barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.527
- Πόντοι
- 5.506
Kαλησπερα :-* :-* :-*
Μην του απαντας αυτουνου, ειναι φαντασμα. Τα εχει τιναξει ο γεροσατυρος και δεν το ξερει.
4 χερια σε ΟκταποντοΚαι κάτι φωτό που κυκλοφορούν, μέ τέσσερα χέρια πάνω στο οκτάποντο του αδελφού σας, είναι μοντάζ;

ΖombieΜην του απαντας αυτουνου, ειναι φαντασμα. Τα εχει τιναξει ο γεροσατυρος και δεν το ξερει.
] στο νήμα μας...Απογευματιατικα ? Το βραδυ after hour τρωγεται αυτοςΚαλησπέρα, κυρία.
Τι να κάνω; Χθες το απόγευμα ορεγόντουσαν πατσά [!!!] στο νήμα μας...
Δεν προκαμα να δω τι γραφουνΤα ΜΜΕ και οι φυλλάδες γράφουν για το καστιγκ να προσθέσω. Βέβαια με ξεπερνά ο τρόπος που τα γράφουν αλλά οκ
Απογευματιατικα ? Το βραδυ after hour τρωγεται αυτος![]()
[size=20pt]Η Δημοκρατία του νήματος είναι βολφραστραλή, φλασκοράπτυστη και τριφθετράινη. Πηγάζει από το σφυροσίκων, φρηνιγκικό και κεωμένο σύστημα που οδηγεί τα μέλη μας στην πυρονδρεία και αντιφρωβολούσα μήνιν του φυριφτυντή, σπηλλιχτιχέοπος και μαγγαλόρυγχου όχλου![/size]
Ε γι αυτο μαλλον . Μπερδευτηκαν λιγοΤους ωμίλησα περί της Δημοκρατίας που επικρατεί στο νήμα μας και αυτοί αντί να χορτάσουν από το Πνεύμα το έριξαν στην Ύλη ...

μας λένε ανέργους χάχαχαχαχα πάρε εσπρέσο και δες gazetta κτλ. Ελάτε δημοσιογραφακια να σας πούμε αν έχουμε φράγκα ασχετοιΔεν προκαμα να δω τι γραφουν
Ακου . Καλο θα ηταν να μην συζητηθει ολο αυτο, σ αυτο νημα .. Θα μπορουσες να ανοιξεις καποιο μ αυτο το θεμα. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ .μας λένε ανέργους χάχαχαχαχα πάρε εσπρέσο και δες gazetta κτλ. Ελάτε δημοσιογραφακια να σας πούμε αν έχουμε φράγκα ασχετοι
οχι καλε ποιος μπερδευτικε ;;;Ε γι αυτο μαλλον . Μπερδευτηκαν λιγο
Και εκεινο το φυριφτυντή τι το θελεςΜπερδευεις τον αναγνωστη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ανοίχτηκε άλλο οκ και σορρυΑκου . Καλο θα ηταν να μην συζητηθει ολο αυτο, σ αυτο νημα .. Θα μπορουσες να ανοιξεις καποιο μ αυτο το θεμα. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ .
ανοίχτηκε άλλο οκ και σορρυ
Ψεύδονται Έλενα μην τους ακούς4 χερια σε Οκταποντο![]()
![]()
Εχω κατι πληροφοριες, αλλα κ προσωπικα βιωματα που δεν μπορουν να σε διαψευσουνΨεύδονται Έλενα μην τους ακούς
Ψεύδονται Έλενα μην τους ακούς
θες να πεις πως ένας εκ των blizardeye ή the saint χρειάζονται 4 χέρια για να καλυφθεί το 8ποντό τους?Εχω κατι πληροφοριες, αλλα κ προσωπικα βιωματα που δεν μπορουν να σε διαψευσουνΕιμαι σε φαση διασταυρωσης εγκυροτητας τους (ως προς τα βιωματα μου, μηπως τα εβλεπα διπλα
απο την ηδονη) ..
![]()
Οι ερευνες συνεχιζονται...

Εχω κατι πληροφοριες, αλλα κ προσωπικα βιωματα που δεν μπορουν να σε διαψευσουνΕιμαι σε φαση διασταυρωσης εγκυροτητας τους (ως προς τα βιωματα μου, μηπως τα εβλεπα διπλα
απο την ηδονη) ..
![]()
Οι ερευνες συνεχιζονται...