Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Και εσυ δεν πας πίσω ;) Και ...ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ !
Να σαι καλά.
Και εσυ δεν πας πίσω ;) Και ...ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ !
Χρονια σου πολλα Τζενη νασαι υγιης και ευτυχισμενη.
![]()
![]()
![]()
ωπα να τα χιλιασεις![]()
![]()
κανα δωρακι να βαλεις και εσυ
στα δυο ραντεβου πληρωνετε τρια
![]()
όχι ντε θελεις ακομα 10 μερες 29 λεει
χρομια πολλα![]()
δεν απαντησες ομως την προσφορα θα την κανεις τα τρια δυο ;) συγνωμη στα δυο να πληρωνουμε τρια λογω της ημεραςΚαλημέρα Τασούλη μου χαχαχαχα εσύ όπως πάντα με το χιούμορ σου, Ευχαριστώ πολύ.

Χρονια σου πολλά Τζένη με υγεια και οτι επιθυμεις.![]()
![]()
![]()
![]()
καλα αστο αυτον ακομη προσπαθει να αγορασει καραμπινα ;) αλλα δεν του δίνουν αδειαΚαλημέρα Μάικ Χαχαχαα στις 29 του μήνα κλείνω έξι χρόνια που είμαι μέλος του σάιτ ότι γενέθλια μωρό μου.

Τζένη σήμερα σαν ιδιαίτερη μέρα, περιμένω και μια ιδιαίτερη φώτο. Περιμένω με ανυπομονησία!!
καλα αστο αυτον ακομη προσπαθει να αγορασει καραμπινα ;) αλλα δεν του δίνουν αδειακαι θα την βγαλει με φλομπερακι
![]()
![]()
ναι ρε η καραμπινα είναι για βαρια θυραματα εγω θελω ελαφριακαλα αστο αυτον ακομη προσπαθει να αγορασει καραμπινα ;) αλλα δεν του δίνουν αδειακαι θα την βγαλει με φλομπερακι
![]()
![]()

εεεε μα 2 φορες γεννεθλια δεν λεει επρεπε να τον ανοίξεις 10 μερες νωριτεραΚαλημέρα Μάικ Χαχαχαα στις 29 του μήνα κλείνω έξι χρόνια που είμαι μέλος του σάιτ ότι γενέθλια μωρό μου.

στο αλλο δεν απανταω ειμαι μπισμπιζε ;) οσον αφορα τα θυραματα αστοναι ρε η καραμπινα είναι για βαρια θυραματα εγω θελω ελαφρια![]()
![]()
αντι να τα σκοτωνει

δεν μαρεσουν οι λαγοι προτιμω ελαφινεςστο αλλο δεν απανταω ειμαι μπισμπιζε ;) οσον αφορα τα θυραματα αστογιατι μου θυμιζεις εναν που ολο λαγους σκοτωνε
αλλα δεν ξερω μηπως στο τελος επνιγε κουνελακια
αντι να τα σκοτωνει
![]()
![]()
την τζενη την εχεις πυροβολησειδεν μαρεσουν οι λαγοι προτιμω ελαφινες![]()
τωρα αμα αρχισω κ την κατσαδιαζω θα φταιω εγω?την τζενη την εχεις πυροβολησει![]()

αμα σου λεω εγωτωρα αμα αρχισω κ την κατσαδιαζω θα φταιω εγω?
τζενηηηηηηηηηη![]()

τζενηηηηηηηηηηη ξυγησουαμα σου λεω εγωγια να πνιξεις κανα κουνελακι καλος είσαι
![]()
![]()
![]()
![]()