Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 267K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.098
Πόντοι
1.496
να ψήφιζες και ετσι δαγκωτο συριζα θα σε επερνα στη καντινα υπαλληλο
Τοσο καλα πανε οι δουλειες οπως το υπολογιζεις που προσλαμβανεις τοσο προσωπικο; Μονο ΣΥΡΙΖΑιους θα προσλαβεις; Θα τους ρωτησεις στη συνεντευξη;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.688
Τοσο καλα πανε οι δουλειες οπως το υπολογιζεις που προσλαμβανεις τοσο προσωπικο; Μονο ΣΥΡΙΖΑιους θα προσλαβεις; Θα τους ρωτησεις στη συνεντευξη;
εχω βρει προσωπικο τυπε δικα μου παιδια συριζαιους

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.688
εγω για τη καντινα εχω ρηξει το χρημα μονο ουτε που θα τη δουλευω θα την δουλευουν οι αλλοι δυο συνεταιροι οι οποιοι δεν εχουν ρηξει χρημα.
ο κανονισμος εχει γινει να παιρνω κάθε μηνα 800 ότι παραπανω βγαλουν δικα τους.
εξαλλου η καντινα μεχρι τελη οκτωβρη θα δουλεψει και μετα από μαιο παλι.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.098
Πόντοι
1.496
Με ειχε σταματησει καποτε στο δρομο ενας Ιαχωβας για κατηχηση. Και τον ρωταγα διαφορα, και του λεω, Η γυναικα σου ειναι Ιαχωβου κι αυτη; Οι Ιεχωβαδες δηλαδη παντρευεστε μονο δικους σας; Ναι, μου λεει. Το ιδιο θα κανεις κι εσυ δηλαδη. Αμα προσλαβεις μονο ΣΥΡΙΖΑιους.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.688
Με ειχε σταματησει καποτε στο δρομο ενας Ιαχωβας για κατηχηση. Και τον ρωταγα διαφορα, και του λεω, Η γυναικα σου ειναι Ιαχωβου κι αυτη; Οι Ιεχωβαδες δηλαδη παντρευεστε μονο δικους σας; Ναι, μου λεει. Το ιδιο θα κανεις κι εσυ δηλαδη. Αμα προσλαβεις μονο ΣΥΡΙΖΑιους.
δεν εχω θεμα ρε τυπε αλλα οι νδ είναι μουτρα δεν καταδέχονται να κανουν τέτοιες δουλειες εμενα με ενδιαφερει να δουλεψει βασικα να παιρνω τα 800 κάθε μηνα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.098
Πόντοι
1.496
δεν εχω θεμα ρε τυπε αλλα οι νδ είναι μουτρα δεν καταδέχονται να κανουν τέτοιες δουλειες εμενα με ενδιαφερει να δουλεψει βασικα να παιρνω τα 800 κάθε μηνα
Και πως εισαι τοσο σιγουρος οτι οι ΣΥΡΙΖΑιοι σου θα δουλευουν; Αμα παρεις κανεναν Καρανικα στη δουλεια, πρεπει να του χεις και καμια τηλεοραση απο διπλα να χαζευει Μενεγακη.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.688
Και πως εισαι τοσο σιγουρος οτι οι ΣΥΡΙΖΑιοι σου θα δουλευουν; Αμα παρεις κανεναν Καρανικα στη δουλεια, πρεπει να του χεις και καμια τηλεοραση απο διπλα να χαζευει Μενεγακη.
όταν ο μηνας πηγαινει 30 τα 800 θα πεφτουν,αν δεν,τα πουλαω όλα και περνω τα λεφτα μου πισω.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
479
Πόντοι
36
εγω για τη καντινα εχω ρηξει το χρημα μονο ουτε που θα τη δουλευω θα την δουλευουν οι αλλοι δυο συνεταιροι οι οποιοι δεν εχουν ρηξει χρημα.
ο κανονισμος εχει γινει να παιρνω κάθε μηνα 800 ότι παραπανω βγαλουν δικα τους.
εξαλλου η καντινα μεχρι τελη οκτωβρη θα δουλεψει και μετα από μαιο παλι.
α χα χα χα χα..
Τι γραφεις ρε χαζοπουστα παλι???
ΞΑΝΑΕΛΑ ΟΤΑΝ(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΣΟΥ" ΠΑΙΔΙΑ(ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ)ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΡΕ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΤΟΥ ΣΑΗ..
ΠΩΣ ΠΑΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΩΔΩΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΕ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΕ ΚΡΥΦΟΚΑΠΙΤΑΛΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ-ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ,ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ(Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ)ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΟΡΔΟΝΙΩΝ ΣΟΥ???
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΑΣ ΛΟΙΠΕΣ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΑΗ..
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ???
ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΤΕ..
ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΓΑΜΙΟΛΕΣ..

ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΩΝ

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
479
Πόντοι
36
όταν ο μηνας πηγαινει 30 τα 800 θα πεφτουν,αν δεν,τα πουλαω όλα και περνω τα λεφτα μου πισω.
η συνολικη σου επενδυση δηλαδη ανερχεται στο ιλιγγιωδες ποσον των 2 χιλιαδων κ ουτε???
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ..
Κ μεσω αυτης θα ζειτε 3 μουνοσκυλα της λασπης???
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ???
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???
ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ Ο WARREN BUFFETT ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ???
ΥΓ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΙΟΧΡΗΣΗΣ,ΞΗΓΗΣΟΥ ΟΜΟΡΦΑ Κ ΠΟΥΛΑ ΠΡΩΤΑ Σ ΕΜΑΣ ΡΕ ΤΥΠΕ..
ΨΩΜΙ Κ ΑΛΑΤΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ..
PLEASE ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ..

