γεια χαρα μαγκες και ελπιζω ολα καλα με τα πουλακια σας .

.
κανονικα επρεπε να τα γραψω χθες γυρνοντας, αλλα ημουν τοσο κομματια που επεσα κατευθειαν για υπνο (στον μπουτσο σας το ξερω).
σε χθεσινη απογευματινη τσαρκα λοιπον, στα περισσοτερα που μπηκα πανω κατω οι ιδιες κοπελες.
στα πρωτα της διδυμου μπατσοι εξω απο τα 7αρια να μπαινοβγαινουν και να'χει μαζευτει κοσμος απ'εξω και να κοιτανε σα χανοι. δεν ηθελα να χασω χρονο μηπως και με σταματαγανε για στοιχεια και τετοια, εκανα μεταβολη και συνεχισα.
στο φυλης 54 οροφο η συμπαθεστατη ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ για λατρεις του skinny.
στο φυλης 54 κατω η ΑΟΥΡΟΡΑ.
στο φυλης 66 δεξια η καυλαρα μοντελα ΛΙΖΑ (αχχχ λιζααα).
φωκαιας 9 δεξια ενα εντελως ατσουμπαλο μπαζο που ακουει στο ονομα ΕΜΙΛΥ.
στο φωκαιας 27 υπογειο με την ωραια τσατσα που δε φοραγε τα γυαλια και ειναι ακομα πιο ωραια, η κλασσικη ΧΡΙΣΤΙΝΑ.
στο φωκαιας 27 ημιοροφο, μια ΕΥΑ, τεζα σκιαχτρο και ντεκαυλε φαση εντελως. αν εβγαινε με κανα σκουποξυλο, ανετα την περναγα για μαγισσα.
στο φωκαιας 27 οροφο μια αδιαφορη ΙΝΕΣ μπαμπατσικη.
στο φωκαιας 25 οροφο η ΒΕΡΟΝΙΚΑ που μαςταχετεκανειτσουρεκιαρεμαλακες.
ασχημη μεχρι αηδιας με σιλικονες αντιαισθητικοτατες, χτικιαρα (απορωωωω με την καρδια μου... οχι αυτο ειναι παριος, γραψτε λαθος).
εκανα 1η καταθεσαρα σε ΑΝΝΑ απο φωκαιας 24 οροφο, που μετα και την τριτη φορα που τη γαμησα, χθες δηλαδη, μπηκε ηδη στον καταλογο με τα standards της τρεχουσας σεζον. οτι και να πω ειναι λιγο για τη γκομενα και επειδη ειχα ξανα-αναφερθει για τη συγκεκριμενη σε προηγουμενο post, δε χρειαζεται να επαναλαμβανομαι. για μενα ειναι στο top5 της φυλης αυτην τη στιγμη και τελος.
2η καταθεσαρα στην ΑΛΙΟΝΑ απο αχαρνων 85 οροφο που με τη συγκεκριμενη βγαινει ο αλλος μου εαυτος καθε φορα. pos genen afto που ελεγε και ο patrick, ειλικρινα δε ξερω μιας και μου αρεσουν τα μοντελα σε γενικα πλαισια. αυτα που εχω κανει με αυτην δε τα εχω κανει με καμια μεχρι στιγμης σε ολη τη μπουρδελοκαριερα μου. να'ναι καλα η κοπελα και δε χρειαζεται να μακρηγορησω επισης. τις υπηρεσιες τις ξερετε ολοι, αλλα το θεμα ειναι μεχρι που φτανετε καθε φορα και τελος και με δ'αυτην.
(σημαντικο tip γι'αυτην επισης... ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ

).
επισης η ΜΙΧΑΕΛΑ απο φωκαιας 17 εχει επιστρεψει και ευτυχως τα βυζια της τα εκανε μεγαλα μεν, normal δε και οχι αντιαισθητικα οπως οι περισσοτερες ηλιθιες. στα + λοιπον, μιας και τη ξερετε και αυτην πολυ καλα οι περισσοτεροι θαρρω.
στα πιο σημαντικα τωρα...
μπανισα 3 νεες παρουσιες, για μενα παντα, που θα ρισκαρω και θα τις δοκιμασω χαλαρα μεχρι τελος του μηνος, μιας και ειναι συμπαθητικες, για μενα επισης.
παμε λοιπον...
στο φωκαιας 17 οροφο 2 παρουσιες, μια ΝΑΤΑΛΥ που ειναι ψηλη με καστανο μακρυ ισιο μαλλι, νομιζω μικρο σχετικα βυζι, αλλα δε με χαλαει οσο ο κωλος (φορουσε κορμακι και δεν ειδα πολυ καλα) αλλα λιγο πλαδαρη στο σωμα και κυριως στον κωλο (ηλιθια, κοψε τα σουβλακια και ξεκινα διαδρομο). πιστευω με λιγη γυμναστικη και με την παροδο του χρονου στο μαγαζακι και στα πισωκολλητα, θα γινει αλογο.
εδω κολλαει το AllTimeClassic moto "ΣΤΑ 4 ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ". οκ man, αλλα μεχρι να κατσει στα 4 αναγκαστικα τη βλεπεις ορθια και δε σκαει ετσι απο τον ουρανο...φαααπ παρτα.
επισης μια ΚΑΤΕΡΙΝΑ, μελαχρινη μετριου αναστηματος, με ωραιο σωματακι και γυαλακια. πιο καυλε στυλ απο την ΝΑΤΑΛΥ για μενα.
3η παρουσια στο
Φυλής 72 μια ΡΑΝΙΑ (νομιζω), ξανθοκαστανη με ελαφρως μπουκλα αν θυμαμαι καλα, σχετικα μετρια φατσα και μετριο-κανονικο βυζι, μετριου αναστηματος επισης και αυτη, αλλα.... με τρελη ΚΩΛΑΡΑ λεμε.
πρεπει να την εχω ξαναδει στο φωκαιας 17 οροφο πιο παλια, αλλα δεν ειχα περασει τοτε γιατι ημουν σε αλλη διασταση και μαλλον δεν την ειχα προσεξει πιο καλα (ΜΑΛΑαΑαΑΚΑ).
ημουν στο τσακ να μπω επειδη με καυλαντιζε, αλλα τελικα δε μπηκα λογω του συγκεκριμενου μπουρδελου, επειδη δε μου αρεσουν τα δωματια που εχει. ειχα μπει σε μια πιο παλια και ειχα ξενερωσει με το χωρο, (εντελως αθλιο μπουρδελο) επομενως της ειπα μην τρελενεσαι μωρο, καπου θα σε πετυχω παλι και θα περασω να δω τι κανεις στα ενδοτερα, ελπιζοντας να τη δω στο φωκαιας 17 οροφο που εχει σαφως πιο καλα δωματια.
στο φυλης 84 οροφο ενα ατσουμπαλο μπαζο και εκει που δε θυμαμαι ονομα, ΕΜΙΛΥ tale quale στυλ.
στο 86 οροφο ενα αδιαφορο ξανθο μπαμπατσικο, μαλλον ΑΝΝΑ, tale quale ΙΝΕΣ.
τελος, στο 86 ισογειο η mini ΑΤΖΕΛΑ, το μικρουλι-γλυκουλι ατζελακι με τα καλαισθητα σιλικονατα βυζια.
αυτα...
p.s.1: που χαθηκε παλι η ΣΑΣΑ απο φυλης 134 οροφο μηπως ξερει κανεις???
p.s.2 : sorry για το σεντονι.