kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42.083
- Πόντοι
- 6.256
Έκανες τη μετάφραση?
Πες και μας
Έκανες τη μετάφραση?
Οχι.. Να πας να ανοιξεις κανα βιβλιο, που ολο με τους τεντυμποιδες γυρνας και πινετε μπυρες κ τρωτε αυγα (κοκκινα)Έκανες τη μετάφραση?
Πες και μας
ωραιος οριζοντας!Καλησπερα![]()
(επαρκως ενδεδυμενη)
.. μαλωνειοκοντολαγνος... >![]()
...σε εχω δειι καπου καπου σε ξερω..Καλησπερα![]()
(επαρκως ενδεδυμενη)
Καλησπερα![]()
(επαρκως ενδεδυμενη)
;)...σε εχω δειι καπου καπου σε ξερω..
τα ματια σου αυτα ..μου ειναι τοσο γνωστα
...που λεει και Πασχαλης(στιγμιαιο λαθος)
Παει η Πατρα... ΤελειωσεΈλενα, Πάτρα είσαι; αν ναι ως πότε θα κάτσεις;
Λες ς?Θα ζεσταθείς με τόσα ρούχα
Ουαουυυυ.. Ψαρουκλααα![]()
..
..αγαπητή κλεούσα ύπαρξη...δες τί θα σε ταίσω σήμερα..
....
Λες ς?![]()
μαθαινουμε και αρχαια εδω μεσα θα μας χρειαστουν για τις εξετασες ειναι ακρως εποικοδομητικο το φορουμ ποικιλοτροπως σε λιγο θα γραφουμε και συνταγες μαγειρικης γιατι ο ερωτας περναει απο το στομαχιΟχι.. Να πας να ανοιξεις κανα βιβλιο, που ολο με τους τεντυμποιδες γυρνας και πινετε μπυρες κ τρωτε αυγα (κοκκινα)![]()
κανα t bone απο black angus ψηνεται εκει πανω η ολο ψαρια;Ουαουυυυ.. Ψαρουκλααα![]()
Για να φτιαξουν τα τ- bonia καινε τα δάση στον αμαζονιο να βοσκισουν τα γελαδια.. Γι αυτο βολεψου με κανα ψαρακι απο αιγαιοκανα t bone απο black angus ψηνεται εκει πανω η ολο ψαρια;![]()
![]()
Υπαρχει ενα θεμα με τα πμ σου.. Δες τι λαθος εχεις κανει με το προφιλ σουΕλενα; Θεσσαλονικη πως θα μπορεσουμε να σε δουμε;
μου αρεσει που εισαι οικολογα.γενικως πολλα φτιαχνονται στον αμαζονιο....Για να φτιαξουν τα τ- bonia καινε τα δάση στον αμαζονιο να βοσκισουν τα γελαδια.. Γι αυτο βολεψου με κανα ψαρακι απο αιγαιο![]()