kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.826
....πίνει κοκτέιλ σε πισίνα κάποιου 5αστερου αραχτή....where is Τσαρινα damn?
....πίνει κοκτέιλ σε πισίνα κάποιου 5αστερου αραχτή....where is Τσαρινα damn?
Νομίζω ότι εκτός από τα φράγκα, το γουστάρει το άθλημα κιόλας η Έλενα.ειναι τελεια
μακαρι να μεινει για παντα
Γράφοντας τα παραπάνω μη νομίζετε ότι είμαι κανένας γύφτος, κάθε άλλο! Όμως χρόνια μπουρδελιαρης, έχω χάσει απίστευτα λεφτά σαν κορόιδο. Τώρα πλέον είμαι πολύ προσεκτικός. Στην τελική καλύτερα να τον παίξω! Είναι και τσάμπα!Πήγα να περάσω με την πιτσιρίκα την Nicole που ήταν προχθές στο Black Angel.
Το μωρό κάνει καλό σαλοναρισμα όποτε άρχισα να διαπραγματεύομαι με τσατσά. Κατάλαβα ότι θα χάσω τα λεφτά μου αφού για καθετί είχε έξτρα. Όταν ζήτησα αν μπορώ να γλείψω και εγώ την κοπέλα μου απάντησε 70 Ευρώ και λιγότερο από 20 λεπτά το πρόγραμμα. Εάν δεν γλείψεις λέει τότε μπορεί το πρόγραμμα να πάει κάνα 20λεπτο με 70 Ευρώ. Τι είναι αυτά ρε! Για ποιούς μας περάσατε ρε για μπαστουνοβλαχους που μόλις κατέβηκαν από την στάνη ρε! Άντε γειά ρε!
"Sia" στο golden lips, πολυ ωραιο μωρο, ρωσσακι αν και στο αλλο site λενε ουκρανακι. Fit, μοντελακι, συμπαθητικη και ευχαριστη. Τρομερη κορμαρα. Ο,τι επρεπε μετα απο τα ξεκωλα στην παραλια. Για λιγες ακομα εμφανισεις. Α δεν ξερω αν με δουλεψαν αλλα η τσατσα ειπε ξεκιναει απο 50...
Πήγα να περάσω με την πιτσιρίκα την Nicole που ήταν προχθές στο Black Angel.
Το μωρό κάνει καλό σαλοναρισμα όποτε άρχισα να διαπραγματεύομαι με τσατσά. Κατάλαβα ότι θα χάσω τα λεφτά μου αφού για καθετί είχε έξτρα. Όταν ζήτησα αν μπορώ να γλείψω και εγώ την κοπέλα μου απάντησε 70 Ευρώ και λιγότερο από 20 λεπτά το πρόγραμμα. Εάν δεν γλείψεις λέει τότε μπορεί το πρόγραμμα να πάει κάνα 20λεπτο με 70 Ευρώ. Τι είναι αυτά ρε! Για ποιούς μας περάσατε ρε για μπαστουνοβλαχους που μόλις κατέβηκαν από την στάνη ρε! Άντε γειά ρε!
Επίσης, χρωστάω κριτική για Nadia καινούρια Ελληνίδα στους Παραδείσους.
Ψιλοφολα! Θα πω λεπτομέρειες.
Παιδιά όπως είπα παραπάνω είμαι χρόνια μπουρδελιαρης αλλά δεν έγραφα σχεδόν ποτέ. Πρέπει όμως να γράφουμε όλοι. Έτσι μόνο θα βελτιωθούν και δεν θα μας κοροϊδεύουν εδώ στην Θεσσαλονίκη. Πρέπει να μαυρίζουμε όσους μας δουλεύουν. Φορά παρτίδα παιδιά για να αναγκαστούν να είναι τίμιοι!
Παρόλα αυτά όμως, ας με διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάποιος που πέρασε με την κοπέλα!Πήγα να περάσω με την πιτσιρίκα την Nicole που ήταν προχθές στο Black Angel.
Ανησυχητικά φαινόμενα, τα οποία υποδεικνύουν ότι αντί τα καταστήματα να κάνουν
κινήσεις προσέγγισης των πελατών,προσπαθούν να γίνουν πιο ακριβοί δείχνοντας
με τον τρόπο τους ότι μας περνάνε για πολύ μαλάκες... Κρίμα γιατί σκεφτόμουν
να περάσω με τη Σία- τώρα δε θα κάνω τον κόπο ούτε καν να τη δω...
Κρίμα και φαινόταν τούμπανο...
