Επισκέπτης
αν ειναι ο ιδιοκτητης μου χρωσταει 10 ευρωΕλα ρε τυπε μη συγχιζεσαι. Παρε πετσετα απο το μαγαζι σου στη λιοσιων που ειναι σφραγισμενη και κουβαλα την στη φυλης μπας και βρεις καμια ιεροδουλη της προκοπης
αν ειναι ο ιδιοκτητης μου χρωσταει 10 ευρωΕλα ρε τυπε μη συγχιζεσαι. Παρε πετσετα απο το μαγαζι σου στη λιοσιων που ειναι σφραγισμενη και κουβαλα την στη φυλης μπας και βρεις καμια ιεροδουλη της προκοπης
Γιατί να μην έχει γυφτους στη Μολδαβία; Πιθανόν να είναι και Βουλγάρα.Η Ρενάτα παρουσιάζεται άλλοτε ως Ρωσίδα και άλλοτε ως Μολδαβέζα, όμως η Ρωσία και η Μολδαβία δεν έχουν γύφτους! Προφανώς, η Ρενάτα έμαθε γύφτικα όταν τους έδινε τον κώλο της στην Αμαλιάδα!
Συνεχίζουν ακάθεκτοι το προμοσιον για λιοσιων 73..εκει αυτοί το χαβά τους..
αν ειναι ο ιδιοκτητης μου χρωσταει 10 ευρω
καλησπερα παιδια..Η Ρενατα ειναι καπου τωρα και σε ποια βαρδια; Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει..Ευχαριστω πολυ!Η Ρενάτα αν και είναι ξανθιά δεν είναι ούτε Ρωσίδα ούτε Μολδαβέζα!
Και στην Ελλάδα έχει πολλούς γύφτους αλλά γύφτικα δεν μιλάνε οι Ελληνίδες εκτός και αν έχουν στα νιάτα τους γκόμενο γύφτο!
Η Ρενάτα είναι στην απογευματινή βάρδια και συνήθως βρίσκεται στο Φυλής 66 δεξιάκαλησπερα παιδια..Η Ρενατα ειναι καπου τωρα και σε ποια βαρδια; Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει..Ευχαριστω πολυ!
ευχαριστω πολυ φιλε μου!Η Ρενάτα είναι στην απογευματινή βάρδια και συνήθως βρίσκεται στο Φυλής 66 δεξιά
όχι εγώ ξέρω που δουλεύει η Ελένη η ακαποτη από αλκιβιαδου , δουλεύει στο δίδυμου 20 τα πρωινά αλλά και απόγευμα συνεχίζει με έναν Τσάτσο με όνομα Θανάση με μαλλί φούντο το τύπου Στάθη ψάλτη όπου ο τύπος είναι τόσο ενοχικος ...όσο δεν φαντάζεσαι .. μάλιστα λέει σούπερ σπέσιαλ φουλ προγραμμα και σκιβη το κεφάλι κάτω.... η δουλειά δρν είναι ντροπή καμία δουλειά φυσικά αλλά να την κανείς σωστά....ας βάλει μια ταμπέλα από έξω καλύτερα και να γράψει βλάπτει σοβαρά την υγεία μπαίνετε μερική σας ευθύνη και τέλος !!! Τα γράφω αυτά γιατί αποφάσισα να είμαι σωστός απέναντι στον εαυτό μου και στις σωστές κοπέλες που πηγαινο όποτε δεν έχω ανάγκη να κάνω καμία συγκάληψη και σε τίποτε !!!!
Θες να είσαι λιγάκι πιο ξεκάθαρος ;;
ξεκάθαρα τα είπα ..Θες να είσαι λιγάκι πιο ξεκάθαρος ;;
Ο τύπος απλώς αφήνει υπόνοιες, για την καθαριότητα της κοπέλας και για το πόσο μπορεί να είναι επικίνδυνη για τον πελάτη. Το οποίο, κατά τα λεγόμενα του τύπου, είναι γνωστό στην υπηρεσία, που είναι αποτέλεσμα της ενοχικής συμπεριφοράς του τσάτσου. Περισσότερο για κακοήθεια μου μοιάζει το σχόλιο, παρά για κάτι άλλο… Αναφέρω την άποψη μου, διότι, δεν έχω άποψη από το συγκεκριμένο μαγαζί, ούτε από την κοπέλα!!
όχι εγώ ξέρω που δουλεύει η Ελένη η ακαποτη από αλκιβιαδου , δουλεύει στο δίδυμου 20 τα πρωινά αλλά και απόγευμα συνεχίζει με έναν Τσάτσο με όνομα Θανάση με μαλλί φούντο το τύπου Στάθη ψάλτη όπου ο τύπος είναι τόσο ενοχικος ...όσο δεν φαντάζεσαι .. μάλιστα λέει σούπερ σπέσιαλ φουλ προγραμμα και σκιβη το κεφάλι κάτω.... η δουλειά δρν είναι ντροπή καμία δουλειά φυσικά αλλά να την κανείς σωστά....ας βάλει μια ταμπέλα από έξω καλύτερα και να γράψει βλάπτει σοβαρά την υγεία μπαίνετε μερική σας ευθύνη και τέλος !!! Τα γράφω αυτά γιατί αποφάσισα να είμαι σωστός απέναντι στον εαυτό μου και στις σωστές κοπέλες που πηγαινο όποτε δεν έχω ανάγκη να κάνω καμία συγκάληψη και σε τίποτε !!!!
πες τύπε μου για το καλό όλων !!Δυστυχώς οι υπόνοιες του ίσως είναι βάσιμες γιατί έχω και γω να αναφέρω παραδείγματα που με παραξένεψαν..
5/9/19 η εγγραφή σου ..Θανασάκη παρτο αλλιώς ..Ο τύπος απλώς αφήνει υπόνοιες, για την καθαριότητα της κοπέλας και για το πόσο μπορεί να είναι επικίνδυνη για τον πελάτη. Το οποίο, κατά τα λεγόμενα του τύπου, είναι γνωστό στην υπηρεσία, που είναι αποτέλεσμα της ενοχικής συμπεριφοράς του τσάτσου. Περισσότερο για κακοήθεια μου μοιάζει το σχόλιο, παρά για κάτι άλλο… Αναφέρω την άποψη μου, διότι, δεν έχω άποψη από το συγκεκριμένο μαγαζί, ούτε από την κοπέλα!!
Με κέρασε φόβο και τρόμο ....σε κερασε κανα παρασημο τυπε ?
5/9/19 η εγγραφή σου ..Θανασάκη παρτο αλλιώς ..