kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 47.588
- Πόντοι
- 6.256
Καλησπέρα έλενα.
Kαλησπερα αυγουλη μουΚαλησπέρα έλενα.

γδυτη γράφεις καλύτερα στο φακόKαλησπερα αυγουλη μου
Παρε κ μια φωτο που παι με τα αυγα![]()
Δεν ξεβρακωνομαι τωρα ... Κρυωνωγδυτη γράφεις καλύτερα στο φακό

....<<δικια σου εταιρεια και προμοταρε η ιδια τα προιοντα>>....χμμμ
σπονσορες δεν εχεις βρει?
τα σκουλαρικια στην προηγουμενη, το κολιε εδω , τσαντα, μινι, ολα μπορουν να διαφημιστουν απο τους σπονσορες.
ξεκινα τα τηλεφωνα σε εταιρειες με οπλο τους ακολουθους και το engagement, ετσι ωστε να αποκτησεις και ενα passive income απο ποσοστα.
στη χειροτερη κανε τη δικια σου εταιρεια και προμοταρε η ιδια τα προιοντα.
φιλικες δωρεαν συμβουλες ;)

:-* :-*Είσαι πολύ καύλα Έλενα !!
Εκει υπαρχουν θεματακια δυσκολοεπιλυτα λογω του πορνο. Ψαξε λιγο και θα καταλαβεις τι εννοω...
Πανω σ αυτο το μηκος κυματος εχω προσανατολιστει... Ισως καποια στιγμη εχουμε την ευκαιρια να τα πουμε απο πιο κοντα...σχετικα.κοιτα καποια στιγμη πρεπει να απομακρυνθεις απο αυτο το χωρο και να επιχειρησεις ( businesswoman)
Τα χρηματα δεν συγκρινονται , με οτιδηποτε βγαζεις τωρα.
ειχες πει παλιοτερα πως απο γυναικες πορνοσταρ εκτιμουσες ιδιαιτερα την sunny leone. Αντεγραψε την.
https://www.instagram.com/sunnyleone/
H εταιρεια που εχει στο bio της ειναι δικια της και παραπεμπει στο
Εκει πουλαει απο κραγιον , accessories, αρωματα με το brand της. Τα κερδη ολα δικα της.
[instagram]https://www.instagram.com/p/B2lRQ7BBk6W/
[/instagram]
Στη παραπανω φωτογραφια επισης , γραφει αναλυτικα στο πρωτο ποστ ολους τους σπονσορες, απο κει περνει και τα ποσοστα απο αλλους επιπλεον.
Η πλατφορμα που η ιδια χρησιμοποιει για το δικο της site στηριζεται στο shopify. Βρες καποιον να σου κανει το site εκει , και βαλε και καποια προιοντα
μοδας. Εισαγωγες γινονται κυριως απο Ασια και το aliexpress. Ο γνωστης του shopify θα γνωριζει και λεπτομερειες να σου πει.
Ενας διαφημιστης, που ασχολειται με μαρκετινγκ , η εχει ηδη κανει σελιδες.

Ευχαριστώ για τη ντυμένη φώτο,Kαλησπερα αυγουλη μου
Παρε κ μια φωτο που παι με τα αυγα![]()
Αρχες ΔεκεμβρίουΚαλησπέρα Έλενα,
Προβλέπεται κανένα ταξίδι Θεσσαλονίκη τώρα σύντομα;

Σωπα καημενε.. Τοσα ευμορφα κοριτσα εχει η Σαλλλλονικηθα χει μπει το σπέρμα νεροχύτη και θα χει φτάσει Αμμουλιανή μέχρι τότε
![]()