Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Αν το τραβαει ο οργανισμος σου κ δεν βαζει μυαλο ?? ...Τώρα γιατί αυτό μου ακούγεται ακόμη πιο τρομακτικό; ;)
Τύπου θα σου έρθει εκεί που δεν το περιμένεις;
Αν το τραβαει ο οργανισμος σου κ δεν βαζει μυαλο ?? ...Τώρα γιατί αυτό μου ακούγεται ακόμη πιο τρομακτικό; ;)
Τύπου θα σου έρθει εκεί που δεν το περιμένεις;
Κάνει λάθη για να μάθει - Παντελίδης ;)Αν το τραβαει ο οργανισμος σου κ δεν βαζεις μυαλο ?? ...
Και οταν τα μαθει, πρεπει και να το αποδειξει με τις ενεργειες του οτι τα εμαθε . Ελενα - ΣμαραγδαΚάνει λάθη για να μάθει - Παντελίδης ;)
Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως, οπότε κάνει τα ίδια λάθη για να μάθει ακόμη καλύτερα και να εμπεδώσει το μάθημα :SΚαι οταν τα μαθει, πρεπει και να το αποδειξει με τις ενεργειες του οτι τα εμαθε . Ελενα - Σμαραγδα![]()
εγω ειμαι ανεπιδεκτος μαθησεωςΚαι οταν τα μαθει, πρεπει και να το αποδειξει με τις ενεργειες του οτι τα εμαθε . Ελενα - Σμαραγδα![]()
Ναι, αλλά ξέρεις να κάνεις πολλαπλές παραθέσειςεγω ειμαι ανεπιδεκτος μαθησεως:-

Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως, οπότε κάνει τα ίδια λάθη για να μάθει ακόμη καλύτερα και να εμπεδώσει το μάθημα :S
γενικως
....Το αμαρτάνειν όμως; ;)Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου . Το τρις εξαμαρτειν ουκ ανδροςγενικως
....
Εξαρταται τι εννοουμε αμαρτια . Για μενα αμαρτια ειναι πραγματα που θα κανει καποιος και θα κανουν κακο σε αλλους (ανθρωπους η ζωα η φυση ) . ΜΟΝΟ !!Το αμαρτάνειν όμως; ;)
συμφωνώ και επαυξάνω πολλάκις εις τα λεγόμενα σας αγαπητήΕξαρταται τι εννοουμε αμαρτια . Για μενα αμαρτια ειναι πραγματα που θα κανει καποιος και θα κανουν κακο σε αλλους (ανθρωπους η ζωα η φυση ) . ΜΟΝΟ !!
Σωκρατης βρεΟυκ αν τω πολλώ το ευ παναγος χαχαχαχα

Και εγω αγαπητε !!συμφωνώ και επαυξάνω πολλάκις εις τα λεγόμενα σας αγαπητή
Μα η αμαρτία έχει γενικότερο περιεχόμενο. Είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας κλπ...Εξαρταται τι εννοουμε αμαρτια . Για μενα αμαρτια ειναι πραγματα που θα κανει καποιος και θα κανουν κακο σε αλλους (ανθρωπους η ζωα η φυση ) . ΜΟΝΟ !!

Κόκκαλης; Χαχαχαχαχα...Σωκρατης βρε![]()
Εξαρταται τι εννοουμε αμαρτια . Για μενα αμαρτια ειναι πραγματα που θα κανει καποιος και θα κανουν κακο σε αλλους (ανθρωπους η ζωα η φυση ) . ΜΟΝΟ !!
τυπε κι εσυ εισαι τσιπης αγορασε ενα κολομπιανικο σμαραγδι στην κυρια να σου φερθει γαντιΑμαρτια ειναι που με γλεντησες και με παρατησες σα στυμμενη λεμονοκουπα.
σωστά εσύ είχες καλή βαθμολογία στα αρχαία όταν καθόμασταν στο ίδιο θρανίο εμένα μόνο η γυμναστική μου άρεσε και να σου ζωγραφίζω καρδούλες αλλά εσύ από τότε μέχρι τώρα μου ρίχνεις χυλόπιτα κλαψ κλαψΣωκρατης βρε![]()