Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Φιλε εχω κανει 2 προτασεις την λιλυ για σεξ μου ειπε δεν κατι τετοια πρεπει να ηταν κ λιγο φτιαγμενη εκεινη την ημερα δλδ στ 100 ειχε τα παντα ολα κ εαν ναι ποση ωρα καθησε μαζι σου...Προσωπικά αν στο μεγάλο πριβέ δεν περιλαμβάνεται καβάλημα δεν ενδίδω.Το θεωρώ Must!Eλεος 100 ευρόπουλα είναι αυτά μη μας περνάνε για κορόϊδα!100 ευρώ για μια πίπα είναι κακό ντιλ όπως και να το δείς..Προσωπικά μου χει τύχει πάντως η ίδια κοπέλα να μου πει ότι δεν κάνει τίποτα στο πριβέ το μεγάλο και μια βδομάδα μετά(θες ήταν πιωμένη,θες ήταν καβλωμένη,θες την είδε αλλιώς) ξηγήθηκε πριβεδάκι σπέσιαλ με τα πάντα όλα![]()
Από χθεσινή ψόφια καταδρομική, κάνει pole dancing και απλό χορό. Από το χορό της Ρεμπεκας πάντως, είναι καλύτερος. Τα prive room αράχνιασαν...Καλησπέρα σας, θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος, αν η Ίννα κάνει ακόμα εκεί σεξ σοου.
Πολυ δυνατο κομματι γ αννα ψηλη ξανθια μεγαλ βυζια λιγο πεσμενα ομως αλλα 100 εινσι πολλα λεφτα για ποσο 15 με 20 λεπτα κ ειδικα στους καναπαδεςH Άννα η ξανθιά που λεει οτι ειναι σερβα
Γαμιεται για ενα κατοστάρικο στο πριβέ
Αδερφε ξερεις εαν γυρισε μια κοντη ξανθισ μολδαβεζα λιλυ την λενε την φωναζουν κ μπαρμπι ομως..Από χθεσινή ψόφια καταδρομική, κάνει pole dancing και απλό χορό. Από το χορό της Ρεμπεκας πάντως, είναι καλύτερος. Τα prive room αράχνιασαν...
Για Δευτέρα, κοπέλες λίγες και δυσεύρετες. Όπως τα λένε οι προηγούμενοι. Χρόνος παραμονής 4 ώρες...
Γυρισε,σαββατο ηταν εκει..Αδερφε ξερεις εαν γυρισε μια κοντη ξανθισ μολδαβεζα λιλυ την λενε την φωναζουν κ μπαρμπι ομως..
Πολυ ναζαρια και κανει πολυ καλο χορο δυστυχως δεν κανει παραπανω στην κουβεντα που ειχαμε πιασειΓυρισε,σαββατο ηταν εκει..
οντως?H Άννα η ξανθιά που λεει οτι ειναι σερβα
Γαμιεται για ενα κατοστάρικο στο πριβέ

τούμπανο η αννουλαΠολυ δυνατο κομματι γ αννα ψηλη ξανθια μεγαλ βυζια λιγο πεσμενα ομως αλλα 100 εινσι πολλα λεφτα για ποσο 15 με 20 λεπτα κ ειδικα στους καναπαδες
τούμπανο η αννουλα