raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 25.511
- Πόντοι
- 5.006
Λυσαξες με τα μαλλια >>
Καλησπερα :-*
Καλησπερα σε ολους![]()
![]()
Που εισαι μωρη αρρωστια ναουμε???!!!
Ποσταρε καμια κωλαρα να φυγω καυλωμενος για θαλασσα..

Λυσαξες με τα μαλλια >>
Καλησπερα :-*
Καλησπερα σε ολους![]()
![]()
Τάκη δες δίπλα, η αντριαννα έχει ανεβάσει 2Giga κωλαντερο..Που εισαι μωρη αρρωστια ναουμε???!!!
Ποσταρε καμια κωλαρα να φυγω καυλωμενος για θαλασσα..![]()
η καυλα πάντως καλά κρατάει από χθες το βράδυ!!!!Που εισαι μωρη αρρωστια ναουμε???!!!
Οχι ι ι ι.. Θα μου παθεις τιποτα και θα τρεχουμεΠου εισαι μωρη αρρωστια ναουμε???!!!
Που εισαι μωρη αρρωστια ναουμε???!!!
Μιλα ομορφα βρε ανοητε, μην εκφραζεσαι λες και γραφεις στο νημα της μπαουγκαρας.
μ αυτά θα πας διακοπές?Λυσαξες με τα μαλλια >![]()
Το σκεφτηκα να τα κρατησω ετσι..Αλλα ειναι πρακτικα αδυνατον.. Σε αφηνω να φανταστεις μερικουςτης πανε πολυ και πανε με τα ματια της/βλεμμα & τις εκφρασεις του προσωπου της,ξαναλεω τη γνωμη μου για να μεγαλωσει το "υπερ του τωρινου μαλλιου".
οπως και αυτα που ειχε κανει για την εκθεση αλλα δυστυχως ηταν επαγγελματικη δημιουργια 1 φορας.
Οχι ... Λεω να τα αφησω σπιτι και αντι αυτων να φορεσω αυτομ αυτά θα πας διακοπές?
Καλησπερακαλησπέρα γιαβρι μ'.... όλα καλά ?
Μακαρι να μπορεσω να παω .. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για Παξους ΑντιπαξουςΑντίπαξους οπωσδήποτε. Παραλία Βρικα !! Ποιο παραδεισένια πεθαίνεις.
Να περάσεις όμορφα.
εμείς οι υπόλοιποι που δε θα πάμε ας δούμε καρτ ποστάλ μέχρι το επόμενο καλοκαίριΜακαρι να μπορεσω να παω .. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για Παξους Αντιπαξους
Θα παρω ελικοφτεροΑνεβα κ λίγο κατά πάνω Κερκυρα παραπονεμενη θα αφήσεις;
Εσυ πηγες στα αδειονησια μην παραπονιεσαι >εμείς οι υπόλοιποι που δε θα πάμε ας δούμε καρτ ποστάλ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι
πάρε το ελικόπτερο και στη διαδρομή διάβασμα βιβλίου παλαιοκώστα που είναι εξπέρ στα ελικοπτεραΘα παρω ελικοφτεροστο τελος ..
Ενα τριημερακι και αυτο ειναι ολο βρε γιαβρι μου , που να πρωτοπας. Ειχα ερθει προπερσι εκει αλλα τοτε δεν με ηξερε ουτε η μανα μου![]()