Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Το μαλλι παντως απο κομμωτηριοΔηλαδή αυτό δεν είναι αλήθεια;![]()
![]()

Το μαλλι παντως απο κομμωτηριοΔηλαδή αυτό δεν είναι αλήθεια;![]()
![]()

Ολα καλά πάω για μεταμόσχευση στο γόνατο. Αλλά έβγαλα νέες φλέβες από το πολλυ τρέξιμο... (στο πάνω κεφαλι)... Για το κάτω δε προκαμα να δω. Δεν ήσουν εκεί να λάμψεις με τη παρουσία τι να σε κάνω θα κοιμόμουν. Υ. Γ με κολάν αθλητικό ποτε θα βγεις φώτο?Καλημερα ΠαναγοΟλα καλα χτες ?
Χαχαχα... Αυτό γράφουν και οι πιο πολλοί στα σχόλια από κάτω. Δεν πιστεύω να πήγε στο ίδιο κομμωτήριο;Το μαλλι παντως απο κομμωτηριο![]()
![]()

ωωω ...με συγχωρητε...δεν ηθελα να σας προσβαλω..Οι μικροτσούτσουνοι μισούμε τη γεω-μετρία![]()

Ενδιαφερον αρθρο που επεσε στην αντιληψη μου...

Πως και απο ποια εκδοση το βρισκω . Ξερεις ?Αξίζει να διαβάσεις και ολόκληρη την αυτοβιογραφία της. Φοβερή αφήγηση...
Είχε εξαντληθεί το βιβλίο από χρόνια και πρόσφατα επανεκδόθηκε.![]()

Εκδόσεις Κάκτος...Πως και απο ποια εκδοση το βρισκω . Ξερεις ?
Καλησπερα![]()
Ευχαριστω :-*Εκδόσεις Κάκτος...

Χαιρομαι που περασες καλα <<μπομπιρα>> :-* :-* ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ (με την καλη εννοια παντα ε ? ) ;) ;)η γυναικα ειναι καυλα.
σευχαριστω Ελενα. Τα ξαναλεμε συντομα
Kαλησπερα Φιλες και φιλοι του θρεντ![]()
Απευθυνομενη σε ανθρωπους που θελουν να κλεισουν ραντεβου μαζι μου, ΘΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ, οπως εχω ξαναπει και στο παρελθον, οτι δεν κανω ραντεβου με ατομα κατω των 25 ετων.
Γιατι και πως ??
Ετσι !! ...Δεν θελω για προσωπικους λογους. Χωρις να υποτιμω βεβαια τις σεξουαλικες αναγκες των μεχρι 25, που καλλιστα μπορουν να εκτονωθουν σε αλλα κοριτσια του χωρου ) !!
Σας παρακαλω μην με φερνετε σε δυσκολη θεση .... :-

Kαλησπερα Φιλες και φιλοι του θρεντ![]()
Απευθυνομενη σε ανθρωπους που θελουν να κλεισουν ραντεβου μαζι μου, ΘΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ, οπως εχω ξαναπει και στο παρελθον, οτι δεν κανω ραντεβου με ατομα κατω των 25 ετων.
Γιατι και πως ??
Ετσι !! ...Δεν θελω για προσωπικους λογους. Χωρις να υποτιμω βεβαια τις σεξουαλικες αναγκες των μεχρι 25, που καλλιστα μπορουν να εκτονωθουν σε αλλα κοριτσια του χωρου ) !!
Σας παρακαλω μην με φερνετε σε δυσκολη θεση .... :-