perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 4.130
- Πόντοι
- 736
Είναι το ιεροδουλεςτελειακομ μάλλον.ερώτηση :ποιο είναι το άλλο γνωστό site??
Είναι το ιεροδουλεςτελειακομ μάλλον.ερώτηση :ποιο είναι το άλλο γνωστό site??
.συμφωνα με πληροφοριες απο σπιτακι στη φυλης, επιστρεφει η Μπιουτη η νταρντανομαρουλα αυτη τη βδομαδα! Το ανεφερε τσα2.
.
Αυτά είναι νέα..εύγε....Στα Φ65 το έμαθες?
Θα τσεκαριστουν το συντομότερο δυνατόν ξέρεις βάρδια λογικά θα υποθέσω ότι παίζουν διπλή■ΚΟΛΩΝΟΥ 53 → 22ΧΡΟΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΛΔΑΒΑΚΙΑ →'ΛΙΖΑ & ΝΙΝΑ'.![]()
![]()
Άννα Μ. Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα πρωινή βάρδια. Έχει ράστα μαλλιά, μεγάλο σκουλαρίκι στην γλώσσα, κάνει ωραία ακαποτη πίπα με αρχιδογλύψιμο και δίνει γλωσσοφιλα.Καλησπέρα παιδιά. Έχετε πετύχει κοπέλα με σκουλαρίκι στη γλώσσα; για εμάς τους μερακληδες
Ωραίος λύθηκε το μυστήριο καθώς την είχα δεί πριν μια βδομάδα Αχαρνών μαζί με την Φίλη της με το κοντό μαλλί και τα γυαλιά μυωπίας που είχαν δούλεψει Διδυμου 27, Έλλης 3, επιβεβαιώνω ότι φοράει πιρσινγκ στην γλώσσα αλλά όχι πάντα επίσης δίνει γλωσσοφιλα φουλ τα οποία μπορεί να είναι περασμένα από Ασσιατικες ψωλες και παπάρια στην περίπτωση αυτή ο Θεός ή ο Αλλάχ βοηθός πάντως Μεταξουργείο δεν έχω περάσει μαζί της επίσης από σώμα είναι ψιλοχαλια χαλάρωση φουλ βιοχλαπατσα αλλά τίμια σε υπηρεσίεςΆννα Μ. Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα πρωινή βάρδια. Έχει ράστα μαλλιά, μεγάλο σκουλαρίκι στην γλώσσα, κάνει ωραία ακαποτη πίπα με αρχιδογλύψιμο και δίνει γλωσσοφιλα.
κατεβηκα μεσημερι και ηταν μια Παολα,ουτε καθισα να την δω,ισως περασω βραδυΜεσημεράκι τις είχα πάρει. ;)
Όπως τα λες μύστη μου. Από σώμα δεν λέει πολλά, αλλά προσπαθεί να κάνει το καλύτερο που μπορεί. Και τις δύο φορές που την πήρα είχε το σκουλαρίκι στην γλώσσα της. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο πρόγραμμα κάνει και στους Ισλαμοφασίστες της Ανατολής και δεν σιχαίνεται να ρουφήξει τις βρωμερές ψωλές τους, αλλά επειδή πίνω δροσερή φάντα δεν αγχώνομαι.Ωραίος λύθηκε το μυστήριο καθώς την είχα δεί πριν μια βδομάδα Αχαρνών μαζί με την Φίλη της με το κοντό μαλλί και τα γυαλιά μυωπίας που είχαν δούλεψει Διδυμου 27, Έλλης 3, επιβεβαιώνω ότι φοράει πιρσινγκ στην γλώσσα αλλά όχι πάντα επίσης δίνει γλωσσοφιλα φουλ τα οποία μπορεί να είναι περασμένα από Ασσιατικες ψωλες και παπάρια στην περίπτωση αυτή ο Θεός ή ο Αλλάχ βοηθός πάντως Μεταξουργείο δεν έχω περάσει μαζί της επίσης από σώμα είναι ψιλοχαλια χαλάρωση φουλ βιοχλαπατσα αλλά τίμια σε υπηρεσίες
Έχεις πιάσει το νόημα παίκτη μου!αλλά επειδή πίνω δροσερή φάντα δεν αγχώνομαι.
Όταν δουλεύει είναι στο πόστο της από τις 8 το βράδυ και μετάΣυναγωνιστες γεια σας. Ξέρετε εάν η φωτεινή από κολωνου η 27 δουλεύει και σε ποια βάρδια?
Έχω αναφέρει ότι τα Κολωνού 48 (παλιό, καινούργιο) και Κολωνού 53 είναι της ίδιας ιδιοκτησίας, αν δεν είναι στο 53 πιθανότατα να είναι σε ένα από τα άλλα δύοκατεβηκα μεσημερι και ηταν μια Παολα,ουτε καθισα να την δω,ισως περασω βραδυ