Kinkey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2017
- Κριτικές
- 18
- Like
- 615
- Πόντοι
- 291
καλημερες..ξέρει κάποιος για αυτό το κανόνι κάτι??τι πάτος θα ναι αυτός ρε μάγκες!
ΜΑΚΡΙΑ!!! καμία σχέση με τη φώτο. Είναι χοντρή της λείπουν μερικά δόντια κ γενικά όχι. Είχαμε πει να συναντηθούμε στο χώρο της κ επειδή άργησε να έρθει την είδα κάτω στην είσοδο. Μιλήσαμε κ της είπα ότι κάτι μου έτυχε κ την έκανα με σιγανα... Γλίτωσα ευτυχώς. Τρομάξα που την είδα από κοντά. Μακριαααα
επίσης έχει 2-3 αγγελίες διαφορετικες αλλά με το ίδιο τηλ, για να μην την πάθει κάνεις. Επίσης με πήρε από 3 διαφορετικα τηλέφωνα μετά κ μου έστειλε κ μηνύματα γιατί έφυγα;; αυτα....ΜΑΚΡΙΑ!!! καμία σχέση με τη φώτο. Είναι χοντρή της λείπουν μερικά δόντια κ γενικά όχι. Είχαμε πει να συναντηθούμε στο χώρο της κ επειδή άργησε να έρθει την είδα κάτω στην είσοδο. Μιλήσαμε κ της είπα ότι κάτι μου έτυχε κ την έκανα με σιγανα... Γλίτωσα ευτυχώς. Τρομάξα που την είδα από κοντά. Μακριαααα
φιλαράκι μου εσύ πρέπει να δουλεύεις στο εκαβ..σώζεις ζωές κυριολεκτικά κ τσέπες..!επίσης έχει 2-3 αγγελίες διαφορετικες αλλά με το ίδιο τηλ, για να μην την πάθει κάνεις. Επίσης με πήρε από 3 διαφορετικα τηλέφωνα μετά κ μου έστειλε κ μηνύματα γιατί έφυγα;; αυτα....
οριακά σώθηκε και η δικιά μουφιλαράκι μου εσύ πρέπει να δουλεύεις στο εκαβ..σώζεις ζωές κυριολεκτικά κ τσέπες..!
ΜΑΚΡΙΑ!!! καμία σχέση με τη φώτο. Είναι χοντρή της λείπουν μερικά δόντια κ γενικά όχι. Είχαμε πει να συναντηθούμε στο χώρο της κ επειδή άργησε να έρθει την είδα κάτω στην είσοδο. Μιλήσαμε κ της είπα ότι κάτι μου έτυχε κ την έκανα με σιγανα... Γλίτωσα ευτυχώς. Τρομάξα που την είδα από κοντά. Μακριαααα
οχι ακριβώς. Της έστειλα στο viber και μου απάντησε. Μου έστειλε δικές της φώτο με πρόσωπο κανονικά και λέω εδώ είμασταν πάμε. Απλά στις φώτο δεν φαίνεται το σώμα το ποσό χοντρό είναι ούτε κ η οδοντοστοιχια η οποία είναι αρκετά ημιτελης και περίεργη. Την ίδια ειδα και απλά τα πράγματα από κοντά ήταν τελείως διαφορετικα... Προφανώς δεν ψάρωσα με τη φώτο στο kanesex είναι ξεκάθαρο ότι είναι ψεύτικες. Όποιος Θέλει να δοκιμάσει ας κάνει ένα ζουμ στα δόντια και στα ούλα αν του στείλει φωτογραφια... :thubsdown:ωραίος για την ενημέρωση αλλά αν είχες κάνει ένα απλό google image search θα είχες γλυτώσει την ταλαιπωρία
έχει δοκιμάσει κανείς;;;
Καλησπέρα συναγωνιστές εχετε να προτεινετε κανενα κοράσιο με μεγάλα σιλικονάτα βυζομπαλα
Ευχαριστω