Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 266K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.637
Αν ο Ακα δεν πιάσει τους ψήφους του Πουλιού στον προηγούμενο όμιλο, τότε το πτηνό καλύτερα να πάει να κάνει μεταμόσχευση πούπουλων ... και να αυτομπαναριστεί για ένα χρόνο!!!  :orchestra: :heavymetalbig:
χαχαχα ρε τυπε το πουλι το προστατεψαν καποια μελοι,η δευτερη θεση στην πραγματικοτητα του ανηκε άλλο που την σκαπουλαρε στο τελος.
στη διαμαχη ακα vs πουλιου κερδισε το πουλι όχι γιατι τα ελεγε πιο ωραια αλλα γιατι ειχε πολλους συμμαχους.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
χαχαχα ρε τυπε το πουλι το προστατεψαν καποια μελοι,η δευτερη θεση στην πραγματικοτητα του ανηκε άλλο που την σκαπουλαρε στο τελος.
στη διαμαχη ακα vs πουλιου κερδισε το πουλι όχι γιατι τα ελεγε πιο ωραια αλλα γιατι ειχε πολλους συμμαχους.
Έχεις δίκιο σε αυτό :hi: :hi: :hi:

Όμως με μπερδεύεις διότι εσύ πιο πολύ με το πουλί μοιάζεις παρά με τον Άκα!  :orchestra:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.098
Πόντοι
1.496
Το πνεύμα του Άκα σε στοιχειώνει για την απιστία σου--->

"Θα επρεπε να ειχες κρεμαστει μεχρι τωρα για την επιλογη του λαθρολαγνου κουλη. Στα εγραψα σου εβαλα φωτο στα ζωγραφισα. Τωρα ξερεις τι αρμοζει στην περιπτωση σου. Αν δειλιαζεις μπορω να σου δωσω ενα σπρωξιματακι"
Τιποτα δε καταλαβε.

Μια που κανεις τον αποκλειστικο αντιπροσωπο του, (εγω δε θα πω οτι επειδη μεταφερεις μηνυματα του, κανεις και τιποτα αλλο), πες του, τι εγινε στη δικη της Χρυσης Αυγης αναμεσα στο δικηγορο του Μιχου και του Μιχαλολιακου; Πηγανε να σκοτωθουνε λεει. Οσο σχεση εχει ο Ακαποειρα με τη δικη, μονο και μονο επειδη ψηφισε Χ.Α., αλλο τοσο σχεση εχουν και αυτοι που ψηφισαν ΝΔ με αυτα που τους χρεωνει.

Για το μπαναρισμα, εις διπλουν; Θα μας πει τη γνωμη του;
1) Τον πολεμουν σκοτεινα συμφεροντα.
2) Εβριζε συνεχως τους παντες και τα παντα.

Για τον Ακαποειρα νομιζει ισχυει το 1. Ειναι προφανες.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τιποτα δε καταλαβε.

Μια που κανεις τον αποκλειστικο αντιπροσωπο του, (εγω δε θα πω οτι επειδη μεταφερεις μηνυματα του, κανεις και τιποτα αλλο), πες του, τι εγινε στη δικη της Χρυσης Αυγης αναμεσα στο δικηγορο του Μιχου και του Μιχαλολιακου; Πηγανε να σκοτωθουνε λεει. Οσο σχεση εχει ο Ακαποειρα με τη δικη, μονο και μονο επειδη ψηφισε Χ.Α., αλλο τοσο σχεση εχουν και αυτοι που ψηφισαν ΝΔ με αυτα που τους χρεωνει.

Για το μπαναρισμα, εις διπλουν; Θα μας πει τη γνωμη του;
1) Τον πολεμουν σκοτεινα συμφεροντα.
2) Εβριζε συνεχως τους παντες και τα παντα.

Για τον Ακαποειρα νομιζει ισχυει το 1. Ειναι προφανες.
:think: :think: :think:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.637
απορω πως στους περισσοτερους ξεφυγε ένα μελος το οποιο θα μπορουσε ανετα να παρει τη πρωτη θεση.

