Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (7 μέλη και 33 επισκέπτες)

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
790
Πόντοι
901
Πηγα πηδηξα την Δαναη, μαγκες αυτη ειναι σιγουρα Ελληνιδα, μου επρηξε τα αρχιδια απο το καλημερα, ολο μη και μη και παρατηρησεις, στο γαμισι πανω απελπισια σκετη, δεν ξερει να γαμιετε, απειρη τελειως, ουτε τα αρχιδια δεν ξερει να ποιανει...ωραιο σωματακι, ωραια φυσικα βυζακια, τελεια επιδερμιδα, μουνακι τελειο σχηματακι, αλλα στο κρεβατι περνει κατω απο την βαση μεταξεταστεα...κριμα...
Με όλο το θάρρος ρε παιδιά, είχα γράψει για την Δανάη. Τι τα γράφουμε νομίζετε;  Το κορίτσι νομίζει θα κάνει αρπαχτή εδώ.  Ήταν λέει Κρήτη και εκεί χρέωνε διπλά!  Ας πάει πίσω. Μακριά πάντως!!!!!!!! 

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
790
Πόντοι
901
Η Αλιόνα παιδιά είναι Ουκρανία αλλά θα γυρίσει.  Μου είπε ότι πρέπει να πάει λόγω παιδιού.

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.885
Πόντοι
446
Πηγα στο Free House χθες στην Ανια την Ουκρανη που για ακομη μια φορα  περασα εκπληκτικα μαζι της. :kissass: :pipa1:
Ανεβασα κριτικη απλα να πω οτι καποιες που εχουν ερθει στις βιλλες κατα καιρους πολυ λιγες ηταν αυτες που ηθελαν να ευχαριστησουν τον πελατη και οχι να κανουν απλα αγγαρεια κοινως κομοδινα.Η Ανια που για μενα τουλαχιστον στις 2-3 φορες που πηγα μαζι της ηταν φοβερη και σουπερ σε ολα της και οχι σαν καποιες των βιλλων αλλα και στα απλα σπιτακια που ειναι κομοδινα  κανουν αγγαρεια και ειναι και βιαστικες που και καλα για να σε μαθουνε και για να εχεις καλυτερες υπηρεσιες πρεπει να γινεις πελατης τους δηλαδη να πας αρκετες φορες.

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
πως να μην μεινουν με το στομα ανοιχτο οι κοπελες στην Αθηνα και να πεφτουν απο τα συνεφα οταν ακουν 40αρια που ειναι και το απλο προγραμμα εδω στην ψωροκοσταινα. φαντασου να ακουσουν γυμνο τσιμπουκι και στουντιακο σεξ με 60-70 ευρω, εκει να δεις γελια που θα κανουν.

εδω δυστυχως κυριαρχει το συστημα να οικονομανε ολοι οι παρατρεχαμενοι γυρω απο τα μπουρδελα νταβαδες, τσιλαδοροι κτλ παρά η εκαστοτε κοπελα που αυτη στην ουσια βγαζει ολο το μεροκαματο.

δεν μπορει απο τα 40 ευρω, να παιρνει η κοπελα τα 15, τα 5 η τσατσα και τα υπολοιπα 20 να καταληγουν στους νταβαδες.
να μαζευτουμε τα εδω μέλη να βάλουμε απο 30€  και να κάνουμε ένα μπουρδέλο όπως το φανταζόμαστε προσφορά στην κενονία :p

