Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
2 και σημεραΈλενα. Πόσες μετράς?
2 και σημεραΈλενα. Πόσες μετράς?
Δεν το πιασα ...ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣΕΠΙΑ ;)
Ακρα του ταφου σιωπη .. Δεν απανταει ο προστυγχογλυκουλης μουεχεις γαμησει φοιτητρια?
α μια χαρά τίποτα. Ζηλεύω θέλω και εγώ να μου κάνεις το νεανικο μου ποπουδακι κόκκινο μόνο έτσι θα είμαι ευτυχισμένο παιδακι2 και σημερα![]()
Καλα το μην ξερεις σχετικα με σεπια και αλλα για φωτογραφιες, δεν σε κανει και μη εξυπνοΔεν το πιασα ...
Να με συγχωρεις...
Δεν μιλας κ με κανα ξυπνιο αλλωστε...
Η φωτο τα σπαει παντως...
Αλλη φορα θα φερω και το ΜΑΣΤΙΓΙΟ μαζια μια χαρά τίποτα. Ζηλεύω θέλω και εγώ να μου κάνεις το νεανικο μου ποπουδακι κόκκινο μόνο έτσι θα είμαι ευτυχισμένο παιδακι
βρισε του τον ολυμπιακό και θα σε απαντήσει σε κλάσματα δευτερολεπτου χαχαΑκρα του ταφου σιωπη .. Δεν απανταει ο προστυγχογλυκουλης μου![]()
Μαναρι μου εσυ...Καλα το μην ξερεις σχετικα με σεπια και αλλα για φωτογραφιες, δεν σε κανει και μη εξυπνο
Σεπια = φιλτρο παλαιωσης της φωτο
b&w = ασπρομαυρη
θα παιξουμε το φθινόπωρο με δροσούλα αχ τι χαραΑλλη φορα θα φερω και το ΜΑΣΤΙΓΙΟ μαζιΘα το παρεις μαζι με χειροπεδες η θα το πιεις σκετο
![]()
![]()
βρισε του τον ολυμπιακό και θα σε απαντήσει σε κλάσματα δευτερολεπτου χαχα
και στα πανω κ στα κατω ;)Μαναρι μου εσυ...
Ολα στα δαχτυλα τα παιζεις...
βρισε του τον ολυμπιακό και θα σε απαντήσει σε κλάσματα δευτερολεπτου χαχα
Ετσι πρεπει...και στα πανω κ στα κατω ;)
με χειροπεδες σφαλιάρες νυχιες βρίσιμο φτύσιμο κτλ. Σαν τη Σάρον στοοουν στο βασικό ένστικτο εγώ θα είμαι ο χοντρός στη σκηνή που ιδρώνει και εσύ θα κάνεις σταυροποδι τα πόδια. Role play fullΑλλη φορα θα φερω και το ΜΑΣΤΙΓΙΟ μαζιΘα το γευτεις μαζι με χειροπεδες, η θα το πιεις σκετο
![]()
![]()
γειά σου Τάκη. Κατά φωνή. Οι Ρώσοι μόνο πουτανες βγάζουν και βότκα δε ξέρουν από μπάλα. Θα τους γαμησουμε θα κουνησουμε το σεντόνι θα πηγαίνουμε στα ευρωπαϊκά ματσάκια της θρυλαρας μεσοβδόμαδα και μετά εγώ προσωπικά θα τον ρίχνω καρα καυλωμενος στους γαμιστρωνες της παραλιακής. Γενικά θα είναι ένα υπέροχο φθινόπωροΠως τα βλεπεις τα ματς με τους ρωσους τυπε μου?
γειά σου Τάκη. Κατά φωνή. Οι Ρώσοι μόνο πουτανες βγάζουν και βότκα δε ξέρουν από μπάλα. Θα τους γαμησουμε θα κουνησουμε το σεντόνι θα πηγαίνουμε στα ευρωπαϊκά ματσάκια της θρυλαρας μεσοβδόμαδα και μετά εγώ προσωπικά θα τον ρίχνω καρα καυλωμενος στους γαμιστρωνες της παραλιακής. Γενικά θα είναι ένα υπέροχο φθινόπωρο
ευχαριστώ Τάκη. Θα μιλήσει η φανέλα αγαπητέ και ο κόσμος και θα οδηγηθουμε εκεί που μας αξίζει σαν σύλλογος με τόση ιστορία. Αλλά ας μη ζαλίζουμε την ελενα με αυτά δε νομίζω να την αφορούν εξάλλου χάχα αφού είναι και άλλη ομαδαΣωραιος τυπε
Έτσιγειά σου Τάκη. Κατά φωνή. Οι Ρώσοι μόνο πουτανες βγάζουν και βότκα δε ξέρουν από μπάλα. Θα τους γαμησουμε θα κουνησουμε το σεντόνι θα πηγαίνουμε στα ευρωπαϊκά ματσάκια της θρυλαρας μεσοβδόμαδα και μετά εγώ προσωπικά θα τον ρίχνω καρα καυλωμενος στους γαμιστρωνες της παραλιακής. Γενικά θα είναι ένα υπέροχο φθινόπωρο
Ξερω εγω βρε παιδι μου ..Αν κατεβω, θα κατεβω τον Σεπτεμβρη να αραιωσει λιγο και ο κακος χαμος του Αυγουστου
Φαντάζομαι θα έχουμε ενημέρωση σύντομα για το αν και πότε. ENNOEITAI από περυσι που ειχες πει οτι θα ερθεις ανυπομονώ να σε συναντήσω. δυστυχώς δεν ανεβαίνω συχνά αθήνα