με ρωτησε κυπριος αν κανει το κιεβ για αυτον και ειπα οχι.
αυτος θα μπει στην κατηγορια μεμετια και πακιδες.
ειπαμε εγω δεν θα εχω αντιπαλο γιατι ειμαι σε αλλη κατηγορια
και θα θεωρουμε ντοπιος εκει.ξεφευγω απο τους ασχετους τοσο στην
γλωσα,διαθεση ρευστου,εμπειριας και το πως να κινηθω και να κυνηγησω.
οι αλλοι θα ταιζουν τισ χαζοβιολες που εβαλε ο κμαν με τα μεμετια
που ολη μερα την βγαζουν χρισατικ στα παγκακια να γελανε με τα χαλια
αυτων που λυσανε για αυτες.
πολλοι κυπριοι που αποθαρυνα αν τους δειτε εμφανισιακα μπενουν στην κατηγορια μεμετια
κατι που τους κανει αυτοματα εκτος παιχνιδιου.
αυτες που πριν 20 χρονια ταιζα και εφευγαν τις γαμουσαν χαλια ουκρανοι για χεσιμο τελειος.
αλλα τοτε δεν εμπενα στην διαδικασια να πω για σπονσορινκ αμεσα.
περιμενα οπεια απο αυτες μου κατσει να τις κανω δωρακια.αν το προτεινα απο την αρχη θα ειχα
χιλιαδες αλλες γαμησει.τοτε ημουν καλυτερα οικονομικα απο τωρα αλλα πιστευοντας οτι ειμαι
υπερανω σε ολα απο τους ουκρανους δεν ειχα καταλαβει την δυναμη που ειχα στα χερια μου.
αυτες δεν ζητουσαν τοτε απευθειας λεφτα και δεν επερνα τα μυνηματα γρηγορα.
πιστευα μονο με την εμφανιση θα της γαμουσα ολες και απορουσα τι κανω λαθος και αυτες που ταιζα
γαμιωνταν με γυφτους που ακομα εμεναν μεχρι και σε χοστελ η απο αλλες πολεις και εμεναν 2-3 μερες στο μετρο!θυμαμε 2 φιλες ενιαρακια 15 ετων το 2008 μαζι μου ετρωγαν και εφευγαν ενω τις παρτουζαρε
ενας γυφτος που ηξερα τελειος αφραγγος και χαλιας που εμενε σε χοστελ η στον δρομο!
τις ιδιες γαμησε και ενας μπαρμαν στο γιδροπαρκ.αυτες ερχωνταν βολτα αλλα κολυονταν να ερθουν σπιτι.
αν τους ελεγα τωτε 1000 γριβνα με το γριβνα 8-10 θα της εσκισα 10 μερες!
να προσφερω αμεσα κασερι το αρχισα τα τελευτεα 7 χρονια οδυσσο.κιεβ ποτε!
αυτος θα μπει στην κατηγορια μεμετια και πακιδες.
ειπαμε εγω δεν θα εχω αντιπαλο γιατι ειμαι σε αλλη κατηγορια
και θα θεωρουμε ντοπιος εκει.ξεφευγω απο τους ασχετους τοσο στην
γλωσα,διαθεση ρευστου,εμπειριας και το πως να κινηθω και να κυνηγησω.
οι αλλοι θα ταιζουν τισ χαζοβιολες που εβαλε ο κμαν με τα μεμετια
που ολη μερα την βγαζουν χρισατικ στα παγκακια να γελανε με τα χαλια
αυτων που λυσανε για αυτες.
πολλοι κυπριοι που αποθαρυνα αν τους δειτε εμφανισιακα μπενουν στην κατηγορια μεμετια
κατι που τους κανει αυτοματα εκτος παιχνιδιου.
αυτες που πριν 20 χρονια ταιζα και εφευγαν τις γαμουσαν χαλια ουκρανοι για χεσιμο τελειος.
αλλα τοτε δεν εμπενα στην διαδικασια να πω για σπονσορινκ αμεσα.
περιμενα οπεια απο αυτες μου κατσει να τις κανω δωρακια.αν το προτεινα απο την αρχη θα ειχα
χιλιαδες αλλες γαμησει.τοτε ημουν καλυτερα οικονομικα απο τωρα αλλα πιστευοντας οτι ειμαι
υπερανω σε ολα απο τους ουκρανους δεν ειχα καταλαβει την δυναμη που ειχα στα χερια μου.
αυτες δεν ζητουσαν τοτε απευθειας λεφτα και δεν επερνα τα μυνηματα γρηγορα.
πιστευα μονο με την εμφανιση θα της γαμουσα ολες και απορουσα τι κανω λαθος και αυτες που ταιζα
γαμιωνταν με γυφτους που ακομα εμεναν μεχρι και σε χοστελ η απο αλλες πολεις και εμεναν 2-3 μερες στο μετρο!θυμαμε 2 φιλες ενιαρακια 15 ετων το 2008 μαζι μου ετρωγαν και εφευγαν ενω τις παρτουζαρε
ενας γυφτος που ηξερα τελειος αφραγγος και χαλιας που εμενε σε χοστελ η στον δρομο!
τις ιδιες γαμησε και ενας μπαρμαν στο γιδροπαρκ.αυτες ερχωνταν βολτα αλλα κολυονταν να ερθουν σπιτι.
αν τους ελεγα τωτε 1000 γριβνα με το γριβνα 8-10 θα της εσκισα 10 μερες!
να προσφερω αμεσα κασερι το αρχισα τα τελευτεα 7 χρονια οδυσσο.κιεβ ποτε!