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Πηγα στο Free House χθες στην Ανια την Ουκρανη που για ακομη μια φορα  περασα εκπληκτικα μαζι της. :kissass: :pipa1:
Ανεβασα κριτικη απλα να πω οτι καποιες που εχουν ερθει στις βιλλες κατα καιρους πολυ λιγες ηταν αυτες που ηθελαν να ευχαριστησουν τον πελατη και οχι να κανουν απλα αγγαρεια κοινως κομοδινα.Η Ανια που για μενα τουλαχιστον στις 2-3 φορες που πηγα μαζι της ηταν φοβερη και σουπερ σε ολα της και οχι σαν καποιες των βιλλων αλλα και στα απλα σπιτακια που ειναι κομοδινα  κανουν αγγαρεια και ειναι και βιαστικες που και καλα για να σε μαθουνε και για να εχεις καλυτερες υπηρεσιες πρεπει να γινεις πελατης τους δηλαδη να πας αρκετες φορες.
H Ania είναι Χ για μενα , καθως δεν σε βάζει στο δωμάτιο η τσατσα αν πρώτα δεν πάρει έγκριση απο την Ανια . Εχουν αλλάξει οι ρόλοι ! αντί να βλέπουμε εμείς την κοπέλα και να μένουμε η να φεύγουμε μας βλέπει η κοπέλα και μας κάνει την χάρη να την πληρώσουμε η τρώμε άκυρο ! Ασε μας κουκλίτσα μου !

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
790
Πόντοι
901
H Ania είναι Χ για μενα , καθως δεν σε βάζει στο δωμάτιο η τσατσα αν πρώτα δεν πάρει έγκριση απο την Ανια . Εχουν αλλάξει οι ρόλοι ! αντί να βλέπουμε εμείς την κοπέλα και να μένουμε η να φεύγουμε μας βλέπει η κοπέλα και μας κάνει την χάρη να την πληρώσουμε η τρώμε άκυρο ! Ασε μας κουκλίτσα μου !
Πρώτη φορά το ακούω αυτό!  Είναι τσεκαρισμένο αυτό που λες;

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.870
Πόντοι
1.196
Πρωινή βόλτα από τον μύλο και διαπίστωσα ότι έχουν ξεφύγει τσατσάδες και πουτάνες μαζί. Μινώταυρου ξύλινο χωρίς τσατσά, μάλλον η Κατερίνα ήταν και πιθανώς Ελληνίδα, όταν ρώτησα όνομα μου απαντάει με ειρωνικό και απαξιωτικό ύφος "γιατί θα με πιάσεις γκόμενα ή θα με παντρευτείς;". Την σιχτίρισα και έφυγα φορτωμένος.
Σε βίλλες οι τσατσάδες για τον πούτσο κι εκεί, σε ένα έλεγε στο τηλέφωνο "άντε μακάρι να μην έρθει η βυζαρού και να πάω σπίτι μου κι εγώ", πιθανόν είχε αργήσει η Γαλήνη (είχε πάει η ώρα 1045 με φώτα ανοιχτά και οι πουτάνες έλειπαν). Σε άλλη βίλλα φεύγοντας εγώ και αποχαιρετώντας την τσατσά, μου λέει η τσατσά "αφού την ξέρεις την κοπέλα τι βόλτα θα πάς;", την σιχτίρισα κι αυτήν και ήμουν έτοιμος να φύγω αλλά πέρασα με 30 με την Ζανέτ στη Φρίξου, ενώ το περίμενα ότι θα είναι κομοδίνο, έτσι για να μην φύγω άχυστος…

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Πρώτη φορά το ακούω αυτό!  Είναι τσεκαρισμένο αυτό που λες;

Ναι το λέω " επώνυμα " απο προσωπική εμπειρία , πιστεύω πως μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλοι , αν είναι στο δωμάτιο με πελάτη και πεις περνάω στο άλλο την ξερω την κοπέλα ,  η τσατσα δε σε αφήνει να μπεις . Σε μένα συνέβη και στράβωσα .

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
398
Πόντοι
316
Ναι το λέω " επώνυμα " απο προσωπική εμπειρία , πιστεύω πως μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλοι , αν είναι στο δωμάτιο με πελάτη και πεις περνάω στο άλλο την ξερω την κοπέλα ,  η τσατσα δε σε αφήνει να μπεις . Σε μένα συνέβη και στράβωσα .
Για μένα Χ γιατί χάλασε από πλευράς υπηρεσιών.

