free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 151
- Like
- 3.170
- Πόντοι
- 6.925
Φυλής 65..ίσως και στο 84 απέναντι
Ωράριο ?
Φυλής 65..ίσως και στο 84 απέναντι
δεν το δοκιμασες αλλα δυσκολα να αφηνε να της κανεις γλυφοκωλι .παντως ωραια παρουσια φαινεται
Ναι ταιλανδεζα απ το βλαδιβοστοκΓια όποιον του αρέσουν οι ασιατισσες, έχει στο Φυλής 66Δ στη β' βάρδια ένα πετιτ ταϋλανδεζακι να το πιεις στο ποτήρι. Δυστυχώς προσφέρει υπεραπλό πρόγραμμα. Ελαφρώς αμήχανη και άπειρη μέσα, αλλά με μεγάλη όρεξη να γαμηθεί. Εσκουζε λάγνα από το ξέσκισμα που το είχε απεριόριστη ανάγκη και γι αυτό μόνο έπιασε τόπο το 20ρικο. Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο φετίχ με τις ασιατισσες, αλλά αυτή η γνωριμία με έκανε λίγο να αναθεωρήσω.
Καλησπέρα η κοπέλα είναι ότι καλύτερο παίζει στα μαγαζιά Φώκαιας-Φιλιπιδου αστέρι και πολύ ξηγημενη τα λόγια είναι φτώχεια περιττά έχω γράψει δύο κριτικές για αυτήν (Φωκαιας24-Φιλιπιδου11Β.Σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 12 επισκέφθηκα το Φιλιππίδου 11Β αυτό με τα πολλά σκαλιά και πόζαραν στο σαλόνι η Νικόλ και η Ντιάνα. Μου άρεσε η κωλάρα της Νικόλ, αλλά με τράβηξε περισσότερο η Ντιάνα και έδωσα αμέσως το 20ρικο. Το δωμάτιο φοβερο, με ντουζιέρα και καναπέ. Η Ντιάνα είναι γύρω στα 30, έτσι την προσδιόρισα ηλικιακά και έχει καρέ ξανθό μαλλί που της πάει πάρα πολύ. Είναι λεπτή, ψηλή και με δυάρια στητά βυζάκια.
Η κοπέλα στο Φ66Δ από Καζακστάν είναι αλλά αυτές είναι λεπτομέρειες και απ'ότι μαθαίνω οποίος περασε μαζί της μένει ευχαριστημένος εμένα ο μόνος λόγος που με κράτησε να μην δοκιμάσω είναι ο χώρος του μαγαζιού που δεν μου αρέσει καθόλου αλλά σίγουρα έιναι μια δελεαστική παρουσίαΝαι ταιλανδεζα απ το βλαδιβοστοκ
Έτσι είναι οι ασιάτισσες, τύπε. Έχουν έντονα ζυγωματικά.Το προσωπο της ειναι σαν το τσίμπησαν σφήκες και πρηστηκε απο αλλεργικό σοκ.![]()
Συνήθως δεν φεύγω από το πεδίο της μάχης με μία πιστολιά, αλλά μαζί της πέρασα τόσο καλά που κατάφερε να καταλαγιάσει το θηρίο και να φύγω απόλυτα γεμάτος με μία μόνο συνεδρία. Τόσο καλά είχα να περάσω από το 2011 με την Ρωσίδα Έλενα από το Φυλής 66Α.Καλησπέρα η κοπέλα είναι ότι καλύτερο παίζει στα μαγαζιά Φώκαιας-Φιλιπιδου αστέρι και πολύ ξηγημενη τα λόγια είναι φτώχεια περιττά έχω γράψει δύο κριτικές για αυτήν (Φωκαιας24-Φιλιπιδου11Β.
Αν ήξεραν ότι θα κατέληγαν με συνοπτικές διαδικασίες στο Γκουαντάναμο ή σε κάτι ανάλογο, να είσαι βέβαιος ότι δεν θα το έκαναν. Γιατί το κάνουν στη Γερμανία και δεν το κάνουν στις Η.Π.Α; Διότι γνωρίζουν ότι εκεί θα τους έστελναν κατευθείαν στη φυλακή και στην πτέρυγα των μαύρων όπου σε λίγες ημέρες θα τους έκαναν τον κώλο σαν την σπηλιά του Νταβέλη!
Καλησπερα παιδια.Γνωμη για την Ελενα Κολωνου 47?Εχω διαβασει οτι ειναι δυνατο και εμφανισιμο για την ηλικια της...Θελω να την επισκεφτω!!
ο μόνος λόγος που με κράτησε να μην δοκιμάσω είναι ο χώρος του μαγαζιού που δεν μου αρέσει καθόλου αλλά σίγουρα έιναι μια δελεαστική παρουσία
Τόσο καλά είχα να περάσω από το 2011 με την Ρωσίδα Έλενα από το Φυλής 66Α.
Ωράριο ?
Αποψε στο 84 ηταν η Σονια "το κοριτσακι μας", στο 65 πρφ η Εμμανουελα και στο 65 ισγ η Ρανια. Αννιτα δεν ειδα.Την έχω πετύχει 5-6 φορές απόγευμα τελευταία.
Μήπως γνωρίζεις περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη ?συνέχεια live
Κολωνού 30β πρώτος όροφος Άννα μελαχρινή μιλφ με κοντό μαλλί νταρντανα με 2-2.5αρι, απλό πρόγραμμα.
Ιλόνα ?τώρα live
Φυλής 56 Άννα ξανθιά κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι βυζι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, απλό πρόγραμμα.