stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.715
- Πόντοι
- 566
ειναι σε αποστολη ο υπερκατασκοπος τον 5 ηπειρων![]()
![]()
Έκανε μια εμφάνιση λίγων ημερών, καβατζάρισε την 1η θέση και ξεκουράζεται περιμένοντας την φάση των ομίλων!!!
ειναι σε αποστολη ο υπερκατασκοπος τον 5 ηπειρων![]()
![]()
ee ανησυχείΓυρισε ο ΥΠΕΡμαλακας των μαλακων;

ee ανησυχείβλεπει οτι ο ανταγωνισμος φετος ειναι πιο μεγαλος
![]()
και φοβαται μην του παρουν την θεση
![]()
![]()
εγω εχω αποσυρει την στηριξη μου παντως την εδωσα αλλουΤετοιοι μαλακες δε βγαινουν καθε μερα.

Τετοιοι μαλακες δε βγαινουν καθε μερα.
Πάτησε χορτάρι ο Μέσσι της ΜαλακίαςΓυρισε ο ΥΠΕΡμαλακας των μαλακων;

και δεν ξερω τι να απαντησω

πολυ φοβαμαι οτι εχει ρευμανεα προφιλ με ρωτανε γιατι βγαινει καθε χρονο τοσο ευκολα
και δεν ξερω τι να απαντησω
![]()
![]()
![]()
για να μην κανω σπαμ ειδα μια τεραστια θεοχονρτη που ανεβασε ο αλεξ στα πολιτικα
για να πω την αμαρτια μου γαμησα και εγω μια τετοια αυτο το καλοκαιρι οχι τοσο σαν αυτη στη φωτο αλλα χοντρη με βυζο τεραστιο
αφου στο ιεραποστολικο επεφτα πανω της στη κοιλια της και ισορροπουσα
οταν ανεβαινε απο πανω γιατι το εκανε γαμιοταν καλα η ατιμη αν και εβαζε λιγο δυναμη και λεω τωρα θα μου τον σπασει
τοσα χρονια πρωτη φορα γαμησα τοσο χοντρη ευτυχως ηταν πιτσιρικα στα 23 και γι αυτο το εκανα
![]()

αυτο δεν το ειχα διαβασειΘα τους ξεκινήσεις με μικρές μαλακίες του βανάκια για να μην τρομάξουν τύπε...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο τυπος δικαιως κατεχει τον τιτλο

αυτο δεν το ειχα διαβασει![]()
ο τυπος δικαιως κατεχει τον τιτλο
![]()
![]()
![]()
![]()
της μουφα α.ε.
του μπου.com

χαχαΞεπετάγονται πολλοί παίκτες φέτος.... Ο alex71 θα γαμαγε την παρακάτω.... φάλαινα!!!![]()
![]()
![]()
Ξεπετάγονται πολλοί παίκτες φέτος.... Ο alex71 θα γαμαγε την παρακάτω.... φάλαινα!!!![]()
![]()
![]()

Γιατί ρε τύπε; Η Ντούβλη καλύτερη είναι; :S
ΥΠΕΡΜΑΓΕΙΑΞεπετάγονται πολλοί παίκτες φέτος.... Ο alex71 θα γαμαγε την παρακάτω.... φάλαινα!!!![]()
![]()
![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ
!!!!!!!!