Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γιατι δεν την παίρνεις ενα τηλέφωνο να στα πει η ίδια;Καλησπέρα επειδή δεν μπορώ να στείλω ακόμα pm μπορει να μου πει κάποιος προγράμματα και περιοχή. Ευχαριστω.
καλησπέρα! ;)Καλημέρα μωρο
Γιατι δεν την παίρνεις ενα τηλέφωνο να στα πει η ίδια;
Αυτό μου κάνει και εμένα εντύπωση !
Εχει το τηλεφωνο φανερα στο προφιλ της , εχει πει τοσες φορες να την παιρνουν τηλέφωνο και πάλι ρωτάνε εδώ
Μἀλλον ντρέπονται κάποιοι να τη ρωτήσουν φαντάζομαι ....και άμα ντρέπεστε βρέ πως διάοολο θα το ζητήσετε από την ίδια μετά όταν τη δείτε ?
έχει μερικές σελίδες πίσω και στα προφίλ της.Καλησπέρα, κάποια καινούργια φωτο σου έχεις;
Καλημερα παιδια εχω παει 6 με 7 φορες οι πετσετες ειναι πεντακαθαρες πολυ καλα πλυμενες το οτι ειναιχωρις ναυλον δεν νομιζω οτι ειναι σημαντικο
να μας πει κανένας εάν έχει πάθει τίποτα δερματικό η οτιδήποτε σεξουαλικό πρόβλημα εξαιτίας της Στεφανίας; Νομίζω δεν υπάρχει κανένας.Απλα εχουν γραφτει διαφορα
Nαι..Στο απλό πρόγραμμα των 40 ευρώ η εκτόνωση πως γίνετε απλά στον παίζει τπτ άλλο;
καλησπέρα.υπαρχει τηλέφωνο επικοινωνίαςΣτο απλό πρόγραμμα των 40 ευρώ η εκτόνωση πως γίνετε απλά στον παίζει τπτ άλλο;