bourboutsala
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
ναι η αλήθεια είναι πως ξεχωρίζω...
Δεν κολλαει το τακαμουρι βρε πυροβολημενοΈλενα το τακαμουρι το πέρασες μη μας κολλήσεις? Σε τι φάση είσαι τώρα πλυντήριο σιδέρωμα η πακεταρισες βαλίτσα?εγω ειμαι σε φάση πλυντήριο ξανά μετά συνοδεία καφεΐνης πάω να συνεχίσω...
Τρεις μερουλες μονο.. Και μετα στην βαση μας εδω στα δικα μαςολο και κατι γινεται!εφυγε ο Κρονος και ειδαμε ασπρη μερα!εσενα ποτε θα δω ματια μου δεν ξερω!!καλα να περασεις και γυρισε γρηγορα!
συν αναδρομε έρμη καριόληΤρεις μερουλες μονο.. Και μετα στην βαση μας εδω στα δικα μας
Να παει και να μην ξαναρθει ο βλαμμενος ο Κρονος που ταλαιοωρει τον κοσμο![]()
εγώ κόλλησα έρωτα....αυτο νομίζω υπάρχει αν και όχι συχνά πλέον στην εποχή μας πάει να γίνει ειδική ασθένεια. Μπράβο νοικοκυροκοριτσο μου εσυΔεν κολλαει το τακαμουρι βρε πυροβολημενο![]()
Ασε που δεν υπαρχει βεβαια..
Ναι ετοιμα ολα![]()
Αθηναόταν λες βάση? Σαλλλλλλονίκη?
θα ακολουθησουν και φωτο απο το καινουργιο τουρ?
https://[URL unfurl="true"]www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2016/05/kardioxtipi-rika-564x400.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Επι του πιεστηριου :HappyBounce_4K8GSO: :2funny: Συντομα στο περιπτερο της γειτονιας
Σαν την <<δελτα της γειτονιας>> ενα πραμα :HappyBounce_4K8GSO:
ΥΓ.. Λιγες σεμνες :rolleyes:
ναι σεμνες θα τις κολλησουνε στο ντουβαρι μοναχοι σε σκητη στα φρικαλεα καρουλιαΕπι του πιεστηριου![]()
Συντομα στο περιπτερο της γειτονιας
Σαν την <<δελτα της γειτονιας>> ενα πραμα
ΥΓ.. Λιγες σεμνες![]()
ναι σεμνες θα τις κολλησουνε στο ντουβαρι μοναχοι στα φρικαλεα καρουλια![]()
ε βαλε τοτε απο τις αλλες τις ξωβιζες με κοθορνους να γκαβλωσουν οι ματακηδες![]()
![]()
Μπα, αυτοι εχουν αλλες προτιμησεις απο οτι κυκλοφορει στα περιξ![]()
![]()
Σε περιμένω στην πάρο.Επαγγελματικά μπορώ να σε δώ![]()
![]()
Μπα, αυτοι εχουν αλλες προτιμησεις απο οτι κυκλοφορει στα περιξ![]()
![]()
θα την παρεις σερβιτορα τυπε?Σε περιμένω στην πάρο.Επαγγελματικά μπορώ να σε δώ
Ναι κανονισαμε![]()
![]()
![]()
![]()
Βεβαιως . Πανω απο ολα η δουλεια και μετα η ευχαριστηση η και τα δυο .. Εξαρταται απο τις συνθηκες πανταΣε περιμένω στην πάρο.Επαγγελματικά μπορώ να σε δώ