η εμπειρία μαζί σου με το τυρογαριδακι σου τον 2 εκατοστών ήταν ανεπανάληπτη...μπορείς να πας πάλι κακομοίρη να κάνεις ότι έκανες όλο το καλοκαίρι ,δηλαδή αλλα ξεκολιες με τον piker όπως μόνο εσύ ξέρεις :-*αλβανε κροσορουφιανε βλεπω ολο τον αυγουστο τον εβγαλες εδω μεσα παιρνοντας πιπες στον στουκα..
εφαγες τετοιο σουφρετογαμησι απο εμενα που σου εμεινε χαραγμενο ..βαθεια ............
πηγαινε τωρα να ξαναπαρακαλεσεις τον στεκα να κανει πιο πολλους ομιλους βλακακο ...
αλβανακο χαζουλη κροσορουφιανουλη ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 961K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
αλβανε κροσορουφιανε και ο πικερ σε γαμαει και πολλοι αλλοι ..η εμπειρία μαζί σου με το τυρογαριδακι σου τον 2 εκατοστών ήταν ανεπανάληπτη...μπορείς να πας πάλι κακομοίρη να κάνεις ότι έκανες όλο το καλοκαίρι ,δηλαδή αλλα ξεκολιες με τον piker όπως μόνο εσύ ξέρεις :-*
το μεγαλυτερο γαμησι στο εχω ριξει ΕΓΩ ομως ... και ακομα το θυμασαι ...
θα φας και αλλο γαμησακι ομως δε θα μεινεις ετσι ...
Αντε ρε ναυάγιο ..γιατι δεν ήρθες στην Παράλια Κινέτα οταν σε καλέσαμε ,επερνες πίπες..αλβανε κροσορουφιανε και ο πικερ σε γαμαει και πολλοι αλλοι ..
το μεγαλυτερο γαμησι στο εχω ριξει ΕΓΩ ομως ... και ακομα το θυμασαι ...
θα φας και αλλο γαμησακι ομως δε θα μεινεις ετσι ...

καλως τον συνταξιουχο της ολυμπιακης που εφτυσε σκατενιες ποδιες για να παρει ενα μεροκαματο ..Τι να γαμήσεις εσύ ρε ψωλοκομένο γίδι που σου'χουν κάνει τον πάτο οι αράπηδες σαν την πλατεία Συντάγματος.
σε λιγο καιρο που θα πεθανεις και θα βρεις τους υπολοιπους πασοκους στον ταφο θα ηρεμησουμε απο εσενα .
εσυ προσωπικα εχεις να κανεις μπανιο σε παραλια πολυ πριν μας κουβαληθεις απο την αλβανια ...Αντε ρε ναυάγιο ..γιατι δεν ήρθες στην Παράλια Κινέτα οταν σε καλέσαμε ,επερνες πίπες..![]()
![]()
Γουστάρει άλλα αγοράκια ,όλο το καλοκαίρι με τον piker ήταν και επερνε ο ένας τον κώλο του αλλουΤι να γαμήσεις εσύ ρε ψωλοκομένο γίδι που σου'χουν κάνει τον πάτο οι αράπηδες σαν την πλατεία Συντάγματος.
αλβανος .. συριζαιος και κροσορουφιανος ... αυτοκτονα καλυτερα ..Γουστάρει άλλα αγοράκια ,όλο το καλοκαίρι με τον piker ήταν και επερνε ο ένας τον κώλο του αλλου![]()
Κλαψε ναυαγιο κλαψεεεε οπως ξερεις μονο εσυ πουστρακι... :-*εσυ προσωπικα εχεις να κανεις μπανιο σε παραλια πολυ πριν μας κουβαληθεις απο την αλβανια ...
προς το παρον ..εσυ κλαις σε διαφορα θρεντ ....Κλαψε ναυαγιο κλαψεεεε οπως ξερεις μονο εσυ πουστρακι... :-*
θα σε γλεντησω λιγο ακομα βλακα αλβανιαρη ...
τρικυμια εν κρανιο ...Κοίτα να μην πάθεις εσύ τίποτα από το πολύ πάκικο ψωλόζουμο που ρουφάς κάθε μέρα μωρή χρυσαυγίτικη χαρχάλω κι'άσε τους υπόλοιπους.
πηγαινε και κλαψε διπλα στο ταφο του ανδρεα και ξαπλωσε να τα τεζαρεις να ησυχάσουμε.
τι γλεντήσεις ρε κακομοίρη..που είχες να εμφανιστείς πάνω απο 2 μήνες και μολις έγραψα εν ποστ για σένα βγήκες απο την σπήλια σου ..γιατι φοβοσουν σαν κότα που εισαι τον διαγωνισμό MR.MALAKAS ..άλλα στο ειπα ούτε το γαμήσι από τον Αχμετ θα γλυτώσεις ούτε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό ..μπορείς τώρα ναυάγιο να πας να ξανά κρυφτής κοταααααπρος το παρον ..εσυ κλαις σε διαφορα θρεντ ....
