Titlover69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.250
- Πόντοι
- 1.076
καλησπερα!
ευχαριστω για την πληροφορια!
εχεις παρει?
Όχι δεν έχω πάρει και ούτε πρόκειται..

καλησπερα!
ευχαριστω για την πληροφορια!
εχεις παρει?

μου αρεσει που λεει...smoker-no!και στις φωτο φατσα καρτα τα τσιγαρα και εκεινη να καπνιζει!!!!χαχαχαχαααΚαλησπερα φιλε μου, μιλησα με την κοπελα, και μολις την ρωτησα για το προγραμμα , ζηταγε +20 για τελιεωτικο σωμα και στομα, και +20 δευτερη εκτονωση! εκτος πρωκτικο μου ειπε!:-( :thubsdown: Παμε για αλλα λοιπον!!!
![]()
![]()
![]()
Αρα μαλλον σταματησε..... Δυστυχως χασαμε ενα στανταρακι.....Η αγγελία της πάντως ανανεώθηκε τελευταία φορά στις 20 Ιουλίου...
Πρόκειται για μία κοπέλα 20+ (πιπινάκι) με σωματάκι τσουπωτό, σχετικά αγύμναστο και με έντονα σημάδια χαλαρότητας. Είναι κοντούλα αλλά με μεγάλο στήθος. Όμορφο πρόσωπο, αρκετά καυλιάρα και γλυκιά. Στο αγωνιστικό κομμάτι είναι GFE αλλά χωρίς να τα "σπάει". Το κόστος 100 ευρό είναι ακρετα υψηλό για το όλο πακέτο, υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
Τελικά ρε μάγκες την πήρε κανείς την κοπελιά...
Πρόκειται για μία κοπέλα 20+ (πιπινάκι) με σωματάκι τσουπωτό, σχετικά αγύμναστο και με έντονα σημάδια χαλαρότητας. Είναι κοντούλα αλλά με μεγάλο στήθος. Όμορφο πρόσωπο, αρκετά καυλιάρα και γλυκιά. Στο αγωνιστικό κομμάτι είναι GFE αλλά χωρίς να τα "σπάει". Το κόστος 100 ευρό είναι ακρετα υψηλό για το όλο πακέτο, υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
Eμενα φιλε δεν μου σηκωθηκε,An 16817 και εγώ έχω πάρει την συγκεκριμένη κοπέλα ειναι όπως τα περιγράφεις .Εχει τρομερό σώμα και η τιμή ειναι πολυ καλή .Δεν κάνει και πρωκτικό αλλά και σιμ (κάτι που δεν μου άρεσε).Να είσαι καλά .
εκανες το παλιο γνωστο κολπο με τον αναπτηρα φιλε μου ;) το ξερειςEμενα φιλε δεν μου σηκωθηκε,

. Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Παρά τη μικρή μου εμπειρία στο άθλημα θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με την εν λόγω κυρία. Κατ' αρχήν η συνεννόηση ήταν άψογη με δύο μηνύματα. Ήρθε ακριβώς στην ώρα της και η υποδοχή ήταν άψογη. Η πρώτη εντύπωση θετική! Μαυρο στενό φόρεμα, όχι κάτι έκφυλο, αλλά από αυτά που αφήνουν τη φαντασία να οργιάζει. Πόδια ατελείωτα με το κορμί να διαγράφεται άκρως καυλωτικό. Λεπτή αλλά όχι skiny. Με το που έπεσε το φόρεμα στο πάτωμα είναι που σου φεύγει το σαγόνι!!! Το πρόσωπο όπως έχουν γράψει και οι προηγούμενοι συναγωνιστές μπορεί σε κάποιους να αρέσει και σε κάποιους άλλους όχι. Εμένα μου άρεσε η αγριάδα που βγάζει. Κορμί θανατηφόρο!!! Όλα φυσικά και ένα τέλειο δέρμα. Καθαριότητα στο φουλ!!! Αρνητικό ότι δεν δέχεται δάχτυλο όμως η πίπα της είναι το κάτι άλλο!!! Βαθειά και υγρή. Χύσιμο στο σώμα. Ηλικία σαράντα. Συνεννόηση εύκολη αφού μιλάει πολύ καλά ελληνικά. Στα 70€(προσωπική άποψη) τη θεωρώ πολύ καλή επιλογή. Πρωκτικό όχι. Σίγουρα θα την προτιμήσω ξανά.
Για πες..εκανες το παλιο γνωστο κολπο με τον αναπτηρα φιλε μου ;) το ξερεις![]()
![]()
αφου ξεβρακωθεις ;) περνεις τον αναπτηρα τον βαζεις στο πεσμενο τσουτσουνι ;) προκειμενου να καεις να δεις πως θα σου σηκωθει σε χρονο dtΓια πες..

ετσι ακριβώς από ότι ξερω προαφερει και squirtingΗ Σία ήταν από καιρό partener της Ivanka ! Πολύ γυμνασμένο κορμί! Από φάτσα, όμορφο σκυλί του πολέμου! Αν ταιριάξει η χημεία βγάζει κάβλες !!!
Μην το λες, πολλές κοπέλες σταματάνε για λίγο και αρχίζουν ξανά, ούτε η πρώτη θα είναι ούτε η τελευταία...Αρα μαλλον σταματησε..... Δυστυχως χασαμε ενα στανταρακι.....
αφου ξεβρακωθεις ;) περνεις τον αναπτηρα τον βαζεις στο πεσμενο τσουτσουνι ;) προκειμενου να καεις να δεις πως θα σου σηκωθει σε χρονο dt![]()
![]()