εννοω για τον lefteri η αλλιως λευτερακη νικολσον γιατι νομιζει ότι μοιαζει στον νικολσον όταν πηδαει, κατι τετοια ελεγε....

παραθετω ένα μυνημα του

"Σχετικα με το μεγεθος μεταξυ των φυλων εχεις απολυτο ... αδικο. Δεν ξερω για τους Μαυρους αλλα οι Ασιατες (και λεγοντας Ασιάτες εννοω την Κιτρινη φυλη), την εχουν τουλαχιστον 2-4 ποντους ποιο κοντη απο τους Καυκάσιους και αρκετα πιο λεπτη. Εχω παρει παρτουζα γκομενες  με Ιαπωνα και και Κινεζο (Ξεχωριστα) και εχω δει.  Στα δε λουτρα εχω δει αρκετες ψωλες κινεζικες (Δειτε προηγουμενο μου ποστ στο China-Tianjin). Μονο να δειτε πως κανουν και με τι εκπληξη κοιταζουν το πουλι μου  τυχον Ασιάτισσες που δεν εχουν ξαναπηδηχτεί μα Κακαυσιο. Καταλαβαινω ποτε μια γκομενα εχει εκπλαγει και ποτε το κανει ετσι για να εντυπωσιάσει τον πελατη. (Θυμαμαι κατι Λατινες ποιο παλια που με το που εβλεπαν το πουλι μου αναφωνουσαν Graaaande.- Το εκαναν για να με εντυπωσιασουν μπας και παρουν κανα δωρακι παραπανω) Αφορμη το ποστ και ...τη ξαναμετρησα σημερα. 15,5 ποντους ειναι που σημαινει οτι ειμαι στο μεσο ορο του Καυκασιου. Ουτε πουτσαρας ουτε μικροτσουτσουνος.
Οσοι εχουν παει με Ασιατισσες θα διαπιστωσαν οτι ειναι "στενομουνες". Δεν ειναι στενομουνες!!!  Στενομουνες ειναι για μας, γιατι το μουνι τους ειναι προσαρμοσμενο για Ασιατικες ψωλες.
Μη αρχισει κανεις παρακαλω να μου κανει τον ειδημονα. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε γραφω απο Κινα, (οποιος μπορει ας μου κανει Trace για να δει αν λεω αληθεια) οποτε μπορω να μιλαω εκ του ασφαλους."

αυτό το κελεπουρι πως ξεφυγε από την πορεια του διαγωνισμου?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Βαγγονη το έγινε με το θυλεο εχτές ρε

μια χαρα δικε μου τη πηγα γκαζι και μετα χοτελι και εριξα δυο μπαλακια μετα μας πηρε ο υπνος δηλαδη εμενα πρωτα και αυτη εβλεπε τη ζωη του πι κατα τις 5και ξυπνησα και της ειπα να παρουμε πουλο γιατι επρεπε να την αφησω και σπιτι της

γενικα ομως δε το ευχαριστηθηκα ηταν λιγο χοντρουλα στα κυβικα αυτες π αρεσουν του αλεξ

συνολο μου στοιχισε κατι σουβλακια δυο κρασια σε δυο μαγαζια τις μπυρες μου το χοτελι και τις καποτες

δε βαριεσαι αν δεν γαμαγα αυτην θα ημουν πιατσα να προσπαθω να διαλεξω που θα μπω στην τριτη βαρδυα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.098
Πόντοι
1.496
μια χαρα δικε μου τη πηγα γκαζι και μετα χοτελι και εριξα δυο μπαλακια μετα μας πηρε ο υπνος δηλαδη εμενα πρωτα και αυτη εβλεπε τη ζωη του πι κατα τις 5και ξυπνησα και της ειπα να παρουμε πουλο γιατι επρεπε να την αφησω και σπιτι της

γενικα ομως δε το ευχαριστηθηκα ηταν λιγο χοντρουλα στα κυβικα αυτες π αρεσουν του αλεξ

