσα θα βρεις κάποιες...Παιδιά καμία μιλφ call girl τι παιζει
100 με δυο γυρους1 ωρα 100 ευρω ενα γαμησι???δευτερος γυρος δεν???
το ξερω εχεις δικιο σε αυτο δεν διαφωνω δικο μου κολλημα και μαλακια ειναιδλδ αν ήταν από Ιταλία Ρωσία Άγγλια δεν ξέρω εγώ που κ ερχόταν άλλη θα ήταν καλύτερα?
Το ξέρεις ότι μόνο σε εσένα κανείς κακό έτσι σωστά?
Σημασία έχει η κοπέλα να προσπαθεί κ να είναι καλή η καταγωγή τι νόημα έχει?
Γιατί σκαλωνεται?
Κ δεν ρωτάω μόνο εσένα είναι κ άλλοι με το ίδιο θέμα
Είναι η ίδιαH κοπέλα είναι η ίδια με αυτή των φωτογραφιών;..η στο περίπου
Με στοματικό άνευ δεν πάει 120;100 με δυο γυρους
εγω να κανω μια ερωτησηΜε στοματικό άνευ δεν πάει 120;
εγω να κανω μια ερωτησηοι γυροι με κοτοπουλο ειναι η με χοιρινο
![]()
θα με κάνετε να παραγγείλω τώρα και θα φταίτε εσείς...Κοτομπεικον