jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.495
- Πόντοι
- 36.317
yes.... Shit happens , ALWAYS >![]()
Με λιγη καλη μουσικη ολα λυνονται
yes.... Shit happens , ALWAYS >![]()
Είμαι σίγουρος...Kατι θα κανω . Τrust me![]()
Το πιο τραγικό το έχω δει στη Σάμο. Σκάει πλοίο στο λιμάνι και μόλις βγαίνουν οι μηχανές από το πλοίο τους έκοψαν σε όλους κλήση επειδή δεν φορούσαν κράνος, με το που πάτησαν στο έδαφοςΗ ο κακος μλκας
Δεν προλαβα να κατεβω απ το παπι κ ειχε γραψει τη μιση κληση κ ολας
Παει το μεροκαματο

Το πιο τραγικό το έχω δει στη Σάμο. Σκάει πλοίο στο λιμάνι και μόλις βγαίνουν οι μηχανές από το πλοίο τους έκοψαν σε όλους κλήση επειδή δεν φορούσαν κράνος, με το που πάτησαν στο έδαφος![]()
Ωραιο!!!

Ποτε εγινε αυτο ?Το πιο τραγικό το έχω δει στη Σάμο. Σκάει πλοίο στο λιμάνι και μόλις βγαίνουν οι μηχανές από το πλοίο τους έκοψαν σε όλους κλήση επειδή δεν φορούσαν κράνος, με το που πάτησαν στο έδαφος![]()
Ωραιο!!!
Εγω εχω κολλησει μ αυτο τελευταια .
![]()
Πριν από χρόνια που είχα πάει διακοπές. Τα πήραν όλοι και ξαναμπήκαν στο πλοίο για το επόμενο νησί και μετά οι ξενοδόχοι πήγαν και τα έψαλαν στο αστυνομικό τμήμα...Ποτε εγινε αυτο ?
Είχαν βγει καθαρά για είσπραξη...Wtf???
Καλα το τερματισαν εκει
Οφειλω να ομολογησω οτι ειναι πολυ <<φευγα>> τωρα που το ακουσα ολο. Λυπαμαι μονο να βλεπω τετοια ασματα με 500 λαικ :-
Οφειλω να ομολογησω οτι ειναι πολυ <<φευγα>> τωρα που το ακουσα ολο. Λυπαμαι μονο να βλεπω τετοια ασματα με 500 λαικ :-
Ναι ναι, οι κατω των 25 ετώνεΜε μουτζωσαν κανα τεταρτο πριν το συμβαν μαλλον....![]()
Ο μόνος λόγος είναι το μαλλί και το μακιγιάζ.. Όταν έχεις άλλα, μετά παει, έμπλεξεςΘα είμαι εκτός του θέματος σας..
Βέβαια αν κάποιος συναγωνιστής είχε ρωτήσει το ίδιο νωρίτερα, ζητώ συγνώμη! Δεν έχω χρόνο να το ψάξω!
Κυρία Χατζή διαβάζω στην τελευταία κριτική που ανέβηκε για εσάς.. "Αν μπορούσες να τη χύσεις και στο πρόσωπο στα γυαλιά θα ήταν όνειρο"..
Η ερώτηση είναι..γιατί δεν κάνατε το όνειρο του συναγωνιστή πραγματικότητα??![]()
Και εγω λιγο την ειχα βγαλει λογο κινησης στην Λαμιας .... Ηταν μοιραιο λαθος ομως![]()
Ναι εκει αναμεσα στο στερνοΣ' έσφιγγε στο στήθος σου; ;)![]()