ηταν σουπερ. Φυσικα κατι
που ειναι αρκετες ουτε για 30 δεν αξιζουν. Τωρα για τα αλλα περι γλυψιματων κλπ απορω πώς τα κανετε αλλα δε μου πεφτει λογος (αν εξαιρεσουμε το τι μπορει να μεταδωθει απο τον εναν στον αλλο ετσι). Οποτε ετσι κ αλλιως 50 θα εδινα.Μου φαίνεται οτι ειδικά όσες έρχονται απο αθήνα θέλουν ειτε να ξεκινάνε απο 50 , η αν ξεκινάν απο 40 βάζουν 50 το χαλαρό και για οτιδήποτε εξτρά απο 60 και πάνω , δηλαδη όπως και να εχει θέλουν να δουλέψουν κι εδω με τιμες αθήνας.Ανησυχητικά φαινόμενα, τα οποία υποδεικνύουν ότι αντί τα καταστήματα να κάνουν
κινήσεις προσέγγισης των πελατών,προσπαθούν να γίνουν πιο ακριβοί δείχνοντας
με τον τρόπο τους ότι μας περνάνε για πολύ μαλάκες... Κρίμα γιατί σκεφτόμουν
να περάσω με τη Σία- τώρα δε θα κάνω τον κόπο ούτε καν να τη δω...
Κρίμα και φαινόταν τούμπανο...
Κοιτα, και αθηνα στουντιο που πηγαινα απο 50 αρχιζε. Τωρα στο golden lips δεν ειχα ξαναπαει. Το 50αρικο δε δικαιολογειται απο τον χωρο, με την αστεια ηχομονωση συν τοις αλλοις οπου εμπαιναν οι τυποι και ακουγα κανονικα διαλογους απο το δωματιο οσο περιμενα. Φανταζομαι αντιστοιχα θα προσφερουν ηχητικο σοου οι συναγωνιστες σε οσους περιμενουν εξω χαχα. Παντως το 50αρικο αξιζε για το τουμπανο Σια. Για τα δικα μου γουστα που ειμαι του κωλου/ποδιων/φατσας και οχι τοσο τωνηταν σουπερ. Φυσικα κατι
που ειναι αρκετες ουτε για 30 δεν αξιζουν. Τωρα για τα αλλα περι γλυψιματων κλπ απορω πώς τα κανετε αλλα δε μου πεφτει λογος (αν εξαιρεσουμε το τι μπορει να μεταδωθει απο τον εναν στον αλλο ετσι). Οποτε ετσι κ αλλιως 50 θα εδινα.
Παιδιά ούτε εμείς θα πηγαίναμε κάπου με λιγότερα λεφτά.....Τώρα τι θα κάνει ο καθένας μας εξαρτάται από τα γούστα του, την διάθεση του, το πορτοφόλι του κλπ..ούτε οι γνώμες των άλλων δίνουν σιγουριά (έχω φύγει από κοπέλες με διθυράμβους, και κάποιες άλλες φορές από τις ίδιες με νεύρα, άνθρωποι είναι και είμαστε) άλλα σίγουρα είναι καλό να γράφονται κριτικές γιατί δείχνουν μια κατεύθυνση... σίγουρος όμως δεν είσαι για τον εαυτό σου θα είσαι για τις κοπέλες;;; άλλωστε μόνο εκεί πετάξαμε λεφτά;;
Συνήθως το πρόβλημα είναι το ανάποδο. Ότι γκόμενες που στην Αθήνα παίρνουν λιγότερα
χρήματα και κάνουν περισσότερα πράγματα και στη Θεσ/νικη αντιστρέφεται η φάση.
Δυστυχώς αναφορικά με τις κριτικές, αυτές αφορούν συγκεκριμένο τόπο και χρόνο.
Αρκετές κοπέλες είναι είτε κυκλοθυμικές είτε διαλέγουν πελάτες [π.χ. Τζάσμιν, Εμμανουέλα
από Ρουμανία] είτε είναι με τη γενική περίοδο που διανύουν [π.χ. Άνια].
.Αυτό δεν σημαίνει πως και κοπέλες άλλα και τα μαγαζιά δεν πρέπει να ΣΕΒΟΝΤΑΙ τον κόπο και τον ιδρώτα του άλλου και την διάθεση του να περάσει καλά ....αν δεν μπορούν ας αλλάξουν δουλειά
Πολύ σωστά.

τραβατε στην ελεναρα ρε αρχιδια να γουσταρετε τα αξιζει τα 50