Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.381
- Πόντοι
- 456
αρα φεικ θα ναι που τη βρηκες αυτην
αρα φεικ θα ναι που τη βρηκες αυτην
ποια διαφημιση μωρε κ που να το ξερω οτι ειναι μουφα τωρα το δα απ τον αλλον..αμεσως καχυποπτοι τα ξερετε ολα.εντωμεταξυ ειχε κ κριτικες αυτη οτι να ναι.κτλβα θα καταληξω σε χριστινα χχχΡε φίλε οι φωτογραφίες είναι μούφα, κόψε την διαφήμιση
Άσχετα που δεν έχει αναλ,δεν φαίνεται από τις φωτό να είναι η Ναόμι..σε ευχαριστουμε πολυ milfhunter!!
θα την παρω!!
μοιαζει πολυ με nayomi για οσους ξερουν....
αλλα αφου λεει οχι σε κωλο δεν ειναι αυτη λογικα
Ποια είναι αυτή;Καλησπέρα σε όλους, η Καιτουλα σταμάτησε το αθλημα;
ποια ειναι η Ναομι?παιζει καπμια αγγελια για να δω και να σου πω αν ειναι αυτη που λες?Άσχετα που δεν έχει αναλ,δεν φαίνεται από τις φωτό να είναι η Ναόμι..
ποια ειναι η Ναομι?παιζει καπμια αγγελια για να δω και να σου πω αν ειναι αυτη που λες?
Κ εγώ το είχα πιθανό να είναι αυτήσε ευχαριστουμε πολυ milfhunter!!
θα την παρω!!
μοιαζει πολυ με nayomi για οσους ξερουν....
αλλα αφου λεει οχι σε κωλο δεν ειναι αυτη λογικα
Τυπε η Ναόμι είναι Ελληνίδα βλάχα..θα την βρεις στα call girls nayomi
απλα στα ραντεβου σκαει με την καπελαδουρα
και μοιαζει λιγο με αυτην στο σωμα.
αλλα ειναι εμπειρη με ελληνικα τελεια.
δεν νομιζω να ειναι αυτη.
οντως φαινεται τουμπανακι..ποια ειναι αυτη??ξερουμε τιποτα??χμμμτι καυλιαρα ειναι αυτην !!
εχεις π.μ.
μπορείς να στειλεις της ν αριθμο της;Εντυπώσεις απο Πάολα καπου παραλιακα λιγο μετα το 15 Αυγουστο......την ψωνισα απο ενα κλαμπακι......και εγενετο φως.....για τα δικα μου μετρα ειναι σουπερ..... απο κορμι φωναρα....βυζοι φτιαγμενοι ...στο δια ταυτα.....πίπα τρελλή και πήδημα σαν να μην υπαρχει αυριο .....αυτο που δεν παιζεται με τιποτε ειναι η κωλαρα που δυστηχως δεν την πηρα....Σας παραθετω μερικες φωτο που τραβηξα.......όλο το σκηνικο (πίπα δυο γυροι κτλ) πήγε 100 € . Πιστεύω οτι αξιζει......έψαξα εδω να την βρω αλλα δεν έχει προφιλ ......Αλλη μια τιμια εργατρια του σεξ
Όντως έχει ωραίο πρόσωπο αλλά δεν την λένε ΔώραΞέρουμε κάτι για την κορασίδα?
είμαι-η-δώρα-και-έρχομαι-να-σου-φέρω-δώρ/
Το έβαλα και στις αναζητήσεις αλλά δεν βρήκα άκρη. Ποστάρω και εδώ μήπως βρεθεί. Είχα φάει κόλλημα με την Άννα . Ήταν κάπου πάνω από τα δικαστήρια. Πριν χρόνια μου είπε ότι σταμάτησε. Αν ξέρει κάποιος να έχει αλλάξει κάτι, ευπρόσδεκτη πληροφορία. Ευχαριστώ!

μια απο τις ψυχοπαθεις εργατριες που εχουν παρελασει εδω μεσα..υπηρξαν κ χειροτερες βεβαια,αλλα αυτη στο τελος ξεπερασε κ την κορη της γκιλφ λιλης..ποια ειναι η Ναομι?παιζει καπμια αγγελια για να δω και να σου πω αν ειναι αυτη που λες?