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
α χα χα χα χα..
Τι γραφεις ρε χαζοπουστα παλι???
ΞΑΝΑΕΛΑ ΟΤΑΝ(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΣΟΥ" ΠΑΙΔΙΑ(ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ)ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΡΕ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΤΟΥ ΣΑΗ..
ΠΩΣ ΠΑΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΩΔΩΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΕ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΕ ΚΡΥΦΟΚΑΠΙΤΑΛΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ-ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ,ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ(Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ)ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΟΡΔΟΝΙΩΝ ΣΟΥ???
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΑΣ ΛΟΙΠΕΣ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΑΗ..
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ???
ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΤΕ..
ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΓΑΜΙΟΛΕΣ..

ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΩΝ

ψυχακια πλεζουρα μεσ το παραληρημα σου ουτε τις φρασεις δεν μπορεις να γραψεις σωστα
τι σκατα φαρμακα σου δινουν ρε μουρλε λουβοξ, προζακ :S :S

με τις αποκαλυψεις σου τι θα γινει

μωρη πουστρα να βγαλω τις φωτο κ τις συνομιλιες σου με την αρρωστη να μην ξερεις που να κρυφτεις???
ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΣΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ..

απο την αγωνια δεν πηγα φυλης να γαμησω σμερα :S :S :S

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
479
Πόντοι
36

ψυχακια πλεζουρα μεσ το παραληρημα σου ουτε τις φρασεις δεν μπορεις να γραψεις σωστα
τι σκατα φαρμακα σου δινουν ρε μουρλε λουβοξ, προζακ :S :S

με τις αποκαλυψεις σου τι θα γινει

απο την αγωνια δεν πηγα φυλης να γαμησω σμερα :S :S :S
ελα βλακεντιε..
Παλι τα ιδια???
Το οτι ξεχασα να σβησω κατι εκτος του κυριως ποστ μου,το οποιο εχω ετσι κ αλλοιως διατυπωσει σωστα σ αυτο,αλλαζει το νοημα των οσων γραφω???
ΨΨΨΨΨΨΨΨΨ..
ΜΕ ΡΟΥΜΠΩΣΕΣ ΠΑΛΙ..
ΥΓ ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΛΕΜΕ..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366

Τύπε δεν πιστεύω να τους κολλάς και ένσημα ή να τους δίνεις υπερωρίες.

Όλα κι΄ όλα.

Ρεεεεεεε, νέος Ματζέστικ μας προέκυψε.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.688
η συνολικη σου επενδυση δηλαδη ανερχεται στο ιλιγγιωδες ποσον των 2 χιλιαδων κ ουτε???
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ..
Κ μεσω αυτης θα ζειτε 3 μουνοσκυλα της λασπης???
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ???
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???
ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ Ο WARREN BUFFETT ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ???
ΥΓ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΙΟΧΡΗΣΗΣ,ΞΗΓΗΣΟΥ ΟΜΟΡΦΑ Κ ΠΟΥΛΑ ΠΡΩΤΑ Σ ΕΜΑΣ ΡΕ ΤΥΠΕ..
ΨΩΜΙ Κ ΑΛΑΤΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ..
PLEASE ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ..
το αμαξι το τσιμπησα 500 παλιο αλλα αντεχει ειχα και ένα καταψυκτη ο ενας φιλος ειχε ψυγειο τα χωσαμε μεσα βαλαμε και μια ψησταριά μικρη και ένα φουρνακι με ματια για τηγανι.
υπηρχε μερα που τσιμπησαν 500 κατω από 100 δεν πεφτει τη μερα.ζουμε και παραζουμε τυπε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.588
Πόντοι
5.506
το αμαξι το τσιμπησα 500 παλιο αλλα αντεχει ειχα και ένα καταψυκτη ο ενας φιλος ειχε ψυγειο τα χωσαμε μεσα βαλαμε και μια ψησταριά μικρη και ένα φουρνακι με ματια για τηγανι.
υπηρχε μερα που τσιμπησαν 500 κατω από 100 δεν πεφτει τη μερα.ζουμε και παραζουμε τυπε

Καμιά αποδειξούλα κόβετε που και που;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.098
Πόντοι
1.496
τυπε δεν ειναι τιποτα κοροιδα
ουτε εναρξη, ουτε ταμειακη, ουτε φπα
ειναι πιο μαυροι κι απο τον οφορικουε
Αμα ειναι ετσι ομως οπως τα λες, δε φοβουνται κανεναν ελεγχο να τα πληρωσουν οτι βγαλανε μαζεμενα;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
618
Πόντοι
246
Τους αδικείς τύπε. Κακίες.

Εγώ γιατί είμαι σίγουρος ότι έχουν HACCP;
τυπε τα haccp τα iso και τα ce αφαιρουν ολη την ουσια, ολη τη νοστιμια απο το βρωμικο της καντινας

ο τυπος θησαυριζει μοσχοπουλωντας βρωμικα σπεσιαλ απολα με λιγο ιδρωτα του ψηστη και λιγη μακα απο το σαραβαλο

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
58K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom