negreponte
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2014
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
φερνω και ασσο-δυο που και που!!!!
Εξαρες ?? η μπα ....φερνω και ασσο-δυο που και που!!!!
....φερνω και ασσο-δυο που και που!!!!
mpaaaaa!!!!εσυ εισαι οι εξαρες μου αλλα ...Εξαρες ?? η μπα ....
δεν έχω γίνει ακόμα αλλά εκεί οδευω ειδικά μετα της νέες μου φώτο μαζί με την Έλενα στα καστιγκ που ανέβασα στα σοσιαλια. Έτσι εμεις τα ταπεινά αγοράκια της διπλανής πόρτας τα παραμελημένα ίσως γίνουμε διάσημα!!!Ρυθμίζεις την κυκλοφορία οπως εκανε ο παναγος πριν γινει διάσημος ε;
Keep walking...δεν έχω γίνει ακόμα αλλά εκεί οδευω ειδικά μετα της νέες μου φώτο μαζί με την Έλενα στα καστιγκ που ανέβασα στα σοσιαλια. Έτσι εμεις τα ταπεινά αγοράκια της διπλανής πόρτας τα παραμελημένα ίσως γίνουμε διάσημα!!!
μόνο ο Τζόνι μας καταλαβαίνει στις καλές και κακές στιγμές.Keep walking...
Όχι καθόλου.. Γιατί το λες αυτό? Ίσα ίσα το ψάρι είναι κ πιο υγιεινη τροφή. Επιπλέον αυτά τα εστιατόρια έχουν κ λιγότερα ντεσιμπέλ ώστε να μπορείς να πεις και καμια κούβεντος..Έλενα για δώσε τα φώτα σου...πρώτο ραντεβού περνάς λάθος μήνυμα αν βγείτε σε fish restaurant?![]()
![]()
Και αν δεν ανέβεις αυτή την κορυφή.. Υπάρχουν άλλες να κατακτήσεις. Μικρός είσαι ακομαΤα παραμελημένα από τη ζωή και την ηδονή που δε μας πρόσφεραν τα απλά κορίτσια και βρήκαμε την πόρτα στο αγοραίο σεξ ίσως ανέβουμε στη κορυφή σε όλο αυτό με τη πορνογραφία αν δεν ανέβουμε πάλι φυλής Μεταξουργείο Πρίαμο κτλ θα γράφει ο καθένας από μας εδώ τη προσωπική του ιστορία μαζί και εγώ!!!
Τα παραμελημένα από τη ζωή και την ηδονή που δε μας πρόσφεραν τα απλά κορίτσια και βρήκαμε την πόρτα στο αγοραίο σεξ ίσως ανέβουμε στη κορυφή σε όλο αυτό με τη πορνογραφία αν δεν ανέβουμε πάλι φυλής Μεταξουργείο Πρίαμο κτλ θα γράφει ο καθένας από μας εδώ τη προσωπική του ιστορία μαζί και εγώ!!!
Υπομονή θα κάνει κ για σένα ξαστεριά..mpaaaaa!!!!εσυ εισαι οι εξαρες μου αλλα ...
σωστά τώρα βγάζω δοντάκια...Και αν δεν ανέβεις αυτή την κορυφή.. Υπάρχουν άλλες να κατακτήσεις. Μικρός είσαι ακομα![]()
:- :'( :'( :'(
.. σου έχω σερβίρει μπύρα..για δες.mpaaaaa!!!!εσυ εισαι οι εξαρες μου αλλα ...
ούζο έχει για μένα?.. σου έχω σερβίρει μπύρα..για δες.