Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.278
- Πόντοι
- 3.556
άντε κ με ένα JCB την άλλη φοράνα συμπληρωσω οτι περα απο την βυζομαλαξη εχει και καινουργιο μηχανημα πλατης χειροκίνητο![]()
![]()

άντε κ με ένα JCB την άλλη φοράνα συμπληρωσω οτι περα απο την βυζομαλαξη εχει και καινουργιο μηχανημα πλατης χειροκίνητο![]()
![]()
να συμπληρωσω οτι περα απο την βυζομαλαξη εχει και καινουργιο μηχανημα πλατης χειροκίνητο![]()
![]()
Ότι να'ναι!!!
Καλα ειπαμε παρακμη αλλα οχι και να στελνεις ερωτηση για αυταρχικο στο νημα με τα μασαζ?Νομίζω Ότι πλέον δεν έχει νόημα το θρεντ ΠΑΡΑΚΜΗ !
Επειδή εχω πολυ καιρο να επισκεφθω το εν λογο καταστημα μπορεις να αναφερεις τιμες και ποιοτητα υπηρεσιων;2 επισκεψεις τις τελευταιες 2 εβδομαδες στο dames. Παρουσες τη 1η φορα 2 κοπελες η μια στο δωματιο η αλλη μια γεματουλα πιτσιρικα. Την 2η φορα μεσημεριανη ωρα μονο η ιδια πιτσιρικα που προανεφερα. Παει για κλεισιμο μαλλον... Πριν 1-2 χρονια υπηρχαν 4 σταθερα και οι μισες ηταν κ φοβερα μωρα. Οποτε οπως προανεφερε καποιος για καινουργιες παρουσιες η απαντηση ειναι οχι.
κ τι σχέση έχει αυτό τώρα με το μασάζ ότι ναναιΞέρει κανένας τίποτα για αυτή την άγγελια;
σωστός πρώτο ποστ με φουλ ενημέρωσή μπράβοκαλησπερα σε ολους.
Νεο μελος εδω..αλλα παλιος στο αθλημα...40μαιων
Εχουμε και λεμε..
τελευταιες συνεδριες διμηνου
Βανα..περασμα με Μαγκι..
πολυ καλο μασαζ και καλη χειρομαλαξη..
νομιζω το μαγαζι παλαιοτερα με Βερονικα,Ελισαβετ σαν υπηρεσιες ηταν πολυ καλυτερο..
οι νεες κοπελες δεν πολυνιωθουν..
Βενους..
διαφορα περασματα με Νατασα..
με συνολο 60€ να μενει ολογυμνη..και θωπευση..και καλη χειρομαλαξη..
Ελενη..τα εκανε ολα..ολα ομως.. αλλα παιχτηκε καλη χημεια οπως συνηθως εχω με τα μιλφ..
Ελισαβετ..καλουτσικο μασαζ..λεει οτι εχει τελειωσει φυσιοθεραπεια αλλα δεν φαινεται αλλα κι εκει καταφερα να παιχτει πιπα με 50 συνολο..
εχουν δοκιμαστει και Ιωαννα Μαρω αλλα δεν θα ξαναπροτιμηθουν..
γενικα πιστευω οτι με τον τροπο κερδιζεις πολλα περισσοτερα απο τις υπηρεσιες που παρεχονται αν και η κοπελα το θελει φυσικα.
Ακουα..
περασμα με Ριτα..
σταθερη αξια..
παντα μαζι προφυλακτικο κι ολα γινονται με 70-80..
το ιδιο και με Ρενα..που το παει κι ενα βημα παραπανω..
Ξενια..μακρια..
Επισης στα ονοματα του βενους εθεαθη ενα νεο..Ντενιζ..ερει καποιος συναγωνιστης τι εστι;;;;
Δεν εχω κανει κινηση ακομα για καποιο απο τα πριβε γιατι περναω καλα εκει..αν και θα θελα να μπω στα ενδοτερα μιας και διαβαζω οτι περνατε καλα.
Να πω στους φιλους οτι πολλες φορες ειναι τι βγαζεις στις κοπελες και πως σε βλεπουν εκεινη τη στιγμη.
