Mitsos_35
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 410
- Πόντοι
- 26
Τραβα ρε και πνιγηκα με την φαντα που επιναΓεμισαμε απο Ταυλανδες και Λατινες
καμια γυφτισσα απο Αλβανια,Ρουμανια,Βουλγαρια θα ερθει επιτελους:S :S :S

Τραβα ρε και πνιγηκα με την φαντα που επιναΓεμισαμε απο Ταυλανδες και Λατινες
ποια αλινα ρε φιλε, το γνωστο μουνετο της "μοντελοαλυσιδας" που οταν εγινε το μπραφ χαθηκε, η' καμια σχεση ????
Τέτοιο ιστορικό χαμηλό επίπεδο και χαλί στην πιάτσα κανείς δεν θυμάται να υπήρξε ποτέ στο παρελθόν με ποτέ 20€ο 7-8 λεπτά στο δωμάτιο,10€ο4-6 λεπτά το πολύ.Γεμισαμε απο Ταυλανδες και Λατινες
Γεμισαμε απο Ταυλανδες και Λατινες
Ο πικεριστης πιτερ βαν νορδεν εκανε καποτε την αρχη,αλλα τον φαγανε,σωπασε και αυτος οπως σωπαζουν τα κερτελ του μεξικου τους ανωτερους της κυβερνυσης δινοντας τους δεκαδες χιλιαδες δολλαρια,αυτος ξεκινησε επανασταση,σαν αποχη απο τους οικους,και ξαφνικα σταματησε,ισως να πηρε τιποτα μιζες...Τέτοιο ιστορικό χαμηλό επίπεδο και χαλί στην πιάτσα κανείς δεν θυμάται να υπήρξε ποτέ στο παρελθόν με ποτέ 20€ο 7-8 λεπτά στο δωμάτιο,10€ο4-6 λεπτά το πολύ.
Συνελληνες πάρτε το χαμπάρι το αγοραίο σεξ έγινε είδος πολυτελείας αν τα σκάσεις χοντρά θα ευχαριστηθεις διαφορετικά γίνεσαι ένα με την μάζα που βλέπετε να κυκλοφορεί σε όλο το μήκος και πλάτος της Αχαρνών.
Κάνω έκκληση προς τους συναδέλφους μέλη να γράφετε κριτικές βοηθάτε κόσμο που παρακολουθεί το σάιτ αλλά και όλους μας
Αν δεν κάνω λάθος, αυτή η gilf που τίμησα στο Ιάσωνος -2 ισόγειο, λέγεται Μόνικα, αλλά δεν είμαι απολύτως βέβαιος, διότι ένιωσα έντονα cult συναισθήματα όταν την είδαΞέρω 5-6 της περιοχής που ανταποκρίνονται σε αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά σε κάθε μία
λείπει ένα όπως τα περιγράφεις. Πιθανόν να είναι όντως καινούργια.
Μήπως δεν έχει δουλειά στο Κνίδου και πήγε καμιά εκεί;
Μόνο στο Κνίδου σκάνε τέτοια "κελεπούρια". Α πα πα πα...
Περί Τατιάνας, το μόνο που έχω να πω είναι πέραν του ότι είναι πολύ καλή
όπως έχω συμφωνήσει πρόσφατα, θυμάμαι ότι έχει ξαναδουλέψει εκεί και δεν ερχόταν σερί.
Τώρα αν δεν θυμάμαι καλά τι να σας πω; είναι ορισμένες που δεν δουλεύουν σερί στα μαγαζιά.
Έρχονται όποτε θέλουν ή μπορούν και κάθονται λίγο ή όσο θέλουν.
Θα δείξει.
Δεν ξέρω τι σημαίνει το σχήμα λόγου <<Πικεριστης>>πάντως ακούγεται ιδιαίτερα αστείο τώρα για μίζες και τέτοιες ιστορίες δεν αφορούν τους πόλλους που διαβάζουν και γράφουν εδώ.Ο πικεριστης πιτερ βαν νορδεν εκανε καποτε την αρχη,αλλα τον φαγανε,σωπασε και αυτος οπως σωπαζουν τα κερτελ του μεξικου τους ανωτερους της κυβερνυσης δινοντας τους δεκαδες χιλιαδες δολλαρια,αυτος ξεκινησε επανασταση,σαν αποχη απο τους οικους,και ξαφνικα σταματησε,ισως να πηρε τιποτα μιζες...
Ο πικεριστης πιτερ βαν νορδεν εκανε καποτε την αρχη,αλλα τον φαγανε,σωπασε και αυτος οπως σωπαζουν τα κερτελ του μεξικου τους ανωτερους της κυβερνυσης δινοντας τους δεκαδες χιλιαδες δολλαρια,αυτος ξεκινησε επανασταση,σαν αποχη απο τους οικους,και ξαφνικα σταματησε,ισως να πηρε τιποτα μιζες...
Αυτά τα μπραφ ας μην τα συζητήσουμε καλύτερα, Αλίνα από 54 Α Β, πολύ ωραίο μωρό, ξανθό, με σώμα λαμπάδα, Ρωσοκατάσταση.... 2 φορές την είδα, πρώτη που μπήκα, δεύτερη με την άθλια υπηρεσία, επόμενη δεν υπήρξε.
Η Αλίνα σε αντίθεση με τις άλλες δύο ήταν παρών στην μαλακία της υπηρεσίας. Την ώρα που σαλονάριζε για δεύτερη φορά ενώ περίμενα να μπω, ανεβαίνει συναγωνιστής απ τα σκαλιά, ανοίγει την πόρτα, η υπηρεσία σαν να μην υπάρχουμε παρουσιάζει την κοπέλα και λέει θα περάσετε; λέει αυτός ναι, λέει αυτή περάστε, έμεινα μαλάκας. Της λέω καλά εμείς περιμένουμε και λέτε σε αυτόν που ήρθε τώρα περάστε; Μπροστά η Αλίνα, αα λέει δεν κατάλαβα συγνώμη, εγώ έφυγα φυσικά για να καταλάβει.