συνολο μου στοιχισε κατι σουβλακια δυο κρασια σε δυο μαγαζια τις μπυρες μου το χοτελι και τις καποτες

δε βαριεσαι αν δεν γαμαγα αυτην θα ημουν πιατσα να προσπαθω να διαλεξω που θα μπω στην τριτη βαρδυα
Οι χοντρουλες και αυτες που εχουν λιγο θεμα με την εμφανιση τους, δεν εχουν απαιτησεις, κανουν αυτο που τους ζητας χωρις πολλα πολλα, μη σε χασουν, δε σε πολυσκοτιζουν ποτε θα σε δουν. Αμα τους τηλεφωνας η τους στειλεις μηνυμα, τρεχουν αυτες σε σενα.  Παντα θα ζητας ομως το καλυτερο. Αν δε το βρεις, μενεις εκει.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Οι χοντρουλες και αυτες που εχουν λιγο θεμα με την εμφανιση τους, δεν εχουν απαιτησεις, κανουν αυτο που τους ζητας χωρις πολλα πολλα, μη σε χασουν, δε σε πολυσκοτιζουν ποτε θα σε δουν. Αμα τους τηλεφωνας η τους στειλεις μηνυμα, τρεχουν αυτες σε σενα.  Παντα θα ζητας ομως το καλυτερο. Αν δε το βρεις, μενεις εκει.
Ωραία τα λέτε εσείς οι δύο! :orchestra: Αν μπεις στη συμμαχία του θα σου κάνει και πάσες τις άπλυτες χοντρές!  :heavymetalbig:
Τόσο αγαμία έχει πέσει ...  :headbang: :headbang: :headbang:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.098
Πόντοι
1.496
Ωραία τα λέτε εσείς οι δύο! :orchestra: Αν μπεις στη συμμαχία του θα σου κάνει και πάσες τις άπλυτες χοντρές!  :heavymetalbig:
Τόσο αγαμία έχει πέσει ...  :headbang: :headbang: :headbang:
Τι συμμαχιες φιλε συμπαθη Ροδιτη Ρολογα; 15χρονα ειμαστε; Το ιδιο θα σου ελεγα κι εγω να προσεχεις τις παρεες σου , για τον Ακαποειρα. Εκτος και προσπαθεις να του μοιασεις, στη συμπεριφορα. Αλλα ο καθενας ο,τι θελει κανει.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τι συμμαχιες φιλε συμπαθη Ροδιτη Ρολογα; 15χρονα ειμαστε; Το ιδιο θα σου ελεγα κι εγω να προσεχεις τις παρεες σου , για τον Ακαποειρα. Εκτος και προσπαθεις να του μοιασεις, στη συμπεριφορα. Αλλα ο καθενας ο,τι θελει κανει.
Νομίζω το να συναναστρέφεσαι με τον Άκα είναι πιο ασφαλές απο τον πουστοβάγονο !

Εκτός αν αρέσουν σε κάποιον οι Λάθρο και θέλει να συμμετέχει στις ομαδικές συνευρέσεις τους!

Νομίζω αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο νικ!  :hi: 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.098
Πόντοι
1.496
Νομίζω το να συναναστρέφεσαι με τον Άκα είναι πιο ασφαλές απο τον πουστοβάγονο !

Εκτός αν αρέσουν σε κάποιον οι Λάθρο και θέλει να συμμετέχει στις ομαδικές συνευρέσεις τους!

