brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.418
- Πόντοι
- 2.606
νομίζω η υπόθεση πάει για φιλικό διακανονισμό εξωδικαστικόεχει κανει ενσταση![]()
νομίζω η υπόθεση πάει για φιλικό διακανονισμό εξωδικαστικόεχει κανει ενσταση![]()
πως και δεν ανέβηκε πάνω στο εδώλιο να αυτοκτονησει ο χασοδικης άκου εκεί παππούς![]()
εχει κανει ενσταση![]()
μεταφραση-μεταγλωτισμοςΠαυλίνα!
Αν δεν σου αρέσει η παρτούζα με Άλεξ και Μουνοβαγόνη, το αλλάζουμε.
Να σε σκίσουμε, εγώ, ο Μπράμπος, και ο Τσεκούρας. Θα το γράψουμε και σε βίντεο. Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Βασιλόφλουρος, και την μουσική υπόκρουση ο Τζιμιμής.![]()

αγριοκατσικο 800 κιλα πρωτη φορα βλεπωΣωστα θελω να ειμαι ελευθερη και να κανω οτι μου καπνισει..
αγριοκατσικο ηθελε..αγριοκατσικο πηρε!
εσυ τωρα γιατι θιχτηκες..ειναι γνωστο οτι εισαι λαπας δεν το ακους πρωτη φορα απο μενα..
παιδιά δεν γίνεται να κάνουμε μια μικρή αλλαγή στο σενάριο να γαμησετε εσείς κι εγώ να κάνω τα ηχητικά εφέ ;Παυλίνα!
Να σε σκίσουμε, εγώ, ο Μπράμπος, και ο Τσεκούρας. Θα το γράψουμε και σε βίντεο. Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Βασιλόφλουρος, και την μουσική υπόκρουση ο Τζιμιμής.![]()
θα φωναζεις "ωχ παναγια μου"?παιδιά δεν γίνεται να κάνουμε μια μικρή αλλαγή στο σενάριο να γαμησετε εσείς κι εγώ να κάνω τα ηχητικά εφέ ;![]()
Παυλίνα!

παιδιά δεν γίνεται να κάνουμε μια μικρή αλλαγή στο σενάριο να γαμησετε εσείς κι εγώ να κάνω τα ηχητικά εφέ ;![]()
τι να σκισεις ρε σαψαλη εσυ με το ενα ποδι στον ταφο :S :S
το πολυ να φας κανα κωλοδαχτυλο απο καμια αλβανιδα. :S
ασε τη χοντρη ειναι για χοντες πουτσες σαν τη δικη μου![]()
![]()

τι να σκισεις ρε σαψαλη εσυ με το ενα ποδι στον ταφο :S :S
το πολυ να φας κανα κωλοδαχτυλο απο καμια αλβανιδα. :S
ασε τη χοντρη ειναι για χοντες πουτσες σαν τη δικη μου![]()
![]()
παιδιά δεν γίνεται να κάνουμε μια μικρή αλλαγή στο σενάριο να γαμησετε εσείς κι εγώ να κάνω τα ηχητικά εφέ ;![]()
τζιμημη κάτσε κατ απ' τη μπάραΑλλάξτε θέσεις με το Τζιμημή.![]()
Εχω μπερδευτει.Τελικα ειναι ανδρας πουστης,γυναικα μπαζο και χονδρη,τρολ,τι ειναι;![]()
οι υπόλοιποι ποιοι θα είναι τυπε το προσωπικό της Πρίνου ;Εγώ θα κάνω το κοινό στις εξέδρες...
Εγώ θα κάνω το κοινό στις εξέδρες...
Παυλίνα!