Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.278
- Πόντοι
- 3.556
η Δανάη πού ήταν Μαριάννα είναι 25 χρόνων περίπου κ 1,70Διαβαζω για καποια Δαναη στο Ζεσι σπα.Δεν ξέρω αν είναι η ιδια.
Κ εκείνη την λένε Δανάη ενώ αυτή Δανάει

η Δανάη πού ήταν Μαριάννα είναι 25 χρόνων περίπου κ 1,70Διαβαζω για καποια Δαναη στο Ζεσι σπα.Δεν ξέρω αν είναι η ιδια.
Και Than Iη Δανάη πού ήταν Μαριάννα είναι 25 χρόνων περίπου κ 1,70
Κ εκείνη την λένε Δανάη ενώ αυτή Δανάει![]()
Οταν την ειχα γνωρισει το 2011 στον Στελιο ηταν 25 με 26 τωρα ειναι κοντα στα 35η Δανάη πού ήταν Μαριάννα είναι 25 χρόνων περίπου κ 1,70
Κ εκείνη την λένε Δανάη ενώ αυτή Δανάει![]()
η δαναη??? ουτε με σφαιρεςΟταν την ειχα γνωρισει το 2011 στον Στελιο ηταν 25 με 26 τωρα ειναι κοντα στα 35
Μόνο Σοφία, Γιάννα και μία 40αρα λέει λίγο γεμάτη.Δεν έχει τίποτε καλό αυτό τον καιρό;
Δεν κανω λαθος την ξερω απο Βασια Μαρια στα λαδαδικα κλπ εχει κανει βολτα σχεδον σε ολα τα μαγαζια οι παλιοι την ξερουνη δαναη??? ουτε με σφαιρες
προφανως μιλας για διαφορετικο ατομο
Ακριβώς!η δαναη??? ουτε με σφαιρες
προφανως μιλας για διαφορετικο ατομο
δεν είναι μόνο Βύζαρου αλλά κ χοντρήΦιλος μου ειπε παιζει μια βυζαρου στο μπαρακι το σταρς στην Τουμπα.Μαλλων ουκρανη η μολδαβεζα ειναι. Fritz malakopi!!!
Φιλε καταλαβα ποια λες. Ειναι Η Ναντια απο το crystal η Αθανασια που ηταν και dames οταν ηταν καπου ανατολικα.δεν είναι μόνο Βύζαρου αλλά κ χοντρή
Σπανίζουν οι βυζαρουδες γενικά
Είχε πάει πριν 6 με 8 μήνες για κάνα 2 βδομάδες μόνο στο Venus Καραμανλή μία αθανασία με 4αρι φυσικό γύρω στα 30 ωραίο μωρό είχε περάσει κ από dames απ ότι με είχε πει την έχει δει κάνεις
Μπορείς να κάνεις μια περιγραφή των κοριτσιών; Σώμα, ηλικία, κλπ...Επίσκεψεις στο dames.
!η επίσκεψη Αρχλες Αυγούστου. Λόγω νέκρας προσφροά 2 κοπέλες με 80ευρώ χωρίς μασάζ. Πού καλή φάση να σε γλείφουν 2 μαζί. Μϊα Ράνια μελαχροινή με καρέ μαλί και μία νταρτνανούλα ξανθιά.
2Η επίσκεψη με Ράνια μόνο πριν από 10 μέρες. Καλό μασάζ . Γλείψιμο πανοτύ δυνατή πίαπα και αντέχει πολύ ιδίως στο πισωκολλητό . Αυτή τη φορά στα 80 με μία κοπέλα. Γενικά και τις δύο φορές αυτό που μου άρεσε είναι πως σε κάνουν να είσαι άνετος και να κάνεις ότι θέλεις στα πλαίσια του λογικού. Μάλλον η Ράνια έγινε το στανταράκι μου .
Καλησπέρα στην παρέα μια ερώτηση μια 40άρα στην Εβίτα με βυζια πως είναι εμφανισιακα;;
Την έχει δοκιμάσει κανείς;
Εγω σκεφτομαι να παω για σισσυ. Την πηρε κανεις τωρα τελευταια? Αλλαξε τιποτα πανω της?
Ειναι ξανθιά μικρό βυζί... Δεν τι έχω δοκιμάσει;Απαράδεκτη...Μακρυά!!
Η σαρανταρα μηπως ειναι μια ξανθια με 4ρι βυζι με πιασιματα δουλευε και πριν ενα 8μηνο περιπου? Ως Σονια?Ειναι ξανθιά μικρό βυζί... Δεν τι έχω δοκιμάσει;
Για την 40 άρα;;
Σονια την λένε νομίζωΗ σαρανταρα μηπως ειναι μια ξανθια με 4ρι βυζι με πιασιματα δουλευε και πριν ενα 8μηνο περιπου? Ως Σονια?