Νομίζω αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο νικ!  :hi:
Εσυ ζητα πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων πριν μιλησεις σε καποιον. Για γκομενες μιλαγε ο Πουσι, στα πολιτικα το πηγες. Και μια και ανεφερες ομαδικες συνευρεσεις, ειναι διαπιστωμενο οτι ορισμενοι  Ναζι μαζευονταν σε ξενοδοχεια, οπως ο Νο2 του Χιτλερ, και το φχαριστιοντουσαν μεταξυ τους οπως ηθελαν. Μαλλον εχεις περιεργη αποψη περι ομοφυλοφιλιας. Αδερφες ηταν.  Δε τους αρεσαν οι γυναικες. Στα γουστα του καθενος δεν επισερχομαι. Ουτε σχολιαζω.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εσυ ζητα πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων πριν μιλησεις σε καποιον. Για γκομενες μιλαγε ο Πουσι, στα πολιτικα το πηγες. Και μια και ανεφερες ομαδικες συνευρεσεις, ειναι διαπιστωμενο οτι ορισμενοι  Ναζι μαζευονταν σε ξενοδοχεια, οπως ο Νο2 του Χιτλερ, και το φχαριστιοντουσαν μεταξυ τους οπως ηθελαν. Μαλλον εχεις περιεργη αποψη περι ομοφυλοφιλιας. Αδερφες ηταν.  Δε τους αρεσαν οι γυναικες. Στα γουστα του καθενος δεν επισερχομαι. Ουτε σχολιαζω.
Δεν το πήγα στα πολιτικά! Στη Λαθρολαγνεία το πήγα που δεν είναι ακριβώς πολιτικό αλλά κάτι παραπάνω! Αλλά και στο μη πολιτικό να μείνουμε ... ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ!!!!!!!!

Πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις πως δεν σε τιμάει!  :headbang:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.098
Πόντοι
1.496
Δεν το πήγα στα πολιτικά! Στη Λαθρολαγνεία το πήγα που δεν είναι ακριβώς πολιτικό αλλά κάτι παραπάνω! Αλλά και στο μη πολιτικό να μείνουμε ... ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ!!!!!!!!

Πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις πως δεν σε τιμάει!
Κι εγω σου λεω σταματα να κανεις τον δερβεναγα σε ποιον θα κανουμε παραθεση, σε ποιον θα μιλαμε για το οτιδηποτε. Προηγουμενως εκανα παραθεση στον Ζαν Κλοντ, για κατι που εγραψε. Αριστερος ειναι κι αυτος. Τι παει να πει; Οτι συμφωνω μαζι του; Και με τον Νικολιο μιλαω. Τον ΑρχιΑριστερο. Παει να πει οτι συμφωνω με οσα λεει;  Τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα. Οτι υπαρχουν καποια μελη που κατα τη κριση μου δε θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους γιατι τους θεωρω ο,τι χειροτερο, σε θεμα χαρακτηρα, συμπεριφορας, ανθρωπινο, ισχυει. Αν θες πες μου οτι ισχυει και για σενα. Να μη μου κανεις παραθεση, ουτε να σου κανω. Αφου επιμενεις και το συνεχιζεις.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Κι εγω σου λεω σταματα να κανεις τον δερβεναγα σε ποιον θα κανουμε παραθεση, σε ποιον θα μιλαμε για το οτιδηποτε. Προηγουμενως εκανα παραθεση στον Ζαν Κλοντ, για κατι που εγραψε. Αριστερος ειναι κι αυτος. Τι παει να πει; Οτι συμφωνω μαζι του; Τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα. Οτι υπαρχουν καποια μελη που κατα τη κριση μου δε θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους γιατι τους θεωρω ο,τι χειροτερο, σε θεμα χαρακτηρα, συμπεριφορας, ανθρωπινο, ισχυει. Αν θες πες μου οτι ισχυει και για σενα. Να μη μου κανεις παραθεση, ουτε να σου κανω. Αφου επιμενεις και το συνεχιζεις.
Σε δημόσιο φόρουμ και μάλιστα εδώ θα κάνω όπου γουστάρω παράθεση και θα γράφω ότι γουστάρω στο βαθμό που δεν γίνονται χοντράδες! Αν δεν αντέχεις κριτική θέμα δικό σου!  :orchestra:
Έγω όμως χαίρομαι να κράζω κάποιον που ανοίγει διάλογο με τον αρχιμαλάκα του σάιτ και θα μπορούσε να ήταν ο οποιοσδήποτε!
Δεν σε παραξενεύει όμως πάλι που μόνο εσύ τον παίρνεις στα σοβαρά?  :think:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506

