Διαγραμμένο μέλος 49167
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 50.716
- Πόντοι
- 24.385

...θά κανονίσω να είμαι έξω από τό νερό... 11.40 θά έχω βγει να δω την προαναγκελουσα χαρά.

Στο μεταξύ 69 είναι και οι κριτικές. Οιωνός; Σημάδι; Σύμπτωση;Εγώ θα πρότεινα συχνότητα 96,9
Φαει κατι απο καταψυξη εκεινο το βραδυ (Δεν μπορει κατι θα εχεις καβατζα εσυ), κοψε και καμια σαλατουλα μια χαρα θα εισαι . ;)![]()
...θά κανονίσω να είμαι έξω από τό νερό... 11.40 θά έχω βγει να δουν την προαναγκελουσα χαρά.
![]()
Βρε λεςΣτο μεταξύ 69 είναι και οι κριτικές. Οιωνός; Σημάδι; Σύμπτωση;
λέτε να τις μπήκε ιδέα να κάνει καμία κλήρωση και ο νικητής να κερδίζει κάνα 69?Βρε λεςΔεν το χα προσεξει
![]()
Κοίτα, και τα προηγούμενα 68 να κερδίσει ο νικητής δε νομίζω να παραπονεθείλέτε να τις μπήκε ιδέα να κάνει καμία κλήρωση και ο νικητής να κερδίζει κάνα 69?

...Φαει κατι απο καταψυξη εκεινο το βραδυ (Δεν μπορει κατι θα εχεις καβατζα εσυ), κοψε και καμια σαλατουλα μια χαρα θα εισαι . ;)![]()
Το 6 και το 9 είναι το ένα ανάποδο του άλλου και είναι και τα 2 πολλαπλάσια του 3 που είναι ξεκάθαρα σεξουαλικός αριθμός ;)Επίσης και όλα τα νούμερα ξεκινάνε από το 69 φεύγω πάω βουνο να παίξω το 6 και το 9 δεν είναι τυχαία όλα αυτα
Το 6 και το 9 είναι το ένα ανάποδο του άλλου και είναι και τα 2 πολλαπλάσια του 3 που είναι ξεκάθαρα σεξουαλικός αριθμός ;)
Επισης, και καλη επιτυχια σε οτι κανεις ;)Στην υγειά σας κυρία Έλενα μας![]()
με τρομάζεις μήπως είσαι ιλουμινατι?Το 6 και το 9 είναι το ένα ανάποδο του άλλου και είναι και τα 2 πολλαπλάσια του 3 που είναι ξεκάθαρα σεξουαλικός αριθμός ;)
Κρύβε λόγια, scripta manent...με τρομάζεις μήπως είσαι ιλουμινατι?
παναγο λαθος εικονα ρε φιλεΣτην υγειά σας κυρία Έλενα μας![]()
σας μερσο ταμαλα εκ βαθέων καρδιάςΕπισης, και καλη επιτυχια σε οτι κανεις ;)
ΚΙΝΗΣΗ Ε?Έλενα, θα μου ευχηθείς καλή τύχη?
Σε λίγο θα περάσω το τρόκα ντερό
ο Τζόνι ο μαύρος φταίει συγχωρέστε με άλλα είναι 15 χρόνων απόσταγμαπαναγο λαθος εικονα ρε φιλε