MILFHUNDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
Καινούριο φρουτάκι στον πεόκηπο?
Εχει κανεις γνώση?
Εχει κανεις γνώση?
Ευχαριστώ φίλε. Να είσαι (και να είναι) καλά!Λοιπον στα γρηγορα τυπε η κοπελα εχει σταματησει πολλα χρονια ...το εκανε λογω μεγαληs αναγκηs για κανα χρονο και κατι με το που βρηκε αλλη δουλεια σταματησε αμεσα ....και πλεον δεν εχει καμμια σχεση με το αθλημα (και δεν εχει παντρευτει ουτε εχει καποιον να τα τρωει) και το τελευταιο δεν ειναι πια στην Ελλαδα ....εχει φυγει και μαλιστα η δουλεια τηs ειναι care assistant σε πολη τηs ευρωπηs ...αυτα και ελπιζω να σε καλυψα .... ;) ;)![]()
Ποια εννοείς?
Ρε μάγκες τι ξέρουμε για την κυρία,γιατί εμένα μου θυμίζει μια ψιλοδιασημη που είναι instagram model!!!
Ποια εννοείς?
Μάγκες τι προτείνετε Αντριάννα η μαρινα60?
ρωτα στην θεσ/νικη ;) εδω ειναι αθηνα παιχτηκαλησπέρα παιδια...γνωρίζετε τιποτα για την ελενα..ισχυουν φωτο και αυτά που λεει?

Τηλέφωνο ξέχασες να βάλειΕχει εικονα κανεις εδω τι παιζει??
Τηλέφωνο ξέχασες να βάλεις, επίσης η φώτο είναι από τον κουρσάρο........................
Συνέχεια προηγούμενου...από εκεί και πέρα αρχίζουν τα +20( + 20 φιλιά, + 20 πίπα ακάπωτη + 20 δεύτερη εκτόνωση) και ότι νέος στο σπορ και φιλότιμος(Μαλ...ας) η σωστή έκφραση ενέδωσα και πλέρωσα. Από θέμα καθαριότητας πάντως μοσχομυριστό το κορίτσι. Εννοείται πως για cim,cif ούτε κουβέντα.
Παίδες ότι και να πείτε σας δίνω δίκιο. Κάποιους όμως έσωσα ελπίζω...Είναι αυτό που λένε οτι το κάτω κεφάλι μεγαλώνει, μεγαλώνει, μεγαλώνει και τρώει το πάνω!!
Να πω πως μου φάνηκαν αληθινές οι φωτό αλλά έπρεπε να ρωτήσω πρώτα. Υπη4ξε προηγούμενη συζήτηση μέσω viber...Δίδαγμα "Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις"Γραφείο είναι παίχτη.επρεπε πριν την δεις να τσεκαρεις τις φωτος(ψεύτικες).γι'αυτό και σου άρχισε τα +++++++
Παντως εισαι ειλικρινής και σ ευχριστουμε ολοι.Να πω πως μου φάνηκαν αληθινές οι φωτό αλλά έπρεπε να ρωτήσω πρώτα. Υπη4ξε προηγούμενη συζήτηση μέσω viber...Δίδαγμα "Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις"