brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.367
- Πόντοι
- 2.606
ναι αλλά δεν είναι τόσο εύκολες όσο ο νεροχύτηςΣωπα καημενε.. Τοσα ευμορφα κοριτσα εχει η Σαλλλλονικη![]()
ναι αλλά δεν είναι τόσο εύκολες όσο ο νεροχύτηςΣωπα καημενε.. Τοσα ευμορφα κοριτσα εχει η Σαλλλλονικη![]()
Mε προβληματιζεις με τα λεγομενα σουναι αλλά δεν είναι τόσο εύκολες όσο ο νεροχύτης
συναγωνιστη, στο ματαιο τουτο κοσμο...Mε προβληματιζεις με τα λεγομενα σουσυναγωνιστη, στο ματαιο τουτο κοσμο...
Μύστρια, ο νεροχύτης δεν χρειάζεται ούτε πρόλογο, ούτε Shark, ούτε τραπέζι στις 7 θάλασσες, ούτε τζιπάρα...... 2 λεπτά υπόθεσις είναι (και πολυ φαντασια να προσθεσω).

Μύστρια, ο νεροχύτης δεν χρειάζεται ούτε πρόλογο, ούτε Shark, ούτε τραπέζι στις 7 θάλασσες, ούτε τζιπάρα...... 2 λεπτά υπόθεσις είναι.

Το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί σου...![]()
Μη δεις άνθρωπο να πιρφορίζει, αμέσως να του την πέσεις. :S :S :S
Εσένα σου τα έχω εδώ και πολύ καιρό μαζεμένα... >![]()
Αμα του κανεις bdsmΕσένα σου τα έχω εδώ και πολύ καιρό μαζεμένα... >![]()
θελω να βλεπω please Popov ... βαλε λιγο ταξη γιατι εχουμε γινει ενα μπουρδελο εδω μεσα >Εσένα σου τα έχω εδώ και πολύ καιρό μαζεμένα... >![]()
Eβαλα αυτη την φωτο στο ινσταγκραμ και με λενε οτι τρωω τους ανδρες![]()
![]()

Γιατί ρε θειούλη, εγώ σας αγαπάω εσάς τους υπέργηρους.![]()
![]()

Κατσε να δουμε . Θα εχει ενδιαφερονβαλε λιγο ταξη γιατι εχουμε γινει ενα μπουρδελο εδω μεσα >![]()

Ο καλος μας ο Popov δεν θα αντεξει στα σθεναρα χτυπηματα του νεοτατου μαγιοφορεμενου Καλά εμείς οι υπέργηροι, δικαιολογημένα έχουμε σιελόρροια με τόσα απανωτά εγκεφαλικά που έχουμε περάσει..
Εσείς όμως τα νεούδια, δεν τρώγεστε ρε αδερφάκι. Κουβάδες και σφουγγαρίστρες χρειάζεστε...![]()

Nα μην τους μιλαω λες ?Αυτοί οι τατουαζάκηδες,κοντοπαντελονάκηδες,μουσάτοι του ινσταγκραμ δεν ξέρουν πως είναι η αράχνη και πως η ακρίδα.![]()
![]()
![]()
Κατσε να δουμε . Θα εχει ενδιαφερον
Εχω στοιχηματιζω υπερξεβρακωτου - ημιντυμενουτου Barockoyli μουΟ καλος μας ο Popov δεν θα αντεξει στα σθεναρα χτυπηματα του νεοτατου μαγιοφορεμενου
![]()
![]()
![]()
![]()

Nα μην τους μιλαω λες ?![]()