Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Αμα παρω το λικοφτερο.θα σε δούμε από Κρήτη μεριά;
Καλησπερα Τσαχπινη :-* :-*
Αμα παρω το λικοφτερο.θα σε δούμε από Κρήτη μεριά;
θέλω κι άλλο είμαι αχόρταγος μάλλον στις διακοπές όπως και στο σετσακι.. Συμφωνώ με τη λέξη αδειονησια γιατί είναι τόσο μαγευτικά που γυρνάς άδειος από πολλές απόψεις...Εσυ πηγες στα αδειονησια μην παραπονιεσαι >![]()
Σουλτάνα μου χεχε!!Καλο ξημερωμα χωρις φωτιες ;) ;)
Και χρονια πολλα σε οσους - οσες γιορταζουν αυριο![]()
ΥΓ : Xωρις μαλλια![]()
![]()
:-* :-*Σουλτάνα μου χεχε!!
Φέτος θα δίνεις αυτόγραφα?ς. Ειχα ερθει προπερσι εκει αλλα τοτε δεν με ηξερε ουτε η μανα μου![]()
Δωσαμε δωσαμε ..Φέτος θα δίνεις αυτόγραφα?
Και μένα με είχε συναρπάσει, ήταν η αιτία διαζυγίουΓια το μαλλι εκθεσης που με ειχε συναρπασει
Πετυχημενα αξεσουαρ οπως εχω ξαναπαρατηρησει σε διαφορετικες φωτο.Και τα γυαλια εννοω,αν αυτα θεωρουνται αξεσουαρ.Ηλιου και ορασης(αν οντως εχεις θεμα ή απλα τα φορας για το στυλ,μικρη σημασια εχει) Mικρη αλλα καθοριστικη . Για τον ηλιο !
Για το μαλλι εκθεσης που με ειχε συναρπασει(οπως και το τωρινο) εχω να πω,
"Αν υπαρχει θεληση, υπαρχει κ τροπος" Ναι, με ενα κομμωτη μαζι μου στα ραντεβουαλλα μην το παρεις κ στα πολυ σοβαρα. ;)
Μονος πια , μετα την ατυχη εκβαση συναρπασμουΚαι μένα με είχε συναρπάσει, ήταν η αιτία διαζυγίου
καλημέρα Ελενα. Σε. Λίγο θα σας βγάλω γαλακτομπουρεκο η παγωτινια ακόμα είναι η ώρα του καφέ. Να πω και εγώ χρόνια πολλά στους υπόλοιπους συνωνοματουςΚαλημερα![]()
σε ολους !! Εορταζοντες και μη
πρωινή ερώτηση κρίσεωςτι ρωταει το μαμουχαλο αραγε?