Εχει τυχει να κανω σεξ σε ολα τα ελευθερα μασατζιδικα..
οι παλιοι καταλαβαινουν τι λεω και αν γινεται η οχι.
μολις συμπληρωσω τα απαραιτητα ποστ θα μιλησω και με πμ με καποιους εδω μεσα που τους θεωρω θρυλους στο αθλημα!!
Για δώσε λίγες παραπάνω info για την ώριμη με τα γεμάτα βυζιαΕπίσκεψη στον νεο χώρο της Εβίτας. Καλύτερος απο ρον προηγούμενο πιο μεγαλος και με νεο ρόστερ. Πολλές γυναίκες μια πιτσιρίκα αβγαλτη τελείως μια ώριμη με ωραιότατα γεμάτα βυζιά οι παλιοκαραβάνες Σάντρα και Σίσση καθως και δυο ακομη μωρά που δε θυμάμαι τα χαρακτηριστικά τους. Προτιμήθηκε η αβγαλτη. Πολυ αβγαλτη ομως. Ωραια φάση. Προφυλακτικό και στη πίπα (συμφωνώ απόλυτα ) και την οδηγείς σε μονοπάτια που αγνοεί. Αν μείνει στον κλάδο πιθανά εχει προοπτική. Αλλα την ειδα λιγο διστακτική. Να τη προσέξετε guys. Μη τη τρομάζετε. Κρίμα να το χάσουμε 19 Μαΐων.
χθεσινομεσημεριανη επίσκεψη στο dames τρεις κοπελεςμια χοντρούλα με σγουρό μαλλι Αλεξία και δύο ακόμη αδύνατες ή μια Ρωσίδα η άλλη ελληνίδα.τιμες 60 μασάζ πίπα 80 μασάζ πίπα σεξ.εμφανιση κάτω του μετρίου.εφυγα άπραγος νομίζω γι αυτά που ζητάνε δίνουν λίγα.πηγα κατευθείαν σε στανταρακι μου σε στούντιο και κατέθεσα με τα μισά φράγκα.Επειδή εχω πολυ καιρο να επισκεφθω το εν λογο καταστημα μπορεις να αναφερεις τιμες και ποιοτητα υπηρεσιων;
χθεσινομεσημεριανη επίσκεψη στο dames τρεις κοπελεςμια χοντρούλα με σγουρό μαλλι Αλεξία και δύο ακόμη αδύνατες ή μια Ρωσίδα η άλλη ελληνίδα.τιμες 60 μασάζ πίπα 80 μασάζ πίπα σεξ.εμφανιση κάτω του μετρίου.εφυγα άπραγος νομίζω γι αυτά που ζητάνε δίνουν λίγα.πηγα κατευθείαν σε στανταρακι μου σε στούντιο και κατέθεσα με τα μισά φράγκα.
Πήγαινε λιγο πιο πανω και διαβασε μια πολυ καλη ενημέρωση που εκανε ο συναθλητης Μαssage Adict.Μασαζοαθληταραδες μου...λεω αυτη τη βδομαδα να παω στο venus spa στη καραμανλη και ηα ηθελα να ρωτησω..εαν παω ποια αξιζει να πατω γιατι θελω εκτονωση με τη κοπελα ..χωρις ρουχα......
ο φίλος πάνω από σένα τα είπε όλα κ στα 2 ποστ δε θα βρεις καλύτερη ενημερωσηΑλάνια μου πριν από λίγο καιρό είχα επισκεφτεί το venus spa στη καραμανλή και είχα διαλέξει τη γιώτα (η οποία έχει κατέβει αθήνα) καθως μου έκανε μασαζ και λιγο πριν την εκτόνωση εβγαλε τα ρουχα της (έμεινε μόνο με το στρινγκακι της) και με άφησε να πιάσω το κώλο της και τη ρώγα της που ήτανε πέτρα. Για αυτό θέλω να πάω και θέλω ανάλογες η ακόμα και πιο καυτές υπηρεσίες.
Παικταραδες μου