TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.175
- Πόντοι
- 8.646
ever το καλυτεροΕγώ περιμένω να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας τον άλλο μήνα και με τα ρέστα παγωτό ε συγνώμη σεξουαλικη συνεύρεση εννοώ![]()

ever το καλυτεροΕγώ περιμένω να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας τον άλλο μήνα και με τα ρέστα παγωτό ε συγνώμη σεξουαλικη συνεύρεση εννοώ![]()

Η Έλενα φίλε είναι ένα μυστήριο άλυτο,και το λέω χωρίς να έχω συνευρεθεί ακόμα μαζί της.
αλλά που θα πάει....
Καλημέρα στους χαι και μη χαι φιλους εδώ![]()
![]()

Δεν το λες και κοπλιμάν αυτό,Μια ματιά σου μόνο φτάνει, αεροπλάνο να με κάνει![]()
![]()
![]()
Με ολους και ολα συμβαινει αυτο ... Aκομα και με σενα που που εισαι πισω απο ενα πληκτρολογιο. Επισης το ραδιοφωνο απο εκει δεν απεκτησε την μαγεια του ??Η Έλενα φίλε είναι ένα μυστήριο άλυτο,
Αν τη συναντήσεις θα χαθεί το μυστήριο και θα τη βλέπεις πλέον σαν μια κοινή θνητή.
Εγώ την προτιμώ μυστήριο.( ντυμένο μυστήριο )
απίστευτα ποιητική η τελευταία σας πρόταση κυρία μου. Τη καλησπέρα μου και καλό σας μεσημεριΜε ολους και ολα συμβαινει αυτο ... Aκομα και με σενα που που εισαι πισω απο ενα πληκτρολογιο. Επισης το ραδιοφωνο απο εκει δεν απεκτησε την μαγεια του ??
Γιατι σε αφηνει να φτιαξεις εσυ το περιβλημα για αυτο που θες, και να ντυσεις την φωνη που ακους .
παναγο με τα κοπλιμεντα δεν πληρωνονται οι λογαριασμοι να ξερειςαπίστευτα ποιητική η τελευταία σας πρόταση κυρία μου. Τη καλησπέρα μου και καλό σας μεσημερι
παναγο με τα κοπλιμεντα δεν πληρωνονται οι λογαριασμοι να ξερεις![]()

και να ντυσεις την φωνη που ακους .
Άλλωστε αν δε ντύσεις μια γυναίκα πως θα καταφέρεις να τη γδύσεις;
τυπε δηλαδη πρεπει να την παμε στη λουιζα για ψωνια και να βγουμε φορτωμενοι τσαντες για να γαμησουμε ?Άλλωστε αν δε ντύσεις μια γυναίκα πως θα καταφέρεις να τη γδύσεις;

τυπε δηλαδη πρεπει να την παμε στη λουιζα για ψωνια δηλαδη και να βγουμε φορτωμενοι τσαντες για να γαμησουμε ?![]()
Καλησπερα γιαβρι μουκαλησπεριζω Ελεναρα και αξιοτιμο κοσμο στο ποιοτικο τουτο θρεντ![]()

Αμα σε ερθει ΝΤΥΜΕΝΗΆλλωστε αν δε ντύσεις μια γυναίκα πως θα καταφέρεις να τη γδύσεις;
Καλησπερακαλησπερα Ελενα πριγκηπισσα των αισθησεων και των παραισθησεων του διαδυκτιου!!!!!!

Οχι βεβαια . Αυτο κανετε στις γκομενες . Ετσι δεν ειναι ?τυπε δηλαδη πρεπει να την παμε στη λουιζα για ψωνια και να βγουμε φορτωμενοι τσαντες για να γαμησουμε ?![]()
Γυμνή θα κυκλοφορεί στους δρόμους;Αμα σε ερθει ΝΤΥΜΕΝΗ![]()