Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τύπε όντως έχει γραφτεί αυτό?Σε ποιο θρεντ?
Δυστυχώς μεγάλο μέρος των αξιότιμων μελών του σάιτ επιλέγουν υποψηφίους από νήματα όπως το power of love το survivor και τα αθλητικά... :S
Έχουμε πει πως τα τελευταία χρόνια έχει πέσει το επίπεδο..
Πάτα πάνω στο ποστ του και θα σε πάει στο θέμα που το ανέβασε... είναι αληθινό 100%.
Αυτος ο ξεκωλοπουστας ο podolagnοs παει επισης πολυ καλα

Επειδη θελει να πινει χυσια και να γλυφει ψωλες τον εβγαλες πουστη αμεσως τυπε:S :S :S
![]()
![]()
Ε τι άλλο να κάνει για να σας πείσει πως είναι πούστης? :S Εδώ βγάλανε τον Λίλα πούστη που έδωσε τα ελάχιστα δικαιώματα...Επειδη θελει να πινει χυσια και να γλυφει ψωλες τον εβγαλες πουστη αμεσως τυπε:S :S :S
![]()
![]()

που το ειδες το πολύ πιθανο????Βλεπω οτι ο τιτλος ειναι πολυ πιθανο να παει σε γυναικα. Οχι για να μη λενε οτι το site ειναι σεξιστικο.
ΥΓ. βοηθησα και εγω για την ισοτητα
τι σε περνανε κι εσενα για ξενο ρε νουμερο
που εισαι σα σκαρμογυφτος απο το βαρθολομιο ηλειας
Δύσκολα προβλέπω να γίνονται ανατροπές μέχρι το κλείσιμο της ψηφοφορίας
H 10αδα:
1 acapoeira
2 pentagiotissa
3 px75
4 whois
5 alex71
6 podolagnos_1985
7 Jhonny64
8 nikos_plat
9 dimitrakis29
10 tramountana
νοθεία νοθείαΑυτή η 10καδα δεν αξίζει με τίποτα ..δεν ξέρω με πία κριτήρια ψηφίζουν .. αλλά να είναι παίκτες όπως ο souker η και κάνα δυο ακόμη εκτός 10καδας.. είναι απλά εκτός λογικής!

Φίλε δεν βλέπεις φόρμουλα! Η μαλακία είναι μη ανατρέψιμη κατάσταση...Δύσκολα προβλέπω να γίνονται ανατροπές μέχρι το κλείσιμο της ψηφοφορίας
Φίλε δεν βλέπεις φόρμουλα! Η μαλακία είναι μη ανατρέψιμη κατάσταση...

Θες να πεις ότι εγώ είμαι ο Picker;Τύπε, προσοχή,παραθέτεις τον πίκερ![]()
Αυτή η 10καδα δεν αξίζει με τίποτα ..δεν ξέρω με πία κριτήρια ψηφίζουν .. αλλά να είναι παίκτες όπως ο souker η και κάνα δυο ακόμη εκτός 10καδας.. είναι απλά εκτός λογικής!
:S :S :SΦέτος στον τελικό λέω να το ρίξω βαν πούστεν και όχι βανάκια!Τύπε, προσοχή,παραθέτεις τον πίκερ![]()
Φέτος στον τελικό λέω να το ρίξω βαν πούστεν και όχι βανάκια!