jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.495
- Πόντοι
- 36.317
Οι ΝΔημοκράτες πλέον σπάνε τα νευρα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που τα σπάνε και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!μπες κ διαβασε...
έλεγε πριν λίγες μέρες πως θα έβαζε βενζίνη απο βενζιναδικο που έχει ένα λεπτο λιγότερο τη βενζίνη ακόμα και αν δουλευε ο Ερντογάν σε αυτό! οτι να ναι φιλε...χα,χα...Οι ΝΔημοκράτες πλέον σπάνε τα νευρα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που τα σπάνε και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!
Ο άλλος "Επιφανής" της γαλάζιας στρατιάςέλεγε πριν λίγες μέρες πως θα έβαζε βενζίνη απο βενζιναδικο που έχει ένα λεπτο λιγότερο τη βενζίνη ακόμα και αν δουλευε ο Ερντογάν σε αυτό!
Καιροσκοπισμός και τυχοδιωκτισμός στο μεγαλείο του..
52 από τα 102 θεωρούν τον Τζώνυ μαλάκα... λίγοι μου φαίνονται..... :S :S :S :S :S :S
Διάβασε λίγο εδώ τη συζήτηση--->
+ την υπογραφή μου φιλικά χωρίς χαρακτηρισμούς που σε προσβάλουν!
Ποσοι κλωνοι επιτιμοι υπαρχουν ρε επιτιμε;;
Αν και δεν είναι του παρόντος νήματος, εννοείται και σαν φιλικά προσκείμενος προς τη ΝΔ καθώς μετά υπάρχει το χάος, είμαι υπερ της Αμυγδαλέζας. Ήρθες τύπε; Αναγκαίο κακό. Τα χαρτιά σου. Αν δικαιούσαι ασύλου, δυστυχώς δε μπορώ να κάνω κάτι. Αν δε δικαιούσαι, δρόμο και πες το και στους άλλους απέναντι. Επειδή χρειάζονται κάποιες διαδικασίες, κάθησε όσο χρειαστεί μαντρωμένος στην "Αμυγδαλέζα" να έχεις να λες και απέναντι πόσο "παράδεισος" ήταν η επίσκεψή σου στην Ελλάδα.
Απλά πράγματα.

Αν και δεν είναι του παρόντος νήματος, εννοείται και σαν φιλικά προσκείμενος προς τη ΝΔ καθώς μετά υπάρχει το χάος, είμαι υπερ της Αμυγδαλέζας. Ήρθες τύπε; Αναγκαίο κακό. Τα χαρτιά σου. Αν δικαιούσαι ασύλου, δυστυχώς δε μπορώ να κάνω κάτι. Αν δε δικαιούσαι, δρόμο και πες το και στους άλλους απέναντι. Επειδή χρειάζονται κάποιες διαδικασίες, κάθησε όσο χρειαστεί μαντρωμένος στην "Αμυγδαλέζα" να έχεις να λες και απέναντι πόσο "παράδεισος" ήταν η επίσκεψή σου στην Ελλάδα.
Απλά πράγματα.

εννοείται και σαν φιλικά προσκείμενος προς τη ΝΔ ...
Θεωρείς οτι σε έχουν αδικήσει μάστορα;
Απλά πράγματα.
Που πανετα λεφτα
Τι περιλαμβάνει το μενού για τους πρόσφυγες και μετανάστες στη Μόρια
Το ποσό περίπου των 500.000 ευρώ θα δαπανήσει το ελληνικό κράτος για τη σίτιση των χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια.
Γιατί όχι στην Μακρόνησο τύπε;
Γιατί να τους έχουμε εντός Αθηνών;
Η Αμυγδαλέζα χώραγε το πολύ 1.000 λαθρομετανάστες και ήταν σαν ξενοδοχείο... Χρειαζόμαστε εγκαταστάσεις σε ακατοίκητα νησιά μη προσβάσιμα και για αρκετές χιλιάδες...
Νερό, ψωμί, ρύζι και γάλα για τα παιδιά.... τίποτα περισσότερο....
Στα παπάρια μας τύπε, αν δεν έχουν χαρτιά να πάνε να βρουν, δε γίνονται δεκτοί. Και να δεις πως κόβονται οι μαγκιές.