Παράθεση από: bourdeliaris82 (13/10/19, 21:09)
Εννοειται φιλε! Το εχω πει πολλακις οτι φταινε και πολλοι ελεηνες,μουνοπανα για το ξεπεσμο και τη σημερινη ξεφτιλα και καταντια των ελεηνιδων
author=τρελος!!! notid=162964 link=topic=24607.msg9110114#msg9110114 date=1570990272]
Kαι δυστυχως δεν θα συμφώνησε κανένας.
Χα χα χα....να'σαι καλά που μ'έκανες και γέλασα αγαπητέ.
Οι Έλληνες και οι επιλογές τους φταίνε π.χ. για την Νομικού, την Καλιμούκου, Χρουσαλά , Λίλη κλπ. κλπ. δηλαδή που πήγαν με εφοπλιστές , επιχειρηματίες , εισοδηματίες , ποδοσφαιριστές , και θα μου πούν εμένα τι αντιπροσφέρω εγώ και τι παραπάνω προσπάθεια θα δώσω εγώ παραπάνω και οτι όλες αυτές έχουν δικαιώματα για το καλύτερο ;;; Σιγά τι το παραπάνω έχουν και απαιτούν τον ουρανό με τ'άστρα δηλαδή ;;;
Φεύ αγαπητοί όλα αυτά είναι μπούρδες. Μην μασάτε στη προσπάθεια χειραγώγησης της Νεο-ελλεϊνίδας για να κάνει κουμάντο. Όσο για κάποιους οι οποίοι φέρονται ως δίκαιοι που θέλουν να κρατούν ίσες αποστάσεις στην κριτική τους, μάλλον δεν έζησαν την δεκαετία της πτώσης της Σοβιετικής Ένωσης όπου μας ήρθαν εδώ πραγματικές κουκλάρες (Δυστυχώς πολλές από αυτές επέστρεψαν στη χώρα τους....) με μόρφωση ανώτερη από την ακαδημαϊκή παιδεία που είχαν από τις προβλεπόμενες -υποχρεωτικές- δομές του Κ.Κ. (μου τα περιέγραφε μια Ρ20 από πρώτο χέρι που ζούσε κοντά στο κέντρο της Μόσχας όπου σε κάθε τετράγωνο υπήρχε βιβλιοπωλείο, σε κάθε γειτονιά πολιτιστικό κέντρο τεχνών, αμέτρητες βιβλιοθήκες και πολλά άλλα), παρότι μπορεί να ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση και ένδεια , είχαν καλοσύνη , μετριοπάθεια , ταπεινοφροσύνη , εκτιμούσαν και τιμούσαν τον άντρα δίπλα τους, αντίθετα με τα ελεϊνά ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ τσόλια ανάμεσά μας σήμερα.
Με ΟΛΗ την συμπάθεια : Ξυπνήστε συναγωνιστές αγαπούληδες και αντισταθείτε στον ηθικό ξεπεσμό που θέλουν να επιβάλλουν στον ανδρισμό , αλλιώς θα σας πάρουνε φαλάγγι οι ελλεϊνίδες...