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Αυτο το εχω  διαπιστωσει και εγω μου ειπε η ιδια  οτι θελει μονο πολυ καθαρους

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.885
Πόντοι
446
Ισως να εχει συμβει αυτο με το face control παντως εγω οταν πηγα δεν περασα απο καποιον ελενχο και οπως ειπα και τις 3 φορες ηταν πολυ ευδιαθετη και σουπερ στο δωματιο και η φαση ειναι οτι περασε και αρκετος καιρος πηγα μαζι της .μεχρι και την προχθεσινη γιατι καποιος ειπε οτι χαλασε σε υπηρεσιες.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.482
Πόντοι
4.766
Εμένα καλό μου φαίνεται γιατί δεν θα αφήνει να μπουν πρόσφυγες, πακιστανοι και γυφτοι άρα με έναν Έλληνα πιστεύω θα είναι περιποιητικη..

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.099
Πόντοι
1.436
Το πάσης φύσεως face control στους οίκους ανοχής είναι παράνομο...
Δια νόμου η κοπέλα ,όσο σκληρό και αν είναι αυτό,είναι υποχρεωμένη να δεχτεί τον οποιονδήποτε πελάτη ανεξαρτήτως χρώματος εθνικότητας σωματικής ικανότητας ή ανικανότητας και υγιεινής

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.885
Πόντοι
446
Εμένα καλό μου φαίνεται γιατί δεν θα αφήνει να μπουν πρόσφυγες, πακιστανοι και γυφτοι άρα με έναν Έλληνα πιστεύω θα είναι περιποιητικη..
Και γω το ιδιο πιστευω γιατι εχει αναφερθει εδω στα παραπανω posts οτι κυκλοφορουν αλλοδαποι πακιστανοι και κσθε λογης ρατσας απο αυτους που θελουν να λεγονται μεταναστες στην περιοχη  για  να πηδηξουν.Και καλα κανει αν προκειται γι αυτο το  face control.Και γιατι ειναι παρανομο αν δεν τους δεχεται ; Αυτοι ερχονται εδω χωρις χαρτια και δεν ξερει κανεις τι κουβαλανε αν ειναι υγειης κλπ.

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.875
Πόντοι
12.815
Κυριακη απογευμα, μονο μουσλιμια ειχε στην πιατσα...εκει στον χωματοδρομο γινοταν πανικος.!! Δεν θυμαμαι σε ποιο ειχα μπει, και η τσατσα λεει δεν τους βαζει, και εχει παντα ενα δωματιο κλειστην την πορτα και τους λεει η κοπελα ειναι μεσα και θα αργισει, νωμιζω πρεπει να ηταν στο λας βεγκας οταν πηγα στην Ιωαννα.

• Like
Αντιδράσεις: kosts

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Δια νόμου η κοπέλα ,όσο σκληρό και αν είναι αυτό,είναι υποχρεωμένη να δεχτεί τον οποιονδήποτε πελάτη ανεξαρτήτως χρώματος εθνικότητας σωματικής ικανότητας ή ανικανότητας και υγιεινής
Δεν υπαρχει τετοιος νομος με οποιον θελει παει και οσα θελει μπορει να ζητησει

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.870
Πόντοι
1.196

Τι λες ρε τύπε; Που τα διάβασες αυτά; Στο κομμουνιστικό μανιφέστο του συριζα; Πες μας που τα γράφει και ποιος νόμος είναι και θα είσαι μάγκας και εμείς μαλάκες, ειδάλλως είσαι εσύ μαλακας και προπαγανδίζεις υπέρ της υποχρεωτικής ανακούφισης των χιλιάδων μουσλιμιών που έχουν καταλύσει στην Ελλάδα. Δηλαδή μας λες ότι θα μπαίνει μέσα στο μπουρδελο ο κάθε νεατερνταλ τζιχαντιστής και η πουτανα δεν μπορεί να του αρνηθεί....βιασμός δλδ

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
Ρε μαγκες ψαχνω να βρω την τελευταια πρωινη αναφορα που εκανε καποιος και δεν μπορω να την βρω στις τελευταιες 15 σελιδες....

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.515
Πόντοι
4.587
ακριβώς έτσι είναι...σε κάνει face control πρώτα...Και τελευταία αλλιώς σου φέρεται στο 40-50-60αρι καιναλλιως στο 30αρι...Παλιά ήταν σούπερ ακόμα και στο 30αρι.τωρα αν δεν τα σκάσεις θα αρκεστείς στο απαραίτητο σέρβις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom