arxidamos2019
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2019
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
Ποια ήταν η τυπική εργαζόμενη?Ενημέρωση και για ρελάξ τυπική διαδιακασια τα του μασάζ χωρίς κάποιο ενδιαφέρον κάτι σαν να τελειώνουμε να πέσει το χρήμα και εγώ από εδώ !!!!
Ποια ήταν η τυπική εργαζόμενη?Ενημέρωση και για ρελάξ τυπική διαδιακασια τα του μασάζ χωρίς κάποιο ενδιαφέρον κάτι σαν να τελειώνουμε να πέσει το χρήμα και εγώ από εδώ !!!!
Θα συμφωνήσω και εγώ σε όλα εκτός από εμφάνιση, όχι στο πρόσωπο αλλά σώμα. Αρκετά μπαμπάτσικη για μένα. Αλλά αυτά είναι γούστα!Πολύ δυνατό μωρό γενικά(προσωπική γνώμη πάντα)
Μικρή σε ηλικία,
καλός άνθρωπος,
και το σημαντικότερο,σκυλί του πολέμου μέσα στο δώμα!!
Μέσα η μπάλα!!!
Εχει όμως αλλα κορίτσια;Ρώτησες;Γιατι εγω ακουσα οτι παντα μια κοπελα δουλεύει.Για πρώτη φορά πέρασα τις προάλλες από Venus Spa στη Μοναστηρίου. Σχετικά νωρίς, παρούσα μόνο η Ελένη.
Για την εμφάνιση ας μην το σχολιάσω... Αλλά απόλαυσα υπηρεσίες. Μασάζ αισθησιακό, με όρεξη και διάθεση. Και βυζι χάρηκα και μια χαρά μου περιποιηθηκε και τον φουτσο.
Σαν πρώτη εμπειρία, από υπηρεσίες και μόνο, θα πήγαινα ξανά, έστω για να δοκιμάσω και τα άλλα κορίτσια.
Η σύγκριση, στις υπηρεσίες επαναλαμβάνω, με το Relax Spa που είμαι και θαμώνας, η μέρα με τη νύχτα.
Παιδιά και εγώ ειδικά στην Εβίτα δεν ρισκάρω με τίποτα, εκτός και αν κάποιος αξιόπιστος κάνει καλή κριτική!Δε θυμάμαι όνομα. Ισως τζένη αλλα πραγματικά δε το θυμάμαι.
Μέτριο ανάστημα μελαχροινή εξαιρετικά καλοσχηματισμένα πόδια βυζιά εκτιμώ 2,5-3 κααυλοφατσα και αν κατάλαβα ελληνίδα.
Δε μπορεί κανεις να μη την δοκίμασε. Το fat boss μου ειπε οτι δε κλείνει μπούτι. Καποιος ας ενημερώσει.
Δε την πήρα γιατι δε ρισκάρω πλέον ουτε cent. Περασα με το στανταράκι μου.
Δε θυμάμαι όνομα. Ισως τζένη αλλα πραγματικά δε το θυμάμαι.
Μέτριο ανάστημα μελαχροινή εξαιρετικά καλοσχηματισμένα πόδια βυζιά εκτιμώ 2,5-3 κααυλοφατσα και αν κατάλαβα ελληνίδα.
Δε μπορεί κανεις να μη την δοκίμασε. Το fat boss μου ειπε οτι δε κλείνει μπούτι. Καποιος ας ενημερώσει.
Δε την πήρα γιατι δε ρισκάρω πλέον ουτε cent. Περασα με το στανταράκι μου.
Παιδιά και εγώ ειδικά στην Εβίτα δεν ρισκάρω με τίποτα, εκτός και αν κάποιος αξιόπιστος κάνει καλή κριτική!
Αρετή ποια είναι τούτη?Με Αρετή έχει περάσει κανεις;
Με Αρετή έχει περάσει κανεις;
Αν εννοείς για κρυσταλ
Μασάζ 1/10
Εκτόνωση 0/10 (σε μένα τουλάχιστον) δεν έκανε
Τι μόνο μασάζ ρε σεις...
φίλε μου μπορείς να δώσεις τηλέφωνο;στη ροζιτα εχω παει αρκετες φορες και μαλλον εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα προγραμματα. μπορω να πω ειναι απολαυση σκετη! παντα χαμογελαστη και ευγενικη, αφουγκραζεται τον πελατη. ο χωρος ειναι απλος και το μπανιο καθαρο. μεγαλη ποικιλια προγραμματων. εχω δοκιμασει μασαζ με τα ποδια (εχει πολυ φροντισμενα πατουσακια) ταντρικο μασαζ, μασαζ πεους και μασαζ προστατη. ποτε δεν με αφησε ανικανοποιητο! ειναι οντως στρουμπουλη με πλουσιο στηθος. την συστηνω ανεπιφυλακτα. για λατρεις των bbw θα σας μεινει αξεχαστη!
Σωστός κι εσύ Stallion. Παίζεις με τον πόνο μας. Τι να πώ; Τηλέφωνο δε ζήτησα αλλά τί να πώ;σωστός...από τους λίγους πού ζήτησαν τηλ κ έκανε ενημέρωσή
Πού είναι τα αλλά τα φιντανια πού ζήτησαν εξαφανιζολ??
Σιγά μη γαμήσεις μεγάλε. Το θέμα είναι άλλο. Μέσον για το εν λόγω κοράσιον?να πρεπει να βαλεις μεσον για να γαμησεις. ΚΑΛΟ!