θα σε γλεντησω λιγο ακομα βλακα αλβανιαρη ...
ΝΑΥΑΓΙΟ εισαι που δεν εχεις να κανεις τιποτα στη ζωη σου και καθεσαι εδω μπας και γλειψεις τιποτα......τι γλεντήσεις ρε κακομοίρη..που είχες να εμφανιστείς πάνω απο 2 μήνες και μολις έγραψα εν ποστ για σένα βγήκες απο την σπήλια σου ..γιατι φοβοσουν σαν κότα που εισαι τον διαγωνισμό MR.MALAKAS ..άλλα στο ειπα ούτε το γαμήσι από τον Αχμετ θα γλυτώσεις ούτε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό ..μπορείς τώρα ναυάγιο να πας να ξανά κρυφτής κοτααααα
ηρθες απο την αλβανια και βρωμαγε το χνωτο σου απο τη πεινα ρε βλακεντιε ... ΠΟΝΤΙΚΙΑ ετρωγες στο ελμπασαν παλιο ξεφτιλα ...
σα μουσουλμανος που εισαι εχεις εφεση ....στον καθε ....αχμετ φυσικα ....
αλβανε κροσορουφιανε τι χαμπαρια ;;
σαν αδερφη βριζεις ...Κοίτα το δικό σου κρανίο μωρή ναζιστική τσαπερδόνα που από τα πολλά πουτσοσκάμπιλα σου'χει σαλέψει.

πηγαινε να πεθανεις με τα αλλα πασοκικα αποβλητα...
τελικά ρε ναυάγιο τι ειμαι αλαβανος ,μουσουλμανος...χαχαχαΝΑΥΑΓΙΟ εισαι που δεν εχεις να κανεις τιποτα στη ζωη σου και καθεσαι εδω μπας και γλειψεις τιποτα......
ηρθες απο την αλβανια και βρωμαγε τοχνωτο σου απο τη πεινα ρε βλακεντιε ... ΠΟΝΤΙΚΙΑ ετρωγες στο ελμπασαν παλιο ξεφτιλα ...
σα μουσουλμανος που εισαι εχεις εφεση ....στον καθε ....αχμετ φυσικα ....
αλβανε κροσορουφιανε τι χαμπαρια ;;
οταν σε καλεσαμε στην παραλια κινετας που ησουν παλιο κότα ..επερνες τσιμπούκια.. :-* αν ψαχνεις αντρικη ...συντροφια ..βολεψου με τον αχμετ ... ρε αλβανε ..τελικά ρε ναυάγιο τι ειμαι αλαβανος ,μουσουλμανος...χαχαχαοταν σε καλεσαμε στην παραλια κινετας που ησουν παλιο κότα ..επερνες τσιμπούκια.. :-*
αλβανουλη .... ε αλβανουλη ; ; ; ;
πολεμιστη του πληκτρολογιου αλβανοκροσορουφιανουλη...
βαρετος πασοκος .... σα ξυνισμενη μπυρα.... σε παραδιδω στον λακη..Κι'εσύ σαν αδερφή γαμιέσαι μωρή κωλοξεσκισμένη σουρτούκω.
εσυ έχεις δηλώσει οτι σου αρέσουν η ψωλέςαν ψαχνεις αντρικη ...συντροφια ..βολεψου με τον αχμετ ... ρε αλβανε ..
αλβανουλη .... ε αλβανουλη ; ; ; ;
πολεμιστη του πληκτρολογιου αλβανοκροσορουφιανουλη...![]()
...ο Αχμετ ηθελε πολύ να σε γνωρίσει ...
άλλα φενεται είχες ψωλή στον κώλο οταν επερνες πιπα στο αγαπητικο σου piker εσυ έχεις δηλώσει οτι σου αρέσουν η ψωλές...ο Αχμετ ηθελε πολύ να σε γνωρίσει ...
άλλα φενεται είχες ψωλή στον κώλο οταν επερνες πιπα στο αγαπητικο σου piker
![]()
μπα ... εσυ τρως ψωλες και μαλιστα εχεις φαει για τα καλα τη
δικη μου ... ;) ;) ;)
αλβανουλη πλυνε τον βρωμοκωλο σου και μαθε για το ...σαπουνι .. θα τρως εγγυημενο γαμησι απο εδω και τωρα....
Αφου δεν έχουμε γνωριστη ..οταν σε κάλεσα δεν ήρθες ..βλέπεις και όνειραμπα ... εσυ τρως ψωλες και μαλιστα εχεις φαει για τα καλα τη
δικη μου ... ;) ;) ;)
αλβανουλη πλυνε τον βρωμοκωλο σου και μαθε για το ...σαπουνι .. θα τρως εγγυημενο γαμησι απο εδω και τωρα....
δεν ειναι τίποτα συνεχεισε τα φάρμακα σου ...γιατι εχω γίνει όπως φαίνεται ο εφιάλτης σου ..θα σε πηγαίνω πίπα κώλο χωρίς ανάσα ..παλιό πουστρακι ... :-*Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 185
- Εμφανίσεις
- 42K