Νομίζω αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο νικ:hi: 

Να σαι καλά ρε ντι τζει-ποδοσφαιριστή, μου έφυγε ο καφές από τη μύτη.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Σε δημόσιο φόρουμ και μάλιστα εδώ θα κάνω όπου γουστάρω παράθεση και θα γράφω ότι γουστάρω στο βαθμό που δεν γίνονται χοντράδες! Αν δεν αντέχεις κριτική θέμα δικό σου!  :orchestra:
Έγω όμως χαίρομαι να κράζω κάποιον που ανοίγει διάλογο με τον αρχιμαλάκα του σάιτ και θα μπορούσε να ήταν ο οποιοσδήποτε!
Δεν σε παραξενεύει όμως πάλι που μόνο εσύ τον παίρνεις στα σοβαρά?  :think:

Σιγά μην το παίρνει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ εδώ μέσα στα σοβαρά το ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ 2017,2018 και σύντομα 2019.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Να σαι καλά ρε ντι τζει-ποδοσφαιριστή, μου έφυγε ο καφές από τη μύτη.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έλα Ρόδο να παίξουμε μπαλίτσα, να ακούσεις μουσικούλα και να πιεις κοκτειλάκια! Ο καιρός είναι καλός και έχει ακόμα τουρίστριες!  Όχι χοντρές όμως σαν του βανάκια! Μοντελέ σαν αυτές που ποστάρει ο Ακα που και που!  :heavymetalbig: 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.098
Πόντοι
1.496
Σε δημόσιο φόρουμ θα κάνω όπου γουστάρω παράθεση και θα γράφω ότι γουστάρω στο βαθμό που δεν γίνονται χοντράδες! Αν δεν αντέχεις κριτική θέμα δικό σου!
Δεν σε παραξενεύει όμως πάλι που μόνο εσύ τον παίρνεις στα σοβαρά?
Λεγοντας οτι τον παιρνω στα σοβαρα; Απο που το συμπεραινεις; Σχολιαζοντας αυτο που ειπε για τη χοντρουλα γκομενα; Καλα κανεις και κανεις παραθεση οπου γουσταρεις. Ετσι πρεπει. Το ιδιο κανω κι εγω. Να, για παραδειγμα, σχολιαζω κι εγω  για το πατροναρισμα που κανεις για το μπαναρισμα του Ακαποειρα. Που το εχεις αναλαβει εργολαβικα. Και αλλοι ειπαν οτι μπορει να γραφει. Να  μη βριζει ομως τους παντες και τα παντα. Αρνεισαι να καταλαβεις αυτο το απλο. Εχεις δυσκολια. Γιατι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Έλα Ρόδο να παίξουμε μπαλίτσα, να ακούσεις μουσικούλα και να πιεις κοκτειλάκια! Ο καιρός είναι καλός και έχει ακόμα τουρίστριες!  Όχι χοντρές όμως σαν του βανάκια! Μοντελέ σαν αυτές που ποστάρει ο Ακα που και που!  :heavymetalbig: 

Θα πάρω την πρώτη πτήση αρκεί να μην την πετάει ο στραβός πιλότος σε f16 και έφτασα. Αρκεί να έχετε κανένα ντι τζει της προκοπής εκεί στο νησί και να μην παίζετε ακόμα Collegiala.  :happy: :happy:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Θα πάρω την πρώτη πτήση αρκεί να μην την πετάει ο στραβός πιλότος σε f16 και έφτασα. Αρκεί να έχετε κανένα ντι τζει της προκοπής εκεί στο νησί και να μην παίζετε ακόμα Collegiala.  :happy: :happy:
Είχε πέρσι έναν καλό σε μεγάλη καφετέρια στη παραλία  αλλά απο τότε που βγήκε η ΝΔ σταμάτησε ......  :2funny:

Μετά έμαθα πως έγινε ...Ναύτης..

Τι λες να παίζει?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
58K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom