Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (6 μέλη και 75 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 903 28,9%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 177 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 544 17,4%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 343 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 336 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 105 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 614 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 102 3,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.124

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
Εχε το νου σου, οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος. Μη βιαζεσαι στο οτιδηποτε και προπαντως να εισαι ανετος. Μην πιεζεις ουτε τον εαυτο σου, ουτε καταστασεις. Ανετος, κουλ. Ποτε μη το παιξεις κατι που δεν εισαι.

Εργαζεται η κοπελα, σπουδαζει; Ηλικια δικη σου, δικη της;
ειναι 28 ειναι ζωγραφος και  συνεργαζεται με καποιες γκαλερι ,  εγω  35 .
δε βιαζομαι για κατι ...ξεκινησαμε να βγαινουμε ..και  φερεται προς το παρον πολυ  καλα!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.713
Πόντοι
606
δεν ερωτευτηκα ..
δυσκολευομαι  σε αυτον το τομεα λιγο ..

Τί ακριβώς εννοείς όταν λες 'δυσκολεύομαι';

Φοβάσαι μην πέσεις με τα μούτρα ενώ γι'αυτήν θα είσαι άλλος ένας που γνώρισε;

Ή δεν έχεις ξαναερωτευτεί γενικώς;

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
Τί ακριβώς εννοείς όταν λες 'δυσκολεύομαι';

Φοβάσαι μην πέσεις με τα μούτρα ενώ γι'αυτήν θα είσαι άλλος ένας που γνώρισε;

Ή δεν έχεις ξαναερωτευτεί γενικώς;

εννοω πως δυσκολα ερωτευομαι οσο παιρνουν τα χρονια ..
πιο μικρος ερωτευομουν .

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.713
Πόντοι
606
εννοω πως δυσκολα ερωτευομαι οσο παιρνουν τα χρονια ..
πιο μικρος ερωτευομουν .

Απλώς,εαν μια ξένη δεν σκοπεύει να μείνει μόνιμα εδώ,δεν έχει νόημα να μιλάμε για έρωτες.Ριχτης κανα πούτσο όσο προλαβαίνεις τύπε,αυτή είναι η γνώμη μου.

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
Απλώς,εαν μια ξένη δεν σκοπεύει να μείνει μόνιμα εδώ,δεν έχει νόημα να μιλάμε για έρωτες.Ριχτης κανα πούτσο όσο προλαβαίνεις τύπε,αυτή είναι η γνώμη μου.
εχει ενα χρονο που δουλευει  εδω  στην Αθηνα ..
μεχρι στιγμης αξιζει  και  για παρεα και  δεν μου ειναι ενοχλητικη .. θα δειξει το μελλον βεβαια..

Επισκέπτης
Με ολο το σεβασμο, εχεις αδικο αγαπητε.

Ποτε οι γυναικες δεν εκρυψαν το προσωπο τους, ποτε.

Οι αντρες απλα ειναι τυφλοι και ανοητοι που δεν μπορουν καταλαβουν τα αυτονοητα.

Εαν οντως πηγε εκει και την αρχισε στα μπινελικια δεν ειναι ψυχολογικη βια; Εαν της εχωσε και μερικες, δεν ειναι και σωματικη βια; Τι επρεπε να κανει; Να πει ευχαριστω παππου που ηρθες και με μπινελικωσες και μου εδωσες και μερικες για να μαθω;

18 ετων γυναικα ειναι, δικαιωμα της να κανει αυτο που θελει. Τι δεν εχουμε καταλαβει; Τι δεν ειναι ξεκαθαρο; Μενει εκει που θελει, ζει οπως θελει. Ενηλικος ανθρωπος ειναι. Εχει το δικαιωμα της επιλογης. Οπως αλλωστε το εχουμε ολοι μας.
18 χρονων δεν ειναι γυναικα. Ειναι παιδι. Αλιμονο αν μπορει ο καθενας να την πηδηξει ελευθερα, ακομα και ο τριανταπενταρης παιδεραστης, και να μην μπορουν να παρεμβουν οι γονεις. Εγω αν εστελνα την κορη μου για σπουδες ή διακοπες και μαθαινα οτι την ενοχλησε παιδερας θα πηγαινα εκει και θα τον σκοτωνα στο ξυο. Αλλο να παει με ενα καλο παιδι που θα εγκρινω εγω.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
624
Πόντοι
246
18 χρονων δεν ειναι γυναικα. Ειναι παιδι. Αλιμονο αν μπορει ο καθενας να την πηδηξει ελευθερα, ακομα και ο τριανταπενταρης παιδεραστης, και να μην μπορουν να παρεμβουν οι γονεις. Εγω αν εστελνα την κορη μου για σπουδες ή διακοπες και μαθαινα οτι την ενοχλησε παιδερας θα πηγαινα εκει και θα τον σκοτωνα στο ξυο. Αλλο να παει με ενα καλο παιδι που θα εγκρινω εγω.

sakis_11

Μέγας
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
791
Πόντοι
4.245
Παράθεση από: bourdeliaris82  (13/10/19, 21:09)
Εννοειται φιλε! Το εχω πει πολλακις οτι φταινε και πολλοι ελεηνες,μουνοπανα για το ξεπεσμο και τη σημερινη ξεφτιλα και καταντια των ελεηνιδων

author=τρελος!!! notid=162964 link=topic=24607.msg9110114#msg9110114 date=1570990272]
Kαι δυστυχως δεν θα συμφώνησε κανένας.
Χα χα χα....να'σαι καλά που μ'έκανες και γέλασα αγαπητέ.

Οι Έλληνες και οι επιλογές τους φταίνε π.χ. για την Νομικού, την Καλιμούκου, Χρουσαλά , Λίλη κλπ. κλπ. δηλαδή που πήγαν με εφοπλιστές , επιχειρηματίες , εισοδηματίες , ποδοσφαιριστές , και θα μου πούν εμένα τι αντιπροσφέρω εγώ και τι παραπάνω προσπάθεια θα δώσω εγώ παραπάνω και οτι όλες αυτές έχουν δικαιώματα για το καλύτερο ;;;  Σιγά τι το παραπάνω έχουν και απαιτούν τον ουρανό με τ'άστρα δηλαδή ;;;

Φεύ αγαπητοί όλα αυτά είναι μπούρδες. Μην μασάτε στη προσπάθεια χειραγώγησης της Νεο-ελλεϊνίδας για να κάνει κουμάντο. Όσο για κάποιους οι οποίοι φέρονται ως δίκαιοι που θέλουν να κρατούν ίσες αποστάσεις στην κριτική τους, μάλλον δεν έζησαν την δεκαετία της πτώσης της Σοβιετικής Ένωσης όπου μας ήρθαν εδώ πραγματικές κουκλάρες (Δυστυχώς πολλές από αυτές επέστρεψαν στη χώρα τους....) με μόρφωση ανώτερη από την ακαδημαϊκή παιδεία που είχαν  από τις προβλεπόμενες -υποχρεωτικές- δομές του Κ.Κ. (μου τα περιέγραφε μια Ρ20 από πρώτο χέρι που ζούσε κοντά στο κέντρο της Μόσχας όπου σε κάθε τετράγωνο υπήρχε βιβλιοπωλείο, σε κάθε γειτονιά πολιτιστικό κέντρο τεχνών, αμέτρητες βιβλιοθήκες και πολλά άλλα), παρότι μπορεί να ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση και ένδεια , είχαν καλοσύνη , μετριοπάθεια , ταπεινοφροσύνη , εκτιμούσαν και τιμούσαν τον άντρα δίπλα τους, αντίθετα με τα ελεϊνά ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ τσόλια ανάμεσά μας σήμερα.  
Με ΟΛΗ την συμπάθεια : Ξυπνήστε συναγωνιστές αγαπούληδες και αντισταθείτε στον ηθικό ξεπεσμό που θέλουν να επιβάλλουν στον ανδρισμό , αλλιώς θα σας πάρουνε φαλάγγι οι ελλεϊνίδες...

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.300
Πόντοι
1.056
Προφανως ο παππους βρηκε την εγγονη στον πουτσο καβαλα, της εκανε καποια παρατηρηση κι αυτη του εβγαλε μια γλωσσα δυο μετρα

Φυσικα επεσε χαστουκι και μετα αυτη του εκανε μηνυση

Εγω ομως αναρωτιεμαι, οι ΓΟΝΕΙΣ πού ειναι?
Αφού είναι 18χρονων ενήλικη. Τι να κάνουν οι γονείς; Άσε που αν έγινε έτσι το περιστατικό, δίνω μάλλον δίκιο στην κοπέλα. Τι δουλειά είχε ο παππούς να ανακατευτεί. 18χρονων είναι ενήλικη και λάθη να κάνει και "τα μούτρα της να φάει" είναι υπεύθυνη για τις πράξεις της και δεν χρειάζεται κανένας παππούς να την βάλει στον "ίσιο δρόμο".
Βέβαια κρατάω μια επιφύλαξη σε περίπτωση που ο παππούς πληρώνει τις σπουδές. Τότε αλλάζει το πράγμα. Αν όμως η κοπέλα είναι και οικονομικά ανεξάρτητη, της δίνω δίκιο 100%.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αν σεν σου αρεσει η ελληνικη νομοθεσια μεταναστευσε.
18 ειναι γυναικα απο ολες τις αποψεις νομικες και βιολογικες.
και εγω τα ειχα φτιαξει με μια 18χρονη πριν 5 χρονια οταν ημουν 34. και 104 να ημουν ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ δεν εχεις δικαιωμα να με λες, μετα τα 12 ή 15 αν δεν κανω λαθος. και στα 18 ουτε καν αποπλανηση ανηλικου δεν ειναι. αντε γεια μαλακαπουστη. μαθε τους νομους και λιγη βιολογια.
περαστικα σου αγαμητε τραβελογαμημενε χαχα.

μην ακουσω ξανα μαλακα να μου λεει αξιζει η δημιουργια οικογενειας με τα παιδια και τα εγγονια που βλεπω πια. στην καλυτερη βγαινεις πολυ χαμενος, στην χειροτερη σε καταστρεφουν.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.216
Πόντοι
606
Γαμημένη άνανδρη πουστάρα, ο δικός σου ο γαλάζιος Άλεξ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΔΑΠΟΣ.
Τσίμπα.

ΚΟΥΡΑΔΑ.

Ο μαλακας ο Λακης πηρε την ατυχεστατη οικογενειακη περιπετεια και εβγαλε το συμπερασμα οτι ο γαμιας ηταν μαλλον αλλοδαπος.

Ποσο ακομα θα μας διασκεδασει αυτο το νικ.

[size=16pt]Eγω την ειχα πει την περιπτωση με την 16χρονη τύπε

Και δεν ηταν Αλβανος ο γαμιας, ηταν Ρουμανος[/size]

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.648
Πόντοι
3.506
Ρε τύπε,λέει ότι είναι χεσμένη απ'τη χαρά της που θα πάει να τον βρει στη χώρα του.Τί άλλο να πούμε;

Ψέμματα είναι όλα αυτά. Ξέρεις εσύ καμία να έφυγε για αυτόν τον λόγο; Αυτά τα λένε για να βγουν οι υπόλοιπες πουτανες και να ζηλευουν που θα ταξιδέψει λεγοντας καλά να περάσεις και τετοια αφ υψηλού ενώ από μέσα τους ρίχνουν καταρες. Επίσης για να μειώνουν εμάς που τα διαβάζουμε ντε και καλά ότι είμαστε λίγοι και πάνε για άλλα καλύτερα. Και τρίτον επειδή εδώ έχουν καταγαμηθει ακαποτα μέχρι κι από τα αυτιά και δεν μπορούν πλέον να κοροϊδέψουν κανέναν και είναι υπερπουτανες. Οι γυναίκες ποτέ δεν σου λένε κατευθείαν αυτό που θέλουν αλλά σε βαζουν να σκεφτείς για να ασχοληθεις. Οι μόνες που αξίζουν είναι όσες έχουμε εγκρίνει εμεις οι ίδιοι κι όχι ο κυκλος μας όπως αυτων.

Και το καταλαβαίνεις αυτό για κάποια όταν σε νοιάζεται. Σε τελική ανάλυση δεν υπάρχει καμία γυναίκα στην γη που να μπορεί να τουμπαρει νορμαλ άνδρα. Απλά έχουν το όπλο να διαλέγουν σε ευρεία κλίμακα λογω αγαμίας (μας) στην χώρα
και σε κλανουν μόλις δουν σκούρα.  Οπότε βρίσκεις μία που περνάει όλα τα κρας τεστ και τέρμα. Αν αλλοιωθεί το υλικό πάει καδο και πας για άλλη. Αυτό γίνεται μέχρι θανάτου. Δεν κάνεις ποτέ πίσω. Οι συμβιβασμοί επιτρέπονται μόνο αν η άλλη έχει αποδείξει πρόσωπο. Αλλιώς αν είναι μάπα δούλεμα και πηδουλο μέχρι να την τρελάνεις. Κσθεσσι δηλαδή μόνο για πηδουλο κσι ψάχνεις ηδη την επομενη μην βγει καλη. Αν σου αρχίσει και τρελιτσα την κάνεις έναν με τον τοίχο
και της λες ότι πας στις πουτανες. Δεν μασας τίποτα. Συνέχεια πρέσα μέχρι να σκασει το μυαλό της.
Δεν φεύγεις αλλά την κάνεις να φύγει για να της πεις "καλά γαμησαμε και σένα, τώρα θα βρω αλλο κορόιδο". Πάντα μιλάς με μία γραμμή στην γυναίκα. Ποτέ με δυο.
Μόνο αν σε νοιάζεται ασχολεισαι.
Λίγες και καλές. Πάντα υπάρχουν.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
20.113
Πόντοι
6.056
Με ολο το σεβασμο, εχεις αδικο αγαπητε.
Ποτε οι γυναικες δεν εκρυψαν το προσωπο τους, ποτε.
Οι αντρες απλα ειναι τυφλοι και ανοητοι που δεν μπορουν καταλαβουν τα αυτονοητα.
Εαν οντως πηγε εκει και την αρχισε στα μπινελικια δεν ειναι ψυχολογικη βια; Εαν της εχωσε και μερικες, δεν ειναι και σωματικη βια; Τι επρεπε να κανει; Να πει ευχαριστω παππου που ηρθες και με μπινελικωσες και μου εδωσες και μερικες για να μαθω;
18 ετων γυναικα ειναι, δικαιωμα της να κανει αυτο που θελει. Τι δεν εχουμε καταλαβει; Τι δεν ειναι ξεκαθαρο; Μενει εκει που θελει, ζει οπως θελει. Ενηλικος ανθρωπος ειναι. Εχει το δικαιωμα της επιλογης. Οπως αλλωστε το εχουμε ολοι μας.

Δεν διαφώνησα ότι ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μπορεί το δίκιο να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ με το μέρος της κοπέλας. Δεν ήμουν μπροστά. Ανάφερα το αυταπόδεικτο, ότι αυτή τη χρονική στιγμή, ΣΤΗ ΔΥΣΗ, οι γυναίκες έχοντας την προστασία του νόμου, έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό. Αν ας πούμε η μάνα μου τόλμαγε να κάνει ψευδή καταγγελία ότι ο πατέρας μου μας κακοποιούσε (και σεξουαλικά, όπως κάνουν πολλές πια) για να τον χωρίσει και να πάρει την επιμέλεια, γνώριζε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όταν έβγαινε από τη φυλακή θα την κομμάτιαζε με τα ίδια του τα χέρια, κι ας πηγαίναμε μετά ορφανοτροφείο. Δεν θα μπορούσε να της περάσει ποτέ από το μυαλό τέτοια ενέργεια. Σήμερα, το άνουν. Αυτό επεσήμανα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Αφού είναι 18χρονων ενήλικη. Τι να κάνουν οι γονείς; Άσε που αν έγινε έτσι το περιστατικό, δίνω μάλλον δίκιο στην κοπέλα. Τι δουλειά είχε ο παππούς να ανακατευτεί. 18χρονων είναι ενήλικη και λάθη να κάνει και "τα μούτρα της να φάει" είναι υπεύθυνη για τις πράξεις της και δεν χρειάζεται κανένας παππούς να την βάλει στον "ίσιο δρόμο".
Βέβαια κρατάω μια επιφύλαξη σε περίπτωση που ο παππούς πληρώνει τις σπουδές. Τότε αλλάζει το πράγμα. Αν όμως η κοπέλα είναι και οικονομικά ανεξάρτητη, της δίνω δίκιο 100%.
Tι να κανουν οι γονεις???
Κατ' αρχην δεν αναφερομαι στο αν γαμιοταν ή οχι

Αναφερομαι στο οτι εκανε μηνυση στον παππου της για ενα χαστουκι.
Δεν επρεπε οι γονεις της να της τραβηξουν το αυτι?
Και 40 να ηταν, αν πηγαινε να κανει μηνυση στον παππου της για ενα χαστουκι, επρεπε ο πατερας της να της ριξει αλλα πεντε.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.102
Πόντοι
1.496
Οταν γυναικες με βυζοχαραδρα, σε πιασουν να τις κοιτας εκει, εστω και ασυναισθητα, για λιγο, να της μιλας και να σου φυγει η ματια εκει, και  εκεινη το καταλαβει και αμεσως παει να διορθωσει το ρουχο και καλα να μη φαινεται, να το καλυψει. Σημαινει οτι ντρεπεται; Η απλως δε γουσταρει να τη κοιτας εσυ ο συγκεκριμενος εκει;

Μου εχει τυχει 2-3 φορες. Μου ετυχε και σημερα. Και η γυναικα εκανε ακριβως την ιδια κινηση με τις αλλες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Οταν γυναικες με βυζοχαραδρα, σε πιασουν να τις κοιτας εκει, εστω και ασυναισθητα, για λιγο, να της μιλας και να σου φυγει η ματια εκει, και  εκεινη το καταλαβει και αμεσως παει να διορθωσει το ρουχο και καλα να μη φαινεται, να το καλυψει. Σημαινει οτι ντρεπεται; Η απλως δε γουσταρει να τη κοιτας εσυ ο συγκεκριμενος εκει;

Μου εχει τυχει 2-3 φορες. Μου ετυχε και σημερα. Και η γυναικα εκανε ακριβως την ιδια κινηση με τις αλλες.
Nτρεπεται, νιωθει αμηχανα

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.659
Πόντοι
1.106
Βρωμόμουνο ελλεηνίδα.
Απόπατος.
Ο ορισμός της ξεφτίλας.
Θα είχε ενδιαφέρον , αν αναφερόταν η φυλή και η εθνικότητα του "φίλου" της που ήταν μπροστά.

Όσο διαβάζεις κάτι τέτοια, ανυπομονείς να φύγεις από τη χώρα και να αλλάξεις υπηκοότητα.
Γιαυτο το σχόλιο μάλλον λεει ο barock. Εδω ο Αλεξ δεν έκανε κανένα σχόλιο για την εθνικότητα του φίλου της 18χρονης.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
830
Πόντοι
146
Οταν γυναικες με βυζοχαραδρα, σε πιασουν να τις κοιτας εκει, εστω και ασυναισθητα, για λιγο, να της μιλας και να σου φυγει η ματια εκει, και  εκεινη το καταλαβει και αμεσως παει να διορθωσει το ρουχο και καλα να μη φαινεται, να το καλυψει. Σημαινει οτι ντρεπεται; Η απλως δε γουσταρει να τη κοιτας εσυ ο συγκεκριμενος εκει;

Σημαινει οτι το "μαγαζι" το εχει ανοιχτο για αυτους που γουσταρει και μονο και δεν θελει να μπαινει καποιος που δεν γουσταρει.

Αν της αρεσε να τη κοιτας εσυ εκει που τη κοιταζες...δεν θα το εκλεινε και θα ειχατε αλλη καταληξη.

Ντυνονται ετσι οπως ντυνονται για να τραβηξουν αυτους που θελουν. Αν τραβηχτει κατι αλλο στα διχτυα...ξινιλα και καριολιαση στεγνη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom