tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.646
- Πόντοι
- 3.506
Να κλείσω λεγωντας ότι δεν ταιριάζουν όλοι με όλους.. Η χημεία παίζει μεγάλο ρόλο.. Μου έχει τύχει και σε εμένα να μην περάσω καλά.. Δε θα βγω να πω φόλα την άλλη.. Επειδή δε πέρασα καλά.. Μπορεί να μην είχε κέφια μπορεί να την απασχολούσαν κάτι ή κάτι να της συνέβη.. Πόσες φορές όλοι μας το έχουμε πάθει να πάμε δουλειά και να θέλουμε να σκοτώσουμε άνθρωπο;
Απλά με εκείνες που μπήκα και δεν ευχαριστήθηκα σεξ δε ξαναπάω.. Βγαίνοντας λέω απλά δε πέρασα καλά.. Όχι να βγω να πω φόλα την άλλη... Ότι έτσι είναι με όλους..
Ξέρετε με πόσες κοπέλες που έχουν αναφερθεί ως φόλες εγώ έχω μπει και έχω κάνει καλό σεξ; η με εκείνη που δεν πέρασα καλά εγώ άλλος να περάσεις καλά; (αυτό δε το ξέρω αλλά το υποθέτω)
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτές που είναι από Βενεζουελα ή Αφρικη να είναι αξίες εργάτριες του σεξ μόνο στην Φυλής, άγ. Πέτρου κτλ ενώ στο Μεταξουργείο βγαίνουν όλες φολες. Δηλαδή το δεκάρικο κάνει την διαφορά ; ας πάει λοιπόν κάποιος μετρ στο Μεταξουργείο να δώσει όχι είκοσι αλλά τριάντα ευρώ κι αν του βγει τεφαρικι καμία από Βενεζουελα ή Αφρικη ή κι εγώ δεν ξέρω από που, να έρθει να το γράψει. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχουν βρει το παραμύθι ότι τι περιμένεις με δέκα ευρώ; Λες κι αν παρει περισσότερα θα υποστηρίξει αξιόπιστα το πρόγραμμα που κανει. Με την καμία αυτό. Ή παροχή είναι τουλάχιστον 80% κάτω (σχεδόν παντού) και δεν ισχύει ότι μεγαλωνουμε και τέτοιες μαλακιες. Δεν μπορούν να υποστηρίξουν πρόγραμμα αυτές που ερχονται και τελικά αυτό επεκτεινεται σε όλες τις εθνικότητες. Αν η άλλη δεν μπορεί να κάνει αυτή την δουλειά, πάει και τελείωσε. Την έχουν ακούσει για τα καλά και έχουν εμπεδώσει στερεοφωνικα ότι ο Έλληνας και μία 70 χρόνων να του δώσεις με 100 κιλά στην πλάτη, απαξ κι ανοίξει πόδια θα βρει πελάτες. Οπότε έρχονται αυτές που ερχονται. Δυστυχώς έτσι είναι. Τα δε πιπίνια είναι εντελώς τεμπελικα.
Το μόνο που κρατώ τελικα από τα ποστ που έκανες πέραν της σατυρας που σου απαντουσα είναι ότι πρέπει να μπαινεις με τη πουτσα καγκελο παιζοντας την απέξω. Εσύ απλά το ειπες με μία λέξη.
Περασα κι από Καλυμνου 48 πσνω χθες κι ήταν η Βαλερια με την Άννα. Καλά ρε ως πότε θα δουλεύουν αυτές οι γυναίκες;
δεν πρέπει να πάνε για ξεκούραση;
επιτρέπεται να δουλεύει ακόμα η Πωλίνα;
η Ευα από Κών/λεως;
ας τους δώσουν σύνταξη να τελειώνουμε.
Δεν γίνεται άλλο. Δεν μπορούν πλέον να υποστηρίξουν πρόγραμμα.
Τα έλεγε ένας προφεσορεξ που έγραφε εδώ να έρθουν καινούργιες όπως κι άλλοι που διάβαζα αλλά τελικά αντί να αλλάξουν οι πουτανες , τα παράτησαν οι πελάτες.