Το ίδιο πράγμα τρεις φορές, με μόνη διαφορά ότι στις άλλες δύο δεν ήταν η κοπέλα μπροστά να δει την μαλακία που έκανε η υπηρεσία, πχ εχθές βγήκε η κοπέλα και είδε 15 άτομα στο σαλόνι, δεν είδε ποιος ήρθε και πότε ήρθε. Οπότε θα της είπαν ένας κομπλεξικός ήταν και παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο.
Εγώ πιστεύω ότι η Αλίνα πολύ πιθανών να τσακώθηκε με την υπηρεσία και γι αυτό να έφυγε, πραγματικά στην θέση της θα έβριζα την υπηρεσία, άσχημα κιόλας.
Ας αφήσουμε τα μπουρδέλα, πάμε να πάρουμε σουβλάκια, έρχεται η σειρά σου να παραγγείλεις, εκείνη την ώρα σκάει άλλος από πίσω σου και του λένε κύριε τι θα πάρετε; Άμα τους το έκαναν αυτό θα τους άρεσε; Πιστεύω πως όχι, αλλά όταν το κάνουν δεν πειράζει.
η Μαρια που ειναι τωρα Λεωνιδου ξεκινησε απο Περδικα 3,για αυτο μαλλον το μπερδεμα :S :S :S
Επαναλαμβάνω και πάλι γράφετε την εμπειρία με κάθε κοπέλα σε κριτικές είναι το Βασικό στοιχείο που βοηθά να διαμορφώσουμε εικόνα για τις κοπέλες που θα θέλαμε να δοκιμάσουμε
Αν δεν κάνω λάθος, αυτή η gilf που τίμησα στο Ιάσωνος -2 ισόγειο, λέγεται Μόνικα, αλλά δεν είμαι απολύτως βέβαιος, διότι ένιωσα έντονα cult συναισθήματα όταν την είδα![]()
![]()
Η τσατσά είπε ότι είναι καινούρια, αλλά δε σημαίνει ότι είναι και αλήθεια. Πάντως, ήταν μια από τις πιό hardcore καταστάσεις που έχω βιώσει
![]()
Ανέβασα κριτική ως Brujeria
μηπως εννοες την λιζα ???
H Λίζα είναι ακόμα μαν, την Αλίνα λέω.
Καλησπέρα αλάνια!
Θα γράψω τώρα διότι τώρα γύρισα απ τη βόλτα.
Σε ελάχιστα που πήγα περί ώρας 20:00. Κατηφόρισα την πλατεία Βικτορίας...
Φυλής 54 Α νομίζω, ήταν μια Άννα αδιάφορη για εμένα...
Φυλής 54 Β ήταν μια Χριστίνα, επίσης αδιάφορη..
Φυλής 56 Αλίνα, πολύ ωραίο μωρό, είχε κόσμο δυστυχώς, η υπηρεσία εκεί κοιμόταν όρθια.... εκνευρίστηκα.... έφυγα ενώ ήθελα να περάσω. Μετά πήγα
φυλής 65 Β, Χριστίνα η μελαχρινή, όχι η ξανθιά με το μεγάλο στήθος. Πάνω βαριόμουνα να ανέβω, ούτως η άλλος δεν υπήρχε λόγος. Οπότε κατέληξα
Φυλής 71 Α, Ρόξη και Νικόλ, με την ρόξι να έχει σγουρίνει το μαλλί. Μονόδρομος λοιπόν η Ρόξη για εμένα. Πέρασα καλύτερα απ την πρώτη φορά...
Αααα, αυτά τα 54 μπορεί να γράφω μαλακίες, δεν γράφουν νούμερα και δεν είμαι σίγουρος αν είναι ακριβώς έτσι. Οι κοπέλες πάντως εκεί γύρο είναι.
Αυτά τα ολίγα, καληνύχτα!![]()
Μήπως ξέρει κανείς αν η Νανσυ, η μιλφαρα με τα κοντά μαλλιά και την κωλαρα που δουλεύει στο Λιοσίων 79β και πιο παλιά στο Αλκαμένους είναι καλή; Αξίζει η δοκιμή;
Ίσως να είναι αυτός που βάζουν οι τσατσές παρακάμπτοντας όσους περιμένουν στη σειρά για να μπουν ή να του επιτρέπουν να παραμένει στο δωμάτιο για 15 λεπτά αντί για 10 (i.e bonus time 50%).
Την ώρα που σαλονάριζε για δεύτερη φορά ενώ περίμενα να μπω, ανεβαίνει συναγωνιστής απ τα σκαλιά, ανοίγει την πόρτα, η υπηρεσία σαν να μην υπάρχουμε παρουσιάζει την κοπέλα και λέει θα περάσετε; λέει αυτός ναι, λέει αυτή περάστε, έμεινα μαλάκας. Της λέω καλά εμείς περιμένουμε και λέτε σε αυτόν που ήρθε τώρα περάστε; Μπροστά η Αλίνα, αα λέει δεν κατάλαβα συγνώμη, εγώ έφυγα φυσικά για να καταλάβει.
Τότε ήταν η τελευταία φορά που την είδα. Μετά τέλος, δεν ξέρω ποια εννοείς εσύ, μου φαίνεται αυτή που λέω εγώ είναι παλιά σχετικά, αλλά έχει χαθεί από τότε.